2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349276 بازدید | 18904 پست
سلام به دوستای تازه واردمون.خیلی خوشحالم به جمع ما اضافه شدید امیدوارم در اینده از تجربه های ارزندتون استفاده کنیم در مورد سوالی که آرسی جون مطرح کردن باید بگم دوست عزیزم منم مثل شما گاهی تو موقعیت های اینچنینی گیر اقتادم.پیشنهادم بهت اینه که دنبال یه راهکار همیشه ثابت نگردی مثلا همیشه جواب بدی(هر چند محترمانه ) و یا همیشه سکوت کنی.بلکه باید با زیرکی تشخیص بدی الان کدومشون به نفعته.آیا جواب مناسبی داری ؟ و یا نه اگه سکوت کنی آرامش بیشتری داری؟؟؟فکر کن ببین کدوم حالت تو رو به آرامش بیشتری میرسونه ولی در هر دو حالت باید تلاش کنی ریلکس باشی.اگه جواب دادی دیگه نباید مرتب خودخوری کنی که چرا اصلا این حرفو به من زد؟چرا در گذشته فلان حرفای مشابه رو به من زده و... و یا اگر هم جواب ندادی باز هم خودتو اذیت نکنی و با خودت بگی حالا که در قبال رفتار زشتش سکوت کردم آرامش بیشتری دارم و سریعتر از ذهنم خارجش میکنم امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم دوستم و در مورد سوالی که سوگل جون مطرح کرد که خوب هم صحبتای خیلی مفصل میطلبه و هم لازمه اش اینه که صبور باشی و بگذاری گذشت زمان این مسئله رو حل کنه.تو این فاصله هم شما با همسرت بدخلقی نمیکنی و مرتب غر نمیزنی که چرا همه چیز رو عنوان میکنی بلکه با آؤامش از هر 3 موردی که میره میگه یکیشو تذکر میدی و میگی ما هدفمون پنهان کرردن چیزی نیست اما شاید بهتر باشه به وقتش عنوان کنیم. و یا اگه کلا نمیخوای گفته بشه باید مرتب با آرامش و زبون خوش بهش بگی خونواده ما عزیزای ما هستن اما من و تو خونواده دو نفره ای هستیم که حریم خودمون رو باید داشته باشیم و هر حرفی از این حریم خارج نشه در ضمن بارداریتو تبریک میگم امیدوارم به سلامتی فارغ شی و نی نی خوشگل و تپل و سالمتو بغل بگیری
دوست جونا در راستای موضوع هفته: من 54 صفحه از کتاب دولت عشق رو خوندم برام تاثیر گذار بود.البته نمیگم با خوندنش متحول شدم ولی جملات خوبی توجهم رو به خودش جلب کرد که بهش اشاره میکنم(یادآوری میکنم عین جملات کتاب رو نمیآرم تحریف منو ببخشید) تو این کتاب اشاره شده قدرت عشق و باور داشتن به عشق الهی و درک کردن عمیییییق اون، گره هر مشکلی رو برمیداره.نمونه هایی تو کتاب آورده که شخص مشکل مالی داشته و یا خونوادگی و یا حتی بیماری خاصی که با عشق ورزیدن و محبت کردن و باور در پناه یه عشق الهی بودن تونسته به مشکلاتش غلبه کنه و چه بسا به موفقیتهای بزرگی هم رسیده قسمتی که برام خیلی جالب بود این بود که نوشته بود سعی کنید از کسی کینه نداشته باشید که اگر کینه و نفرت به کسی داشتید شک نکنید تا ابد با یک ریسمان فولادی در اسارت اون شخصید و مرتب آزار میبینید.پس رها کنید.آزادانه عفو کنید و ببخشید تا بخشوده شوید.از حسد و کینه دوری کنید تا در آرامش باشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از راهنماییتون پرینوش جون.تاپیکتون واقعا عالیه از خوندش انرژی مثبت میگیرم.
من و دنیا نقاشی می کنیم!!!! من با مدادهای رنگی و دنیا با مداد سفید... من روزهای او را رنگارنگ می کنم و او... موهای مرا سپید...
