2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349279 بازدید | 18904 پست
بچه ها ممنون از استقبالی که از بحث مدیریت خرید کردید ..... مامان مهربدی جون خوبه که هر ماه خرید می کنی محیا جون منم از راهکار پیرهن کوتاهت خوشم اومد ... منم برای اقدام دورتر بلوز با دامن کوتاه می گیرم که بلوزها رو عموما آستین کوتاه میخرم و وقتی میرم خونه مامانم یا مهمونی های زنانه میتونم بپوشم دامن رو هم با یه ساق یا جوراب در همچین مراسمی می پوشم فلرتیشیا جون منم با کار بافتنی موافقم .... خیلی به صرفه است و خیلی زیبا در میاد منم برای دختر کوچولوم یه سارافون بافتم که البته فکر کنم سال بعد اندازه ش بشه مهرجون بهتون خوش بگذره جوجو جون من برعکس شما اصلا حوصله گشتن برای خرید ندارم همیشه دنبال جایی می گردم که بهش مطمئن باشم و همیشه مستقیم برم از اونجا خرید کنم و برگردم خونه ... فکر می کنم برای خرید خاص باید از جای خاص خرید کنی مثلا تو مشهد خیابان جنت البته گرونه من دو سال پیش یه بلوز از اونجا خریدم هرکس دید گفت کجا خریدی ؟؟
 امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محیا جون واقعا خسته نباشی گلم .دستت درد نکنه . درمورد خرید منم سعی میکنم هرماه خریدامو بکنم ،کمی هم پول پس انداز کنم .ماه پیش کرم پودر و رژ خریدم .چون کرم پودرم تموم شده بود .خیلی راضییم . این ماه هم میخوام یه کفش مجلسی شیک بخرم ،با یه کتاب و گلدون .چون گلام بزرگ شدن میخوام گلدونامو عوض کنم .
از خریدی که راضی هستم : یک بار از گاندی پارچه ابریشم خریدم با کمی ترمه و دکمه های تزیینی قشنگ دادم خیاط دوخت یه مانتوی قشنگ شد این مانتو 100تومن برام تموم شد همون موقع مانتوهای ابریشم 300 به بالا بود و از این خریدم خیلی راضی بودم یه کفش راحتی هم از آداک خریدم 3 سال پیش 80 هزارتومن اون موقع به نظرم گرون بود اما چون همسرم به مناسبت روز زن می خرید اصرار کرد که بخرم الان 3 ساله داره می پوشم و اصلا از شکل و قیافه نیوفتاده و خیلی تو پام راحته ** می دونید گاهی وقتا همین قیمت ها آدم رو دچار اشتباه می کنند من قبل از اینکه این کفش رو بخرم سالی 4-5 جفت کفش 20-30 هزارتومنی می خریدم و یکی پام رو می زد، یکی زود پاره می شد ، یکی از شکل و قیافه میوفتاد و بالاخره دووم نمیاورد گاهی خرید یه چیز بهتری که دوام و کیفیت بهتری داره خیلی به صرفه است
 امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
البته نمی دونم چطوری میشه که گاهی هم بروفق دل آدم نمیشه مثلا همسرم یه پلیور بافت خریده بود 3 سال پوشید بعد اون دوباره رفتیم همون مغازه و همون مارک رو خریدیم البته این بار بخاطر بالا رفتن دلار با 3 برابر قیمت ولی خب فقط پارسال 3ماه زمستون پوشید و لبای پرز داد و از شکل و قیافه افتاد و کلی دلم برای پولی که دادیم سوخت
