2777
2789
عنوان

خبر خوش برای کسایی ک زگیل پوستی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 152756 بازدید | 118 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستم چطور بفهمیم زگیل هست من یدونه دارم نمیدونم زگیله یا نه؟

من هم نمی دونستم چیه 

ولی مدام روزی چند بار اسپری می کردم روشون ،

ولی انتظار نداشتم برن اصلا 

چون برا دکتر نوبت گرفته بودم که فریزشون کنه 

دونه ای ۲۰۰ گفته بود 

اینا هم زیاد بودن نزدیک دو‌ملیون می شدن اون موقع 

دیگه دل رو زدم به دریا 

گفتم بزار با این روش که تو نی نی سایت گفتن انجام بدم 

ودر کمال ناباوری نتیجه داد 

رفتن که رفتن..خداروشکرر

من هم نمی دونستم چیه ولی مدام روزی چند بار اسپری می کردم روشون ،ولی انتظار نداشتم برن اصلا چون برا د ...

خب خداروشکر 

برای شما اندازه اش چقدر بود؟

برای من اندازه نخود هست یه حالت گوشتی 

اسپری الکل ؟

اقا بقران بهترین درمان زگیل همین همین سرکه سیب هستش. من دهنم صاف شد انقد دکتر و کرایو رفتم اما بعدها ...

سلام عرض ادب
من دکتری میشناسم که به صورت تضمینی صد در هزار این بیماری زگیل تناسلی،جوش،پیسی،پسوریاریس و هر مشکل پوستی باشه درمان میکنه،من خودم دوسال زگیل داشتم و خیلی دکتر رفتم اکثر شهرها رفتم لیزر فریز و هرچی فکرشو کنین من انجام دادم ولی خوب نشدم،خیلی از دکترا میگن واکسن گارداسیل بزنین ولی گارداسیل برای پیشگیریه نه برای درمان،لیزر و فریز هم سطحی درمان میکنن ولی باز دوباره زگیل رشد میکنه چون زگیل یه ویروس هست توی بدن باید ریشه‌ای درمان بشه حالا سرکه سیبی که میگین فقط سطحی درمان میکنه مثل لیزر ولی دوباره درمیان به نظرم یک بار مثل من برای همیشه از شرشون خلاص بشین تا آخر عمر ،این دکتری که معرفی میکنم دارویی دارن که مختص شرکت خودشونه و واقعا بی نظیره الان یکسال میگذره از درمانم و من کاملا خوب شدم حتی دوبار آزمایش دادم تا مطمئن بشم که خود دکترای آزمایشگاه شاخاشون زد بیرون که چطور درمان کردی، خودم درد کشیدم برای همین دوسدارم همه درمان بشن ، پیج اینستاشون میزارم حتما بهش سر بزنید @clinic.hpv.karami

سرکه سیب برای زگیل مسطح که یکطرف صورتمو کاملا گرفته جواب میده ؟

سلام عرض ادب
من دکتری میشناسم که به صورت تضمینی صد در هزار این بیماری زگیل تناسلی،جوش،پیسی،پسوریاریس و هر مشکل پوستی باشه درمان میکنه،من خودم دوسال زگیل داشتم و خیلی دکتر رفتم اکثر شهرها رفتم لیزر فریز و هرچی فکرشو کنین من انجام دادم ولی خوب نشدم،خیلی از دکترا میگن واکسن گارداسیل بزنین ولی گارداسیل برای پیشگیریه نه برای درمان،لیزر و فریز هم سطحی درمان میکنن ولی باز دوباره زگیل رشد میکنه چون زگیل یه ویروس هست توی بدن باید ریشه‌ای درمان بشه سرکه سیب هم مثل لیزر میمونه سطحی درمان میکنه ولی دوباره رشد میکنن یک بار برای همیشه از شرشون خلاص شو و این ویروس از بدنت بنداز بیرون مثل من تا دیگه تا آخر عمر حتی بهش فکر هم نکنی با سرکه سیب شاید از ظاهر پاک بشه ولی ویروسش توی بدن میمونه و صددرصد شریک جنسیت هم میگیره و حتی بچه که توی شکم هست اگه خوب نشید نه میتونی رابطه داشته باشین و نه بچه دار،این دکتری که معرفی میکنم دارویی دارن که مختص شرکت خودشونه و واقعا بی نظیره الان یکسال میگذره از درمانم و من کاملا خوب شدم حتی دوبار آزمایش دادم تا مطمئن بشم که خود دکترای آزمایشگاه شاخاشون زد بیرون که چطور درمان کردی، خودم درد کشیدم برای همین دوسدارم همه درمان بشن ، پیج اینستاشون میزارم حتما بهش سر بزنید @clinic.hpv.karami

اقا بقران بهترین درمان زگیل همین همین سرکه سیب هستش. من دهنم صاف شد انقد دکتر و کرایو رفتم اما بعدها ...

سلام عرض ادب

من دکتری میشناسم که به صورت تضمینی صد در هزار این بیماری زگیل تناسلی،جوش،پیسی،پسوریاریس و هر مشکل پوستی باشه درمان میکنه،من خودم دوسال زگیل داشتم و خیلی دکتر رفتم اکثر شهرها رفتم لیزر فریز و هرچی فکرشو کنین من انجام دادم ولی خوب نشدم،خیلی از دکترا میگن واکسن گارداسیل بزنین ولی گارداسیل برای پیشگیریه نه برای درمان،لیزر و فریز هم سطحی درمان میکنن ولی باز دوباره زگیل رشد میکنه چون زگیل یه ویروس هست توی بدن باید ریشه‌ای درمان بشه سرکه سیب هم مثل لیزر میمونه سطحی درمان میکنه ولی دوباره رشد میکنن یک بار برای همیشه از شرشون خلاص شو و این ویروس از بدنت بنداز بیرون مثل من تا دیگه تا آخر عمر حتی بهش فکر هم نکنی با سرکه سیب شاید از ظاهر پاک بشه ولی ویروسش توی بدن میمونه و صددرصد شریک جنسیت هم میگیره و حتی بچه که توی شکم هست اگه خوب نشید نه میتونی رابطه داشته باشین و نه بچه دار،این دکتری که معرفی میکنم دارویی دارن که مختص شرکت خودشونه و واقعا بی نظیره الان یکسال میگذره از درمانم و من کاملا خوب شدم حتی دوبار آزمایش دادم تا مطمئن بشم که خود دکترای آزمایشگاه شاخاشون زد بیرون که چطور درمان کردی، خودم درد کشیدم برای همین دوسدارم همه درمان بشن ، پیج اینستاشون میزارم حتما بهش سر بزنید @clinic.hpv.karami

زائده رو نمیدونم عزیزم ولی تو بزن ضرر ندارهاخه خاصیت ضد باکتری و ضدقارچی داره و درمانش بخاطر همینه

الکل از پوست جذب میشه، وبه کلیه و... آسیب میزنه 

چکاپ برید،

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود