2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349276 بازدید | 18904 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان مدتی که همسرم دلخور از پدرو مادرم بابت بعضی از رفتارا وکاراشون که من حق رو به همسرم میدم هرچند اول میگفتم نه اونا متوجه نشدن وتوجیه کردم اما الان میبینم حتی منم براشون مهم نیستم الان دوماه خونه پدرومادرم همسرم نیومده ومیگه بزار بغهمن حرف بزنن که اوناهم اصلا بروی خودشون نمیارن من چندبار تنها رفتم وهی پرسیدن چرا نمیاد گفتم به این دلایل که همش توجیه کردن ومن بقدری ناراحت شدم که اخرین بار بلندشدم گفتنم من اومدم درد ودل کنم ولی پشیمونم کردین چرا خودتون حرف نمیزنین باهاش ببینین چرا نمیاد پدرم اخرش گفت دختر جان اگه میای اینجا وناراحت بیشتر میشی خوب نیا که منم گفتم واقعا تو بابا این حرفو بزنی باش ممنون و اومدم بیرون بماند بعدش باهم عروسی شهر دیگه رفتیم ولی بازتو ماشین حرفی نزدن کلا خونه ما مادرم همه تصمیمارزو میگیره بعدش من ازبس جوش زدم کمرد رد شدم که الان دوماه کلنجار میرم باهاش وهردفعه ازبس فکرو خیال میکنم بدتر میشم
من خودم وقتی از دست کسی ناراحت میشم اول میام خودمو ارام میکنم که نمیتونم بعدش توی کاغذ مینویسم ارام نمیشم میرم به دوستام زنگ میزنم ارام نمیشم میرم با همسری حرف میزنم ارام نمیشم اخرم شب میشه میرم می خوابم
سلام پرینوش جونم چقد خوب که اومدی خانواده شوهرم کلا نمیتونن بفهمن زن شاغل چقد سختی داره توی کاراش.یه بار مادرشوهرم گفت که نرو سرکار.تا این حد آدمای بی فرهنگی هستن.3ساله دارم روی همسرم کار میکنم تا یه خورده واقعیت زندگی درک کنه.متاسفانه مامانش به جز غیبت و فحاشی چیز دیگه ای بهش یاد نداده و از زندگی چیز زیادی نمیدونه. بعضی وقتا میگه کاش من میمیردم تا اینقد مامانم منو اذیت نمیکرد.
4 شنبه قرار بود بریم سرخاک بچه خواهرم منم قرار بود برم دنبال خواهرم که خواهرم گفت دنبال مامانم میری گفتم بمن کسی نگفته چیزی که فک کنم خواهرم زنگ زده بود به مادرم واونم زنگ زد گفت ماهم میام اون موقع ساعت 2 بود منم 3 با خواهرم قرار داشتم گفتم 2ونیم میام در ضمن جا بر ا یه نفر داشتم که مامانم گفت باباتم میاد گفتم باش ولی جا براش نیست بیاد حالا فوقش علی رو میزاره روپاش بد گفت 3 بیا نهار نخوردیم گفتم نه 2ونیم میام گفت باش بعد تا قطع کرد مجدد زنگ زد گفت شما برین ما بعد میریم گفتم چرا گفت داداشت ماشینو بیاره خودمون میام گفتم باش ولی خیلی ناراحت شدم رفتیم سرخاک خواهرم گفت کو مامان گفتم خودشون میان بهتر داداشامم میان اخه دایی هستن
بعدش موقع برگشت برادرم به خواهرم زنگ زد کجایی دارم 1 ساغته زنگ میزنم ما گم شدیم ادرسو میخواستیم خواهرم گفت گوشیم تو کیفم بوده نفهمیدم میخوام بگم منم بودم اما زنگ بمن نزدن که میخواستن ثابت کنن ما دلخوریم ازت الانم تا امروز بمن زنگ نزدن منم نزدم خسته شدم از اینکاراشون زنگم بزنم مطمینتم میگن تو نخواستی ببری ال بل////////////اخه من موندم تا من ببرم بیارم خوبم یه بار نبرم بدم حتی الانم من نرم مهم نیست چند بار شنیدم داداشم زنگ زده بهم میگه بیام دنبالت ببرم خونمون پیش مامان بابا اینا یعنی چی من همسر ندارم اون چی پس این چه وضعشه حتی مهم نیست همسرمم میگه نمیام تو میخوای برو جایی که ارزش ندارم نمیرم چون حق داره وقتی میریم اونتا خواسشون به سریال برادرام تو اتاقاشون با گوشیشون مادرمم منو میبره تو اتاق برا اصلاح ابروش منم میبینیم من خوانوادمن کنار میام ولی کسه دیگه نه الانم با اون حرفی که پدرم بهم زد که دختر جان اگه میای اینجا اذیتی نیا منم نمیرم یا مارو میخوان یا نه ولی این فکرو خیالا داغون کرده منو کمرم دوماه درد میکنه زده به پام نمیدونم چه برخوردی بکنم
سلام مجدد سودابه عاشقتتتتتتم....مرسی دوستم.راهکارات هم برای آروم شدنت تو حلقم.پس در کل زودتر برو بخوااااب نتیجه بهتری میگی منم موافقم راجع به تکنیک های آروم کردن خودمون و تلاش برای ریلکس کردنمون صحبت کنیم حرفایی که زدیم درسته که خیلی عالیه و به ما دید خوبی راجع به آرامش داشتن میده ولی خیلی بهتر میشه راجع به تجربیاتمون در این راستا هم صحبت کنیم