2777
2789
عنوان

پژو 206

1093 بازدید | 6 پست
به نظر شما 206 اس دی بهتره یا هاچ بک ؟رنگ گیلاسی الان بهتره یا سفید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا نظر بدید
خدای من یه خاطر هدیه اسمانیت ،دختر نازم ،روزی هزار بار سپاسگزارم
ساناز جان منم چون میخوام بخرم خیلی تحقیق کردم ..از قیافه اس دی خوشم نمیاد ولی واقعیتش همه گفتن اون بهتره ..
1- چون صندوق داره امنیت بیشتری داره مخصوصا برا کسانی که نی نی دارن
2- کسی که تو ایران خودرو بود گفت که اون قسمت عقب ماشین که چرخهای عقب رو به هم وصل میکنه برای 206 اس دی 2 تکه طراحی شده و باعث میشه که تکون ها خیلی کمت بشه و ماشین دیرتر به صدا بیوفته....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نلی جان راستش من هم می خواستم بگیرم به من گفتن چون هاچ بک یه ماشین با طراحی فرانسه است و ایران اومده یه چیزی از خودش اضافه کرده که هم باعث شده ماشین اتاقش سنگین تر بشه و هم اینکه از استاندارد در اومده....در کل از نظر قیافه هم به نظر من بهتره و تو شهر هم برای رانندگی و پارک کردن راحتتره

به نظرم بهتره بری یه دور خودرو رو کرایه کنی یکی دو روز با هر کدوم یه دور بزنی بعد ببینی کدوم بیشتر بهت حال میده همونو بگیری، بنظرم برو تو سایت سپریس قسمت اجاره خودرو 206 یکی شو کرایه کن بعد تصمیم نهایی رو بگیر.

https://sepris.com/rent/206