پرینوش جون کتابهای این نویسنده عالین من خودم چشم دل بگشای ایشون رو میخونم خیییلی تاثیر داشت
خدایا شکرررت خوشبختی یعنی من و تو و خدا تا ابد در کنار هم با تمام چیزهای خوبی که خداوند بهمون میبخشه عشق سلامتی ثروت خوشبختی 😍😘
سلام دوستای عزیزم ب نظرم تو این هفته درمورد کارایی که تصمیم داریم تو فصل جدید یعنی پاییز واواخر شهریور حتی صحبت کنیم هر کس ایده وتصمیم وکار خاصی تو ذهنشه ومیخواد عملی کنه بحرفیم اخه من یه ماه یه بار پیش مشاور میرم با اینکه مساله ومشکلی ندارم ولی در مورد بهتر کردن زندگیم ورفتارم راهکار میگیرم ، یه ماه یه بار هم نشد حداقل دو سه ماه یه بار حتما میرم ایشون میکفتن که از الان باید بدونی تو مهر چیکار میخوای بکنی یعنی از الان تو ذهنت نقششو بکشی ب نظرم از الان ب فکر باشیم خیلی بهتره تا اینکه منتظر اون زمون باشیم تا هرچه اید خوش اید
معاشرت و زندگی با کسی که نگرشی منفی به زندگی دارد بسیار سخت است. بارها برایتان اتفاق می‌افتد که به جدایی فکر کنید زیرا همسرتان دائما به همه چیز سوء ظن دارد و بدبین است. او همه تصمیمات و پیشنهاداتتان را اشتباه می‌داند و به همه حرکت‌ها و تلاش‌های مثبت‌تان بدبین است. اگر به او پیشنهاد بدهید تا به یک پیک نیک بروید او با گله و شکایت پاسخ می‌دهد و از بدی هوا، شلوغی خیابان ها، حشرات مزاحم و باران ناگهانی خواهد گفت. هر پیشنهاد شما با دلایل ظاهرا منطقی همسرتان رد می‌شود و اگر تصمیمی را عملی کنید او در تمام مدت منتظر است خطایی رخ بدهد تا به شما ثابت کند که او خودش از اول می‌دانسته این پروژه شکست خواهد خورد.
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
با افرادی که شاد، امیدوار و اهل معاشرت هستند رفت و آمد کنید: تعمدا رفت و آمدتان را با این افراد بیشتر کنید. تلاش کنید تا دوستان بیشتری پیدا کنید به ویژه زوج‌هایی که می‌توانند الگوی مناسبی برای همسرتان باشند و همسرتان را تحت تاثیر قرار می‌دهند. کاملا مشخص است که چه کسانی در جمع‌های دوستانه و خانوادگی پا به پای همسرتان با بدبینی درباره کار، درآمد، تفریح، فرزندان، سیاست و اجتماع حرف می‌زنند. سعی کنید به مرور زمان این زوج‌ها یا دوستان را از زندگی‌تان دور کنید و راه را برای دوستان بهتر باز کنید. مطمئن شوید که در زندگی‌تان دوستان، فعالیت ها، عادت‌ها و علایقی وجود دارند که به اندازه کافی روحتان از آنها تغذیه می‌کند و به شما کمک می‌کنند تا شاد و امیدوار باشید : اگر چیزهایی در رابطه‌تان وجود دارند که زیاد خوشایند نیستند باید بتوانید آنها را حل کنید و یا خلاها را با جایگزین‌های مناسب پر کنید تا از لحاظ احساسی و روانی در تعادل قرار بگیرید. همسرتان را تشویق کنید تا کتاب‌های خوب بخواند، به موسیقی گوش کند و از آرزوها و فعالیت‌های دلخواهش صحبت کند.
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
قضاوت نکنید: او را بخاطر رویکرد منفی‌اش به زندگی تحقیر نکنید. دلایل زیادی وجود دارند که باعث می‌شوند یک انسان نگرش منفی به زندگی پیدا کند.، او ممکن است این برداشت غلط از زندگی را از والدینش آموخته باشد، شاید تجربیات تلخی داشته است. اعتماد به نفس کافی ندارد، افسرده است و یا شرایط اجتماعی و اقتصادی این وضعیت را فراهم کرده باشند. شاید دلایل امیدواری‌اش را گم کرده است و آسیب‌های روحی و عاطفی دیده است. بعضی از افراد منفی باف گمان می‌کنند آنها بسیار واقع بین هستند زیرا جزئیات را می‌بینند و یا گاهی دیگران را احمق و خودشان را باهوش می‌دانند چون پوچ گرایی را فیلسوفانه و اندیشمندانه می‌پندارند. در هر صورت نگرش منفی همسرتان در بسیاری از موارد خودخواسته و آگاهانه نیستند. پس هرگز سرکوفت نزنید. هرچند که او بارها شما را بخاطر خوش بینی‌ها و امیدواری هایتان احمق خوانده باشد.
