2777
2789
عنوان

راز خیارشور ترد چیه

7576 بازدید | 24 پست

صبح بخیر دخترا.. من میترسم خیارشور زیاد درست کنم اولین باره.. واسه یک کیلو خیار چقد سرکه و نمک و آب استفاده کنم.. بعد سنگ نمک از کجا بیارم؟؟ سوپری داره؟ چکار کنم ترد بشن. 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 

تو ویدئو ابولفضل جعفری آشپز بین الملل میگف آب رو جوش بریزید رو خیارشور.. جاهای دیگه خوندم آب باید سرد بشه. چکار کنم😩

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اب جوش سرد شده باید بریزی 

خدا جونم سلام . خدایا خیلی ممنونم به خاطر تمام چیزهایی که بهم دادی . خدا جونم لطفا دوباره معجزتو نشونم بده .خدایا معجزه میخوام یا حضرت زهرا خودت قول دادی بهم  خدایا خودت میدونی منظورم چیه
2805
تو ویدئو ابولفضل جعفری آشپز بین الملل میگف آب رو جوش بریزید رو خیارشور.. جاهای دیگه خوندم آب باید سر ...

نه آب جوش بریز مامان من آب جوش و سرکه رو قاطی میکنه میریزه ترد میشه کل فامیل میگن بیا واسه مام بزار 

خیارو موقع انداختن تو دبه سوراخش کن و اینکه تو ظرفی که میخوای بندازی نخود چن تا بریز ترد میشه عالی

اندازه ها برای یک کیلو چجوریه

تو ویدئو ابولفضل جعفری آشپز بین الملل میگف آب رو جوش بریزید رو خیارشور.. جاهای دیگه خوندم آب باید سر ...

قبلناومامانم اب جوشیده سرد میریخت..اما الان اب شیر....اب گرم بنظرم شل میکنه...من از ینفر شنیدم زمه ترد میکنه

خیارشور به دسته اگر بعضیا دستشون خوب درمیاد بعضیا نه .. خواهر من سالی چهل پنجاه کیلو خیارشور میگیره همشم اب لوله میریزه روش 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

اب رو بجوشون وقتی سرد شد بریز

من واسه یه دبه از این دو کیلویی ها که ماست میخریم یه استکان سرکه میریزم یه استکان نمک چندتا حبه سیر،چندتا دونه نخود

نخود رو حتما بریز که ترد بشه خیارشورت

سرکه رو هم اگه سرکه سیب طبیعی بریزی خیلی خوشمزه تر میشه

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
نه آب جوش بریز مامان من آب جوش و سرکه رو قاطی میکنه میریزه ترد میشه کل فامیل میگن بیا واسه مام بزار& ...

یعنی پس نزارم سرد شه؟؟ همونجور جوش بریزم؟ 

اب رو بجوشون وقتی سرد شد بریز من واسه یه دبه از این دو کیلویی ها که ماست میخریم یه استکان سرکه میری ...

یکی و نصفی تا دوتا استکان نمک

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

عزیزم تو  اب جوش  نمک بریز بزار  خنک بشه دماش که ولرم شد بریز رو دبه خیارا تا روی خیارا رو بگیره

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
خیارشور به دسته اگر بعضیا دستشون خوب درمیاد بعضیا نه .. خواهر من سالی چهل پنجاه کیلو خیارشور میگیره ...

شانس😞

عزیزم تو  اب جوش  نمک بریز بزار  خنک بشه دماش که ولرم شد بریز رو دبه خیارا تا روی خیا ...

اندازه ها برای یک کیلو چقده.. چقد آب و نمک و سرکه بریزم.. اولین باره درست میکنم

2809