2777
2789
تشکش ۳۰ درجه باشه،حتما آروغش رو بگیری راینتدین و امپرازول خورد،۴ماهگی هم خوب شد

از چند ماهگی این داروهارو داد؟چه علائمی داشت ؟؟اگه میشه دقیق بگین لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هیچی دارو ندادم ولی سعی کردم شیب دار بخوابه . اروغشم می گیرم حتما الان بهتر شده

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

چرا زیاد بود من حتی گاهی صدای شیر تو دهنش می شنیدم .زیاد بالا میورد . ولی شیب دار خوابیدن خیلی خوبه .البته میگن مادرم زیاد لبنیات و یه سری چیزا نخوره دیگه نمی دونم اونا تاثیر داره یاته 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
از چند ماهگی این داروهارو داد؟چه علائمی داشت ؟؟اگه میشه دقیق بگین لطفا

قبل ۴۰ روزش فهمیدم خیلی بالا میاورد و گریه می کرد ولی روشونم آروم میشد،۴۰روزش ک تمام شد یا دو ماهگی دقیقا یادم نیست دکتر بهش دارو داد،خودمم گوشت گوساله و ماست و شیر گاو نمی خوردم

قبل ۴۰ روزش فهمیدم خیلی بالا میاورد و گریه می کرد ولی روشونم آروم میشد،۴۰روزش ک تمام شد یا دو ماهگی ...

مرسی،این داروها برای نوزاد مشکلی نداره؟و با چه دوزی تجویز کرد؟

من اروغشو حتما میگرفتم، و بعد از شیر خوردن یه ده دقیقه ای حتما تو بغلم روی شونم نگهش میداشتم، چهار ماهگی هم خوب شد..من سعی مکردم دارو بهش ندم دکتر رانیتیدین..کولیک ایز..پدی لاکت داده بود ولی من داروهاشو نمیدادم چون دارو میخورد بدتر میشد..فقط باید صبر داشته باشی این روزاهم میگذره الان دلم واسه اون روزاش تنگ میشه