2777
2789

سلام 

چند روز پیش،دیدم از پیجم اومدم بیرون طوریکه مثلا باید پسورد میزدم تا وارد بشم.پسورد زدم وارد شدم آیا هک شدم؟کمک.تو رو خدا از کجا بفهمم و چیکار کنم اگه هک شدم بندازمش بیرون؟؟؟!

حتی فوری پسورد هم عوض کردم ینی اگه کسی هک کرده با پسورد عوض کردن میاد بیرون؟! 

از کجا بفهمم کسی تو پیجم هست؟؟؟!

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عوض کردم خب کسی که هک میکنه براش کاری نداره ممکنه دوباره وارد شه.یسوال اللن هک شدم یا ن؟؟ خودکار از ...

یه دفعه پیج من هک شد..تو بیو نوشته بود انواع فیلم سک سی اینجا ببینید...به فالورهام گغتم هک شدم

تا چند ساعت قبلش اینطور نبود بعدش اومدم دیدم از پیجم اومدم بیرون اول فکر کنم هک شدم بعد پسوردم زدم و ...

login activity برو ببین ب غیر گوشی خودت گوشی دیگه ای هم هست. اگه هست ک هک شدی اگرم نه ک هیچی

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
بیشتر ببینید
 login activity برو ببین ب غیر گوشی خودت گوشی دیگه ای هم هست. اگه هست ک هک شدی اگرم نه ک هیچی

قسمت فعالیت سیستم هم که میرم چرا اینجوریه؟؟!  اللن زده شیراز بعد اون دفعه زده بود یجا دیگه ولی دوتاش اسم گوشی خودمه.!

عوض کردم خب کسی که هک میکنه براش کاری نداره ممکنه دوباره وارد شه.یسوال اللن هک شدم یا ن؟؟ خودکار از ...

احتمالش کمکه که هک شده باشی 

ممکنه همینجوری بیرون اومده باشی 

اگه هم هک کرده بهترین کار اینکه رمزشو عوض کنی 

و شماره یا ایمیلی چیزی که اومدی هم بدش تغییر بده

اگه اینا جواب نبود و دیدی کسی تو گوشیت سرک میکشه گزارششو به اینستا بده

قسمت فعالیت سیستم هم که میرم چرا اینجوریه؟؟!  اللن زده شیراز بعد اون دفعه زده بود یجا دیگه ولی ...

‌لوکیشنش ایراد داره واس منم اشتباهی تهران زده 

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
بیشتر ببینید

قسمت فعالیت سیستم هم که میرم چرا اینجوریه؟؟!  الان زده شیراز بعد اون دفعه زده بود یجا دیگه ولی دوتاش اسم گوشی خودمه.!!!