2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349279 بازدید | 18904 پست
ممنون از تاپیک عالیتون قِری و غُری زنهای غُری 😠😤😒😞😔😩 (به طور مثال) در جارو کردن خانه ، دائم غر میزنند که چرا من جارو کنم..؟ چرا دیگران شلخته اند..؟ این همه درس خوندم که کلفتی کنم و .. اما زنهای قِری 😜😘😂😎 حین جارو کردن یه نوار شاد میذارند و قر میدند و جارو میکنند. غُری ها حرص و جوش میخورند و لحظات بدی رو میگذرونند ؛ قِری ها لذت میبرند و شاد زندگی میکنند. غر نزن، قر بده ! دکتر هلاکوئی
مژی مثالت دقیقا مفهوم این جمله ست ک میگه: خوشبخت کسی نیست ک مشکل ندارد بلکه کسی است ک با مشکلاتش مشکل ندراد..... سعی کنید در زندگی از لیمو لیموناد بسازید تا طعم خوشبختی رو احساس کنید

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان الان کمتر از ی هفته هست دارم نکاتی که گفتین کم کم رعایت میکنم هر روز خونه رو مرتب میکنم به موقع لباسا رو اتو میکنم و...هر روز دوش میگیرم و به خودم میرسم روحیه ام خیلی خوب شده دیگه الکی به همسرم گیر نمیدم همسرم هم دائم قربون صدقه ام میره و اگه بین حرفهام به چیزی اشاره کنم تو ذهنش نگه میداره و برای خوشحالی من انجامشون میده و منم این سری به طور واضح و پر رنگ از کارش تشکر میکنم در مورد خرید هم من معمولا حوصله پرو لباس ندارم هرچی تو مغازه خوشم بیاد میخرم و بعد میام خونه تا یکی تنگه یکی گشاده یکی بهم نمیاد ولی دیگه روم نمیشه ببرم تعویض کنم برا همین با اینکه لباس زیاد دارم ولی هیچکدومشون دوست ندارم اما از این به بعد سعی میکنم موقع ای که حوصله دارم برم خرید و با حوصله لباسامو انتخاب کنم دیگه برای همسرم لباس کادو نمیخرم تا خودش بره لباس مناسب اندامش بخره چند روز پیش برای تولدش پارچه شلواری خریدم تا بده خیاط لباس اندازه تنش بدوزه برای خودمم دنبال پارچه هستم چندتا کت دامن مجلسی بدوزم برای مواقعی که میرم خونه مادر شوهر پارسال ی گلدون گل خریدم مغازه دار گفت تو محیط سرد باید باشه با وجود اینکه خونه ما جهنم بود گفتم میزارمش جلو کولر گازی به ی هفته نکشید گل خشک شد کلی افسردگی گرفتم
راز گل جون....افرین خانومی...مطمئنم با اراده قوی که داری میتونی روز به روز زندگیتو بهتر کنی...خانمهای گل...خیلی اینجا گفتم و بازم تکرار میکنم ...غر زدن به همسر ممنوع...باور کنید این غر زدن زندگی را نابود میکنه و خوشی را ازبین میبره،به جای غر غر کردن صریح حرفتونو بزنید..اگر دلخورین یا ناراحتین خیلی واضح و با دلیل...ناراحتیتونو به همسرتون بگین،اصلا حاشیه رفتن نداره،اون بنده خدا را گیج میکنید بعدم میگید شوهرم منو درک نمیکنه...اولین اصل ظرافت اروم حرف زدن...اروم و شمرده صحبت کنید....موقع عصبانیت ساکت بمونید..و..و..محبت..محبت بی دریغ...محبت بی دلیل...محبت واقعی....باور کنید گره مشکلاتتونو باز میکنه..... راز گل عزیز بهتره گل و گیاهی بخری که مراقبت ازش اسون باشه و شرایط خاصی نخاد،اینطوری بهتره...بعد کم کم مبتونی گلهای ظریفتر و جالبتر بخری...میتونی با کاکتوس شروع کنی...کاکتوسهای کوچولو..هم خونه را زینت میده و هم مراقبت خاصی نداره
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
من و همسرم هردو متولد شهریور هستیم....به فاصله ده روز....دوست دارم تولد مشترک بگیریم....بر عکس هرسال....امیدوارم ایده های خوب بهم بدین
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
تولدت دو تاییتون پیشاپیش مبارک هرمیون جون من13شهریور سالگرد ازدواجمه با یه نی نی دو ماهه تازه اسباب کشی ام داریم و میریم یه شهر دیگه تکوتنها ایده خاصی ام ندارم با مادر همسری ام سروسنگینم و اون تو قیافست برام اما خوشحالم کنار شوشو ام
رازگل چرا دوستی قبول نمی کنی از صافی دائم سوال دارم

