2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چایی کمرنگ بریز تو کاسه وقتی خنک شد 

دستاتو تمیز بشور بریز کف دستت توش چشماتو بازوبسته کن یا داخل خود کاسه این کارو انجام بده

برا من عفونت نبود التهاب داشت ولی آرومم میکرد چایی 

عزیزم این چه کاریه هفته پیش ما عفونت چشمی گرفتیم خیلی زیاد شده این روزا برو داروخانه استریل چشمی بگیر دوبار در روز بریز خوب میشه چایی خودش پر از خاک و خله

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
اخ قربون دهنت چشمای منم عفونت کرده حساسیت دارم

ما هم هفته پیش گرفتیم این ویروس شایع شده بعدم بویایی کم کم رفت چشمم خوب شده الان بویایی هم حدود 20درصد برگشته 

چایی کمرنگ بریز تو کاسه وقتی خنک شد  دستاتو تمیز بشور بریز کف دستت توش چشماتو بازوبسته کن یا د ...

من اول عفونت گرفتم قطره کلوبیوتیک ریختم الان شده التهاب باز رفتم دکتر یه قطره دیگه داده...

شما التهابت آخر چجوری خوب شد؟

بگیر رو عنبر نسا خوب میشی

من زنگ زدم اورژانس گفت به هیچ وجه اینکارو نکن استریل چشمی بگیر بریز این ویروس شایع شده شمال اکثرا گرفتن بویایی از دست رفته یا چشم درد

ما هم هفته پیش گرفتیم این ویروس شایع شده بعدم بویایی کم کم رفت چشمم خوب شده الان بویایی هم حدود 20در ...

من دوبار رفتم دکتر بزوررررر خب میشه 

میگن بویایی بره یا چشایی یکی دیگ از علائم کروناس ک

بازم خداروشکر عزیرم

?how you like that
من اول عفونت گرفتم قطره کلوبیوتیک ریختم الان شده التهاب باز رفتم دکتر یه قطره دیگه داده... شما الته ...

عزیزم یادم نیشت خیلی سال پیش بود 

اگه تونشتی برو داروخانه قطره استریل چشم بگیر 

من دوبار رفتم دکتر بزوررررر خب میشه  میگن بویایی بره یا چشایی یکی دیگ از علائم کروناس ک بازم ...

نه گلم اونم شایعه بود ما خیلی ها زنگ زدیم 4030گفتن دروغه اینم یه ویروسه که از آذرماه شایع شده و ربطی به کرونا نداره اخه مال ما بعد از چند روز خوب شد

من زنگ زدم اورژانس گفت به هیچ وجه اینکارو نکن استریل چشمی بگیر بریز این ویروس شایع شده شمال اکثرا گر ...

ویروس چی؟  

من مامانم یکی از نزدیکانشو از دست داده خیلی گریه کرده و همیشه چشاش مشکل داره 

عنبر نسا دود میکنه میگه عالیه

خدا بزرگتر از دردای ماست رفیق❤
ویروس چی؟   من مامانم یکی از نزدیکانشو از دست داده خیلی گریه کرده و همیشه چشاش مشکل داره  ...

اسمش رو نمیدونم ربطی به گریه نداره گلم من بالای 20تامورد دیدم اینروزا اوایل چشم درده بعد کم کم بویایی میره.حالا برای بعضیا هم نمیره ولی من چون این روزا دکتر نمیتونم برم زنگ زدم اونا بهم گفتم.ولی حالا شما میگی چشمهاشون مشکل داره که اون یه بحث دیگه است و باید معاینه بشه و درمان کنه عنبرنسا که درمان قطعی نیست.

خدا رحمت کنه فامیلتون رو.