2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349264 بازدید | 18904 پست
❤️❤️❤️ خانوماى گل سه شنبه 24شهریور سالروز ازدواج حضرت على و حضرت زهراست باید سنگ تموم بذاریدا. نشون بدید این روز از ولنتاین و این چیزا خیلى ارزشش برامون بیشتره . روز بزرگیه هاااا. همسرتون و غافلگیر کنید . بذارید این روز روال هر سالتون بشه نه ولنتاین خارجیا حالا با یه متن عاشقانه با یه شاخه گل با یه کیک خونگى خوشمزه یا هر چیز دیگه اى❤️ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1207384&PageNumber=1 این تاپیک برای ایده گرفتن
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بانوی شب عزیز ب نظر من اصلا احتیاجی نیست طرف کسی را بگیری...ایشون دوتا مرد بالغ هستن..اگرهم از همدیگه ناراحت شدن مطمئن باش خیلی زود فراموش میکنن....
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
بانو جون ناراحتی همسرم زیاد نیست ولی به گفته خودش رودلم میمونه وفراموش نمیکنم. دوست دارم بدونه منظور خاصی نداشته..ازطریفیم میترسم بگم به خواهرم گفتم بگه چرا بهش گفتی میدونی چندشب پیش رفتیم جایی بعد همسرم خیلی سرد با شوهرخواهرم رفتارکرد ک همه فهمیدن چیزی شده.دیشبم خواهرم گفت همسرتو جایی دیدیم بعد مارودیده راهشو عوض کرده.. بنظرتون چیکارکنم؟!
****ممنون میشم واسه باز شدن گره کارم صلوات بفرستین****
بانوی شب عزیز من یه بار یه سخنرانی از دکتر حبشی گوش میدادم میگفت اگه شوهرتون از خانوادتون ناراحت شد اینجوری برخورد کنین که مثلا اول باهاش همدلی کنین و ناراحتی و اینا که چرا این حرفو به تو زدن و منم خیلی ناراحت شدم. اصلا بذار من با خواهرم حرف بزنم ازش بپرسم که چرا شوهرش همچین حرفی به تو زده. ولی اصلا طرفداری شوهرخواهرتو نکن. بعد بیا بگو راستی با خواهرم حرف زدما خیلی ناراحت شد که شما ناراحت شدی و عذرخواهی کردو گفت شوهرش به همه همینو میگه. اینجوری هم از شوهرت طرفداری کردی هم سوء تفاهمو رفع کردی.
صنوبر عزیز،منم با این دوستمون موافقم،ایشون از شما معذرت خواهی کرده پس دیگه دلیلی نداره ازش ناراحت باشی،همین مدت هم ک باهاش سرسنگین بودی،خودش ب کار اشتباهش پی برده،پس روحتو بزرگ کن....ببخش و با یه قلب اروم زندگی کن،قبولیشم تبریک بگو....این تاپیک جای خانمهای ناراحت و عصبانی و غصه دار نیستا
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
با هم قرارهای عاشقانه بگذارید یادتان هست اوایل آشنایی با بهانه و بی بهانه برای دیدن هم بی تاب می شدید و قرار ملاقات های عاشقانه در رستوران، پارک، کافی شاپ، سینما و... می گذاشتید؟ یادتان باشد این قرار و مدارها فقط برای عاشق های تازه کار نیست؛ این کار ساده می تواند برای عشاق قدیمی هم جادو کند. برنامه های «دوتایی» را در برنامه زندگی تان بگذارید؛ دو تایی سینما، کنسرت و رستوران بروید یا با هم برای ورزش به پارک بروید. این قرارها می تواند بیش از چند ساعت طول بکشد؛ یک روز، یک هفته یا حتی بیشتر!
سلاام ملکه هاى زیبارو صبح زیباتون بخیر امروز مجدد متولد نخواهد شد، از امروزی که خداوند در اختیار ما گذاشته لذت ببریم و شاد باشیم.نفسی عمیق بکش و خداوند را در قلبت حس کن.
یه سوال دارم،البته شاید زیاد ربطی ب موضوع نداشته باشه،دوستان نظر تون راجع ب این مدلهای جدید مانتو چی هست؟ک جلوباز هستن؟ ب نظرتون پوشیدنشون خانومانه هست یا نه؟من تن کسی نیبینم دوست دارم ولی خب وقتیم میبینم تمام اندام خانوم کاملا مشخص میشه .... نظر شماچیه؟