2777
2789
عنوان

مشاوران نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 11427 بازدید | 199 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
آقای زاهد منظورم مشاوره اجتماعی هست
مشاوره روانشناسی با اجتماعی فرق داره
مشاوره اجتماعی جامع تر از زروانشناسی هست
روانشناسی بیشتر شامل ریشه یابی فردی و حل مسائل درونی و رفتاری فرد هست
اما مشاوره اجتماعی علاوه بر اینها طرز رفتار با دیگران رو شامل میشه طرز کنش و کنش متقابل...منظور طرف از اون رفتار
و تفاوتهای دیگری که متاسفانه در جامعه ی ما جانیفتاده است
باتشکرقبلی
توکل برخدایت کن کفایت میکندحتما...اگرخالص شوی بااو،صدایت میکند حتما...اگربیهوده رنجیدی،ازاین دنیای بی رحمی...به درگاهش قناعت کن،عنایت میکندحتما...
آقای زاهدمشاوره اجتماعی شامل مشاوره ازدواج هم میشود درضمن
توکل برخدایت کن کفایت میکندحتما...اگرخالص شوی بااو،صدایت میکند حتما...اگربیهوده رنجیدی،ازاین دنیای بی رحمی...به درگاهش قناعت کن،عنایت میکندحتما...

مرسی
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
مرسی عمو پرویز جون از زحماتتون.
آره والا امضا نباشه اما سرعت بره بالا خیلی بهتره امضا می خوایم چیکارررررررر

خدا هم که باشی بندگانی هستند که ناراضی اند، به دنبال رضایت چه کسی می گردی!!!؟
راستی می شه یه سوال غیر مرتبط بپرسم؟
حالا واقعا شما سنتون می خوره به اینکه عموی ما باشین یا ما الکی هی عمو عمو می کنیم خخخخخخخخ
اگر هم سن و سالیم نگیم عمو!!!

خدا هم که باشی بندگانی هستند که ناراضی اند، به دنبال رضایت چه کسی می گردی!!!؟
2810