2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349279 بازدید | 18904 پست
سلام من از صفحه اول خلاصه ها رو دانلود کردم وااااااقعا فوق العاده بود و بسیااااار متشکرم اگر بقیه مطالب رو هم خلاصه کنید و به صفحه اول اضافه کنید واقعا ممنونتون میشم باز هم بابت این تاپیک عالی ازتون متشکرم
آخه چطوری دلت میاد بابت ( لوازم آرایشت ) خرگوشا زجر بکشن ؟؟ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=906628

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما من چکار کنم رابطه همسرم با خانوادم کمرنگ شده همسرم تمایلی نداره دیگه خونه پدرم بیاد چون دلایلی داره منو هم تنها میفرسته مدام حرفه چرا شوهرت نمیاد مگه چکارش کردیم وقتیم میگم به این دلایله میگن نه ما منظور نداشتیم همسرت حساس فلانه حتی گفتم چرا نمیان خودتون ازش بپرسین مشکلت چیه چرا نمیای میگن ما کاری نکردیم که عذر خواهی کنیم منم نخواستم عذر خواهی کنن فقط خواستم مسیله حل بشه اتفاقا چند روز قبل حالم خوب نبود پدرومادرم اومدن اما نه اونا حرف زدن نه همسرم/ همسرم تمام مدت اشپزخونه مشغول عغذا درست کردن بود نیومد بشینه اوناهم حرفی نزدن من خسته شدم دیگه اینقد فکروحیال کردمو جوش زدم یکماهه کمردرد دارم الانم عروسی در پیشه شهر دیگه میدونم دلیل نبردنش نداشتن رابطه با پدرومادرم/ واقعا نمیدونم چکار کنم گاهی پدر ومادر کارایی میکنن وبراشونم مهم نیست من چکار کنم این وسط موندم منو راهنمایی کنین لطفا
تکیه جان من نمیدونم چی شده بین پدرومادرت وهمسرت حالا خودت میدونی که چی شده وحق با کیه ،اگه دیدی حق با همسرته وپدرومادرت کوتاه نمیان ،با پدرمادرت جدی حرف بزن وبگو ک شما باید کوتاه بیاین درسته اونا بزرگترن ولی بعضی وقتا بزرگتر باید کوتاه بیاد ولی اگه دیدی دلایل پدرمادرت منطقیه وحق با اونا بوده حالا من نمیدونم چی شده وتقصیر کی بوده با همسرت حرف بزن منطقی وبگو تو هم باید کوتاه بیای ب نظر من این مساله باید با حرف زدن درست بشه ،یا میتونی یکی از افراد فامیلت که نزدیک وصمیمی تره با هاشون حرف بزنه ،چون الان اونا تو یه شرایطین ک هرکدوم حق رو به خود میدن وانتظار دارن طرف مقابل کوتاه بیاد نظر من اینه حالا ببین دوستان چی میگن
ولی چون میگی دلایلی داره همسرت واسه نیومدن ،این دلایل بایدبا حرف زدن حل بشه ،شاید ب قول پدرمادرت منظوری نداشتن وسوتفاهم پیش اومده ولی اینو یه جوری باید بهش بفهمونن که ما منظوری نداشتیم
سلام شیواجان،اگر باگوشی هستی پایین صفحه روی نی نی سایت من کلیک کن،ازونجا وارد موضوعات مورد علاقت میشی
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