رفتار همسرتان نباید الگو و تعیین کننده شما باشد. قدرت شخصی‌تان را فراموش نکنید. به جای اینکه تحت تاثیر نگرش منفی همسرتان قرار بگیرید، او را تحت تاثیر خـــــودتان قرار بدهید و شادی‌ها و امیدواری هایتان را بیشتر کنید. اگر رفتار همسرتان مسری است خلق و خوی شما هم مسری است. مطمئن باشید که او هم نمی‌تواند مقاومت کند و واکنش‌های مثبت را نشانتان خواهد داد. با همسرتان درباره چیزهایی که قدرشان را می‌دانید و شکرگزار هستید حرف بزنید و نشانش بدهید چه چیزهای ارزشمند کوچک و بزرگی وجود دارند : اگر از دیدن یک پرنده زیبا یا یک درخت سرسبز لذت می‌برید و احساس خوبی پیدا می‌کنید آن را به همسرتان هم انتقال بدهید. اگر از لطف دوستی بهره مند شده اید به همسرتان بگویید که از وجود او لذت می‌برید و ویژگی هایش را یادآوری کنید. حتی اگر او به ظاهر تحت تاثیر قرار نگرفته باشد باز هم شما نیاز دارید که شکرگزار و قدردان لحظات خوب زندگی‌تان باشید و صدای این قدردانی را بشنوید. این کار به شما کمک می‌کند تا به این فکر کنید چه چیزهای خوبی در زندگی‌تان وجود دارند به جای اینکه به چیزهای بد توجه کنید.
انرژی مثبت اساساً همان چیزی است که در ذهن خود تصوری درست و مثبت از آن داریم؛ یعنی همان نور، خوبی، محبت، عشق، انفاق، صبر، احسان به همنوع، امیدواری و... و به همان اندازه انرژی منفی همان چیزی است که در ذهن خود تصویری منفی ونا درست از آن داریم؛ تاریکی، ظلمت و نفرت بد جنسی، شرارت، رذالت، بی‌صبری، خودخواهی، تعصب، ناامیدی و یأس و اندوه. این دو انرژی مثبت و منفی در دو قطب مخالف از همدیگر فعالیت می‌کنند و ضد یکدیگر هستند. زمانی که ما بتوانیم این انرژی‌ها را در درونمان، آرام سازیم و بر آن‌ها تسلط یابیم بی‌درنگ خدمتگذار ما می‌شوند.
اولین قانون طبیعت این است که تو از هر چه هراس داشته باشی همان را به طرف خودت جلب می کنی. هیجان قدرتی دارد که جذب میکند .تو از هر چه شدیدا بترسی آن را تجربه خواهی کرد .مثلا حیوان فورا متوجه میشود که تو از او وحشت داری. هیچکدام از این ها تصادفی اتفاق نمی افتد .تصادفی در عالم هستی وجود ندارد. هیجان انرژی در حرکت است. وقتی تو انرژی را جا به جا می کنی انرژی ایجاد میکنی. اگر به اندازه کافی انرژی جا به جا کنی ماده به وجود می آ وری . ماده انرژی متراکم است که جا به جا شده و به آن فشار وارد شده است. فکر انرژی خالص است . هر فکری که تو اکنون داری یا قبلا داشتی یا در آینده خواهی داشت خلاق است. انرژی حاصل از فکر هرگز نمی میرد .این انرژی از فکر تو و ذهن تو وارد عالم هستی می شود و برای ابد ادامه پیدا می کند. همه افکار به هم مربوط هستند. افکار با هم تلاقی پیدا می کنند. در مسیر اعجاب انگیزی از انرژی با هم تقاطع پیدا می کنند و نقش بدیع و زیبایی از پیچیدگیهای غیر قابل باور به وجود می آورند . همات طور که دو چیز مشابه همدیگر را جذب می کنند دو انرژی مشابه هم یکدیگر را جذب می کنند .و توده ای از انرژی مشابه به وجود می آورند. بنابراین حتی افراد معمولی اگر فکرشان(دعا. امید. آرزو . .رویا .ترس) به اندازه کافی قوی باشد میتوانند نتایج شگفت انگیزی را به وجود آورند. زندگی نمیتواند به هیچ طریق دیگری خودش را نشان دهد جز آن طریقی که تو تصور میکنی خودش را نشان خواهد داد .تو با فکر کردن خلق می کنی. پس همیشه به بهترینها فکر کن