2777
2789

من یک هفته توبیمارستان بستری بودم شکمم اب اورده بود کلیه و روده ام کارنمیکرد کیستم دراورده بودم تازه چهارروز پیش مرخص شدم تواین مدت دوبار بیشترزنگ نزده حالمو بپرسه که اون دوبارم اصن حالمو نپرسید فقط زنگ زد چس ناله کرد که حالم خرابه اینجام دردمیکنه اونجام دردمیکنه بااینکه از صدتای منم سالم تره بهم ثابت شدس

ازوقتیم که مرخص شدم یبار اومده بهم سرزده که بدتراز من گرفت درازکشید خودشوزد به بی حالی 

همیشه کارش اینه واسه جلب توجه ناله میکنه فقط

دیروز رفتن کوه  خوش گذرونیشونوکردن بعد زنگ زده به من میگه من مریضم ببخش نمیتونم بیام بهت سربزنم منم گفتم اره دیگه هرچی به مامیرسه میخشکه حالاخودش انتظارداره من هرروز برم کاراشوبکنم 

هی ام به شوهرم میزنگه من حالم بده برو برام این قرصوبخر اون داروروبخر 

رفتاراش خیلی ظایع و تابلو نیس؟

سالم بودا ازوقتی من مریض شدم اینم اینطوری میکنه

بنظرتون چه رفتاری کنم باهاش میخام یه تیکه بندازم بهش بدونه خرنیستیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتر تپ این وضع مریضی من راضیم هیچکس نیاد بهم سر بزنه هم تو ضعیفی هم کرونا خطرناکه بهتر بذار اصلا ...

اخه خودش همیشه انتظار داره منم نمیخام کسی بیاد 

ولی میخام بهش تیکه بندازم

اخ گل گفتی مادرشوهرمنم همین طوری بخدا فقط بگو ی جام دردمیکنه اون همه جاش دردمیگیره بخدا حامله نمیشه وگرنه با هر عروسش یکی میزاید

این کاربری سومه چرا تعلیق میشم 🤔🤔🤔🤔🤔

کلاا همینن اصلا اهمیت نده من اوایل حرص میخوردم الآن برام مهم نیست

پارسال کمرم گرفت دو هفته تخت خوابیدم نه تنها یه لیوان آب دستم ندادن بلکه دلخور بودن چرا رفتی کار درمانی هزینه اش زیاد شده و اصلا تو دوماهی که من درگسر بودم یه حال و احوال نپرسیدن از رو لجشون

همون اوایل یه شب اومد خونمون سرمم را برام بزنه من انقدر حالم بد بود که رگم پیا نشد و نزدیک بو غش کنم و سرم نزد و یه لیوان آب قندم داد گفت بخور خوب میشی و چاییشون خوردن و رفتن 

نگفت الان شام چی میخوایید بخورید

در این حد تباه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
2810