2777
2789
عنوان

خبر خوش برای کسایی ک زگیل پوستی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 152756 بازدید | 118 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان منم چند وقته ی زگیل رو گلوم در اومده بود ک واقعا رو اعصابم بود و همش حرص میخوردم ک مامانم گفت شیره درخت انجیر بزن روش و بذار خشک بشه چهار روز این کار انجام دادم و بعدش خودش افتاد منم خواستم این تجربه در اختیار شما هم قرار بدم ک استفاده کنید

سلام دوستان منم چند وقته ی زگیل رو گلوم در اومده بود ک واقعا رو اعصابم بود و همش حرص میخوردم ک مامان ...

سلام عزیزم ..منم چن تا رو دستم دارم چندین باره شیره انجیررو امتحان میکنم بعد دو روز زخم میشه دورتادورش خون میزنه بیرون دیگه میترسم شیره بزنم منم میشورم ..براشما هم اینجوری بود ؟ بعد هر دفعه میزدی رو قبلی یا اونو برمیداری تازه میزنی؟ تا چن بار در روز؟ ممنون میشم راهنمایی کنی 

سلام عزیزم ..منم چن تا رو دستم دارم چندین باره شیره انجیررو امتحان میکنم بعد دو روز زخم میشه دورتادو ...

اره خشک میشه از خشکه ک خون میا واسه منم کمی خون اومد و سوزش هم داشت ولی خوب بود روزی ی بار میزدم حالا اگ اخر شبم بزنی تا صبح بمونه ک زودتر میافته

اره خشک میشه از خشکه ک خون میا واسه منم کمی خون اومد و سوزش هم داشت ولی خوب بود روزی ی بار میز ...

بازم نشد دور تادورش پوستم زخم شد اما زگیل همونجور مونده بود شستم دیگه😔

با سلام خدمت همگی  و با تشکر ویژه از استارتر عزیز،خیییلی دعاتون می کنم خدا خیرتون بده الهی پس ...

سلام ببخشید میتونم بپرسم زگیلای روی پای پسرتون به شکل منگوله ای بودن یا حالت زبر و ریش ریش داشتند؟ و کدوم قسمت پاشون بود کف پا یا انگشتای پا؟یه دنیا ممنون میشم بگید❤

خواهشا روصورتم چیزی شبیه زگیل یا میلیا دونه های چربی هست زیادم هست دکتر پوست رفتم هزینه بیخود شوینده وپماد لایه برار و کرم واخرش هیچی حتا خواست با قلاب برام خارج کنه کفت میلیا نیس خیلی بده ناگفته نماند پوستم چربه 

بله افتاد وتموم شد ی تکه پنبه تو سرکه سیب بزار وبزار شب تاصبح باشه روش تا۷روز اول سیاه وبعد میوفته

سلام .برا زگیل درشت بود؟ قبلش از این اسید ها که داروخانه داره نزدی؟ من با اسید امتحان کردم نشد .گفتم سرکه ببینم موثره اگه کمی بزرگ باشن خیلی رو دستم دارم