2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349269 بازدید | 18904 پست
دوستای نازم خیلییییییی برام لذت بخش و صد البته تاثیر گذار بود که هفته گذشته در مورد انرژی مثبت داشتن صحبت کردیم.بدون اغراق حالمو خیلی جا آورده بود.طوری که با خودم عهد بستم که همیشه تا جایی که میتونم این حسمو حفظ کنم و ذهنم رو با جمله های مثبتی که گفتیم عادت بدم با اینکه خیلی خوب بود موضوعمون ولی به ناچار باید این هفته موضوع جدیدی انتخاب کنیم منتها صحبت در مورد موضوع جدید باعث نمیشه که حرفای هفته پیشمون نادیده گرفته بشه بلکه اتفاقا فرصتی پیش میاد که اونارو عینا تو زندگیمون پیاده کنیم پس لطفا موضوعات جدیدتونو پیشنهاد بدید خوشگلااااااااااااااااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اون خاهر شوهر بسیار منفی نگرم مهمون ما بودن...و دخترش اون رشته و شهری ک ایشون دوست داشتن قبول نشده بود،اینقدر غر زد سر دختر بیچاره... بهش گفت سال دیگه میخونی.نمیذارم امسال بری دانشگاه
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
من دوست دارم موضوعمون بیشتر حول و حوش زندگی مشترک باشه دوستان..... بازهم نظر بقیه محترمه...
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
برنامه درخواستی من اینه این هفته را هم در همین موضوع باشیم حتی باید یکماه به این اختصاص بدیم جون ما خانم های ایرانی هنوز بلد نیستسم حال خودمون خوب کنیم اگر یک نفر حالمون خراب کنه کمتر بدنیال ان هستیم که از ان مرحله بگذریم و متاسفانه حال ما به حرف دیگران وابسته است
ضمنا این رفتار ایشون هم میتونه موضوع خوبی باشه... واقعا چکار کنیم ک همچو مادری نشیم؟ اسم رفتارشم میذاره عشق و علاقه زیاد مادرانه....
یه چند صباح دیگه ممکنه دخترش بزرگتر که شد نگرشش تغییر کنه و دیگه این تحمل رو نداشته باشه که باهاش این رفتار بشه این میشه که یه مرتبه (به قول مادرا تو این شرایط) سرکش میشه و نافرمانی میکنه...مادر هم میخواد مقاومت کنه که هم موضع خودشو از دست نده و همچنان فرامینش اجرا شه هم اینکه به خیال باطل خودش دخترشو از این منجلاب نجات بده.در صورتی که شاید اگه محترمانه تر و محتاط تر نظراتشو به دخترش بگه شاید تاثیر گذارتر باشه
نه موضوع قبلی جای کارداره من نظرم اینه این هفته هنوز روی این موضوع باشیم مثلا مثل هرمیون جون در خصوص تولدشون با اینکه ناراحت کننده بود ولی راحل برای خودشون پیدا کردن ما هم بیایم در این هفته اگر اتفاقی افتاد و بگیم چکار کردیم که به راحتی حل شد برامون