دوستان گلم امیدوارم اخر هفته لذت بخش و شادی داشته باشین،شنبه با دست پر بیاین و از ظرافتهاتون تعریف کنید،،،،من درهمین راستا امروز رفتم چندتا گلدون سفالی نو خریدم و گلدونهامو عوض کردم چون هرکدومش یه رنگ و مدل بود...الان حسابی تر و تمیز و خوشگل شدن....خانوما پرورش گل و گیاهم یه ظرافته،هم تو روحیه تون خیلی تاثیر میذاره،حتی شده یه گلدون کوچولو داشته باشین و ازش مواظبت کنین ضمنا یه چادر نماز خوشگلم خریدم...واسه مهمون چون چندروز قبل موقع مهمونی متوجه شدم چادر کم دارم....فرداهم دوست دارم یه دستی به سر و روی خونه مون بکشم و یکمی تغییر ایجاد کنم....این ماهو خیلی دوست دارم....چون خودم متولد شهریورم...امیدوارم این روزای اخر تابستون به همتون خوش بگذره
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
سلام ب همه دوستان عزیزز من یک سالی هست با نی نی سایت آشنا شدم و خیلی چیزا یاد گرفتماز همتون ممنون هستم من سه سال عقدم دو تا مشکل اساسی دارم شوهرم بیش ازحد ب خانواده اش توجه داره دلیلش هم اینکه پدرش فوت شده وسرپرست خانواده است هرچی الان داره و بجایی رسیده خودش از17 سالگی کار کرده..الان ی خونه و مغازه برا دادشش خریده و میگه بابد از ازدواج داداشش مادرش خونه ما و پیش ما زندگی کنه و من هم حق ندارم هیچ گونه اعتراضی بکنم حتی از راه خوبی هم بگم دعوا راه میندازه وقتی هم صحبت عروسی میشه خخ خرج داره و فعلا نمیتونم
مامانش خخخخخ سیاست داره شوهرم فقط حرف اون گوش میکنه اصلا من نمیبینه همه کاراش با اون مشورت میکنه تازه میگن باید خرج عروسیش هم بدی..شوهرم اصلا نمیتونه نه به خانواده اش بگه ..تا حالا مسافرت دوتایی نرفتیمووبا خانواده من تا حالا مسافرت و گردشی نرفتیم که اونا نباشن..ی سیزده بدر مامانم بهش زنگ زد و تو رودربایستی نتونست نه بگه..ما رفتیم قرار شد عصر بریم پیش اونا ولی درگیر بازی شد و چند بار هم بهش گفتم اما میگفت حالا میریم وقتی رسیدیم پیش اونا ی آبرویی از ما بردن که تو مادر زن ذلیلی تو زن ذلیلی حالا هم نمیومدین و خلاصه تا دلشون خواست گفتن و مادرشوهرم اصلا با شوهرم حرف نمیزد دیگه کلی منت کشی کرده بعد هم شوهرم من مقصر میدونست که تو نباید میذاشتی مامانت زنگ بزنه و من نمیومدم اصلا چرا یادآوریم نکردی کب بریم..دیگه خسته شدم باید چ جوری رفتار کنم؟؟؟؟؟حرف بزنم دعوا میشه و هیچ فرقی نمیکنهو حرف نزنم باید حرص بخورم ...
بببخشید میدونم بی ربط ب موضوع هست ...خواهش میکنم کممممممممممکمممممممممم کنید دیگه خسته شدم از این اینکه دیگران برا زندگیم تصمیم بگیرم ومن مثل ی عروسک خیمه شب بازی باشم..مشکل اینکه دیگه دارم اینکه شوهزم اصلا باهم صمیمی و راحت نیس و مثل ی غریبا هستم خخخخخ سرد هست..
زنها را میتوان به دو دسته تقسیم کرد. قِری و غُری زنهای غُری 😠😤😒😞😔😩 (به طور مثال) در جارو کردن خانه ، دائم غر میزنند که چرا من جارو کنم..؟ چرا دیگران شلخته اند..؟ این همه درس خوندم که کلفتی کنم و .. اما زنهای قِری 😜😘😂😎 حین جارو کردن یه نوار شاد میذارند و قر میدند و جارو میکنند. غُری ها حرص و جوش میخورند و لحظات بدی رو میگذرونند ؛ قِری ها لذت میبرند و شاد زندگی میکنند. غر نزن، قر بده ! دکتر هلاکوئی