در مورد خرید خوراکی ها هم معمولا سعی می کردم از شهروند خرید کنیم البته فروشگاه های بزرگ تخفیف میدن ولی ارزش افزوده هم میگیرن و برای ما که ماشین نداریم و باید کرایه راه بدیم قیمت با سوپر جلوی خونمون یکی میشه مثلا شهروند بیهقی آخر فصل خیلی تخفیف خوبی میده مثلا پارسال 4تا تن ماهی اویلا رو که هرکدوم 5هزار و خورده ای روش نوشته بود رو توی یک پک 16000تومن میداد و بقیه وسایل هم بین 10تا 50درصد تخفیف داشتن ولی راهش به ما داره و کرایه ماشین خیلی زیاد میشه و به صرفه نیست میوه رو هم بیشتر وقت ها ما از تره بار می خریم
با همه اینها واقعا من برای خرید لباس مشکل دارم هم برای خودم و هم همسرمممم نمی دونم گاهی فکر می کنم ما کم لباس می خریمممم و همین باعث مشکل میشه
جنت قیمتاش خوبه ولی من امسال وقت نکردم برم 4 روز بیشتر نبودیم
خدایا شکرررت خوشبختی یعنی من و تو و خدا تا ابد در کنار هم با تمام چیزهای خوبی که خداوند بهمون میبخشه عشق سلامتی ثروت خوشبختی 😍😘
هرمیون جان خسته نباشی خوشحالم مهمونیت خوب برگزار شده ،هدیه دادن ب بچه ها خیلی فکر خوبیه البته درمورد خرید من خودم قبلا کسی بودم ک بی برنامه خرید میکردم شاید یه چیزی رو میگرفتم ولی نمیتونستم زیاد استفاده کنم ازش البته قبلنا این جوری بود ولی تقریبا دوسالی میشه که طبق برنامه پیش میرم یعنی هرماه جدا از پس اندازی ک کنار میزارم واسه خودم ،میشینم برنامه میریزم مثلا پول یه ماه رو فقط لوازم ارایشی میگیرم ک جنس خوب بخرم ،ماه بعد یه کفش خوشگل ویه مانتو ،مثلا ماه بعدش یه لباس مجلسی شیک ،ماه کلا لباس تو خونه ای شیک ،ماه بعد یه وسایل خونه ک نیاز دارم یا خوشم میاد البته یه جا از چیزی ک ببینم وخوشم بیاد وقیمتش خوب باشه میخرم ولی کلا کم میخرم ولی جنس خوب وبهترشو سعی میکنم بگیرم دررابطه با مشگل پسند بودن منم ابنجوریم ولی یادگرفتم ک هارمونی ودرست پوشیدن یه لباس مهمه اگه چیز ساده وشیک باشه چن سال هم از روش بگذره بازم رو مده
ما ایرانی هستیم بیایید نقص های فرهنگیمان را با هم ریشه کن کنیم....پس از این پس هرگز: هرگز از دوشیزه ها نپرسیم:چرا ازدواج نمیکنی؟ وقتی ازدواج کردند نپرسیم:کی بچه دار میشید؟ وقتی بچه دار شدند ,نپرسیم کی براش یه همبازی میاری؟ از بچه ها نپرسیم پدرت را بیشتر دوست داری یا مادرت ؟ هرگز به بچه هایتان بیشتر دو سال شیر مادر ندهید و شخصیت آنها را وابسته دهانی نسازید. برای بچه ها اسم عربی و یا اسامی سخت فارسی انتخاب نکنید. از بچه های فامیل راجب معدل درسیشان را نپرسیم. سرزده به خانه کسی نرویم. راجب متراژ و قیمت خانه صاحبخانه از او سوال نپرسید وقتی برایمان مهمان می آید تلوزیون را خاموش کنیم . از عروس و داماد خود به فرزندانمان بدگویی نکنیم. وقتی پدر یا مادری فرزندش را تنبیه کرده جلوی بچه طرفداری بچه را نکنیم. در تربیت فرزند دیگران حتی نوه هایمان هیچ دخالتی نکنیم. هرگاه برای تولد بچه ای کادو میبرید اگر خواهر ,برادری دارد حتما برای آنها هم چیزی ببرید. هدایایی را که برای ما مناسب نبودند به دیگران هدیه نکنیم. بدون اجازه همسایه مهمانی با صدای موزیک بلند در منزل نگیریم. در مکان های عمومی اگر فرد سالمندی ایستاده شما ننشینید. در مترو و اتوبوس به افراد ذل نزنید. موقع رانندگی داخل ماشین بغلی را نگاه نکنید. وقتی چراغ سبز میشود با بوق اعلان نکنید. به رانندگی خانومها خرده نگیرید. وقتی پیاده راه میروید اخم نکنید. وقتی دوستانتان را بعد مدتی میبینید,هرگز نگویید :چقدر پیر شدی؟ یا ازبین رفتی.راجب ظاهر کسی قضاوت نکنید. به آرامی غذا بخورید.مخصوصا وقتی مهمان هستید بیشتر از کنار هم غذا خوردن لذت ببرید تا خود غذا. باران که می آید کنار پیاده رو ها آهسته برانیم هنگام برف شاخه درختان جلو خونه را تکون دهیم به رستورانهای فست فود که میروید خودتان ظرف غذایتان را داخل سطل بیندازید. همیشه زباله های خود را تفکیک کنید. تمام وقتتان را صرف سریالهای بی سر وته ترکی نکنید.به ورزش و مطالعه و یا دیدن فیلم های روز سینما بها دهید. پولهای شما برای بانک های شهر نیستند.بیشتر خرج خودتان کنید و تا جایی که امکان دارد به مسافرت بروید. اگر متاهل هستید هرگز بدون اطلاع همسرتان به جایی نروید.همیشه او را در جریان بگذارید. همیشه حلقه ازدواج در دستتان باشد.اگر کوچک شده در اسرع وقت سایز آنرا درست کنید و به دست کنید. همیشه با توجه به محیط پوشش خود را تعیین کنید.در خیابانها و مکان های عمومی نیازی به آرایش زیاد نیست. در محیط کار لباس رسمی بپوشید و هرگز صندل راحتی به پا نکنید یا صندل تابستانه با جوراب نپوشید. هرگز بدون ادوکلون به سر کار نروید مخصوصا اگر شغل شما طوریست که با ارباب رجوع زیاد سروکار دارید. هر سال به دندانپزشکی بروید .اگر سالی یک دندان خراب را هم درست کنید.دندانهایتان همیشه سالم میمانند. به افراد بیمار یا معتاد یا اقلیت ها به چشم یک انسان عادی نگاه کنید و با آنها رفتار عادی و محترمانه داشته باشید. خرافاتی از قبیل چشم شور و دست خوب و بد را دور بریزید و مانند انسانهای به روز و محترم تفکر داشته باشید. هرگز کشور خود را با تمام کاستی هایش مسخره نکنید و اجازه ندهید دیگران نیز حرمت شکنی کنند.
سلامممم رازگل جون اینکه در نظر مردا تند غذاخوردن خوبه یا نه بسته به شخصیت آدم ها فرق می کنه ولی کلا تند غذا خوردن خوب نیست ... هم برای دستگاه گوارش مضره هم در نظر دیگران طوری دیده میشه که انگار طرف از قحطی اومده هم با غذا باید ارتباط برقرار کرد بالاخره ما فقط غذا نمی خوریم که سیر بشیم .... باید انرژی غذا رو دریافت کنیم.... حس خوبی که آشپز موقع پختن اون غذا داشته .... طعم های مختلف رو باید حس کنیم .... شاید با عجله غذاخوردن یه جور بی احترام به افرادی که سر سفره نشستند هم باشه من اگر بچه نذاره غذا بخورم ترجیح میدم اول شیر بچه رو بدم ، تعویضش کنم، بغلش کنم بعد که حالا یا خوابید یا آروم شد بذارم زمین و خودم با آرامش غذا بخورم یا میشه از دیگران به خصوص همسر هم کمک گرفت در ضمن چون ما الگوی عملی فرزندانمون هستیم با تند غذاخوردن این رو به اونها هم آموزش میدیمممم
مامان مهربد حتما مطالب قبلی رو بخون اونا خیلی بهت کمک میکنن اونجا گفته شده که بهتره شوهر خرج کنه برای ما حتی اگه حقوق خوبی داریم و اگه چیزی میخره که راضی نیستیم چیکار کنیم