2777
2789
عنوان

جراحی زیبایی

211 بازدید | 44 پست

دوستان اگه یه پسری به شما بگه باید بینیتو عمل کنی وگرنه من با این چهره شمارو نمیپسندم 

شما به حرفش گوش میکنین 

ینی طبق خواسته اون میرید جراحی کنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پولشو بده یس   ولی حسابی منت میزارم سرش   شوخی کردم جد و ابادشو میارم جلو چشش و کااااااات

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

به هیچ عنوان

چون به همین راضی نمیشه

و بعدها تغییرات بیشتری توی ظاهر و اخلاق و رفتار و گفتار از آدم میخواد

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

نه میگم هر وقت تو گوشاتو کندی منم میرم دماغمو عمل میکنم

انگار دست تو بوده که دماغت اینجوری شده

خدا اینجوری درستش کرده

خیلیم قشنگه

با همچین آدم ظاهر پسند و مزخرفی نمیمونم

بهش بگو نپسند به درک انگار دنبال پسندیدن توعم😂

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
اگه خیلی بهش علاقه داشته باشین چی؟

نه زوری که نمیشه ادمو بخان 

آقایون ریپلای و لایک ⛔                                   شهری اگر به قصد من جمع شوند و متفق ، با همه تیر برکشم وز تو سپر بیفکنم  ... 😍                                  
اگه خیلی بهش علاقه داشته باشین چی؟

علاقه باید دوطرفه باشه

اگر اونم به همین زیادی علاقه داشته باشه به دختر ، یه همچین چیزی ازش نمیخواد

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

بخاطر دیگران خودتو تغییر بدی چرا ؟

بزار کسی تورا همین جور که هستی دوست داشته باشه زیبا تره بعضیا فقط بلدن اعتماد بنفس دیگران را از بین ببرن اگر افکار و اخلاق شخصی زیبا باشد چهر ان هر طور هم باشه جذاب به نظر میرسه