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

هرمیون جون تولد شما و همسر گرامی مبارک عزیزم مژی جون سالگرد ازدواج شما هم مبارک گلم
 امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
فرزانه بانوی عزیز...راستش فکر میکنم بهتره این مشکل را تو تاپیکهای مربوط به سیاست زنانه مطرح کنی،بنظرم شما از اول اشنایی و عقدتون قدمهای اشتباه برداشتی و حالا بعد از سه سال خیلی سخته که بخای همه چیزو تغییر بدی،فکر نکن فقط با چندتا توصیه بچه ها تمام مشکلاتت حل بشه چه بسا ساله باید سیاست به خرج بدی و صبر و حوصله کنی تا به هدفی که میخای برسی...شما اول باید رابطه خودت و همسرت را ترمیم کنی،همین دوران عقد طولانی منشا خیلی از مشکلاته،سعی کن فارغ از بحث مادر شوهر و برادر شوهر و پدر و مادرو.....فقط به خودت و همسرت فکر کنی،مشکلات رابطتون را پیداکنی و ببینی چرا کارتون به اینجا رسیده،اگر تونستی اینو حل کنی...بقیه مسایل خود بخود حل میشه
دوستان لطفا بحث خرید را ادامه بدین این هفته....اگر کسی از دوستان درمورد خرید بوت و نیم بوت تجربه ای داره لطفا منو کمک کنه..من قبلا بوت ساق بلند داشتم اما امسال میخام نیم بوت بخرم..میترسم زشت باشه،نمیدونم با چه شلواری ست میشه و اصلا جالب هست یانه....منتظرم خانوماااا
سلاااااام به همه دوستای عزیزم بدون اغراق دلم برای همتون تنگ شده بود. متاسفانه من به خاطر کسالتی دو هفته نتونستم بیام سرکار امروز که برگشتم اولین کاری که انجام دادم این بود که بیام ببینم اینجا چه خبر بوده؟ امیدوارم همیشه همتون سالم باشید.قدر سلامتیمونو وقتی میفهمیم که کوچکترین مریضی برامون پیش میاد.خیلی مواظب خودتون باشید و بدونید که هیچ نعمتی بالاتر از سلامتی نیست از تک تک دوستای گلی که این مدت اینچا بودن و با صحبتای مفیدشون تاپیک رو زنده نگه داشتن هم ممنون.همه رو خوندم و کلی هم مستفیذ شدم همراهتونم تا موضوع هفته رو که در مورد مدیریت خرید هست دنبال کنیم همتوووووووووووون خوشگلیییییییییییییییید
: وجود یه سری چیزا تو کمد هر خانمی ضروریه از جمله کفش پاشنه بلند مشکی.و کرم همینطور کیف مجلسی مشکی مانتوی رسمی شلوار جین خووووب شلوار پارچه ای مشکی پالتوی مجلسی بوت مجلسی ال بی دی ترجیحا مشکیییییی مانتوی مجلسی و شال مناسب اون پیراهن کوتاه جوراب شلواری مشکی و رنگ پا اینا چیزایین که مورد استفاده همه قرار میگیره و بودنش ضروریه حالا هر کس با سلیقه متناسب با خودش