در حال برنامه ریزی برای ایجاد بخش جدیدی هستیم که به سوالات کاربران در موضوعات مختلف توسط کارشناسان جواب داده شود و نوعی مشاوره اینترنتی شکل دهیم.
قبل از ایجاد بخش مستقل، فعلا در تبادل نظر و تحت عنوان تاپیک های مشاوران، با همکاری متخصصین امور، کار را شروع کردیم.
مشاوره حقوقی توسط وکیل پایه یک دادگستری و دارای پروانه کار سر کار خانم شمس انجام می شود. مشاوره سفر توسط گروه تخصصی سفر زورق ارائه می شود. مشاوره تغذیه برای دوران بارداری، بعد از تولد و تغذیه نوزاد هم توسط تیمی حرفه ای انجام خواهد شد که تا فردا اسمشان درج خواهد شد
مشاوره زناشوئی، کارآفرینی و ورزش زنان در برنامه بعدی ماه هست.
فوروم و تاپیک های مشاورین بشدت بابت تاپیک های تبلیغاتی و فروش و نیز غیر مرتبط کنترل خواهد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان سرور فشار زیادی روش هست برای همین امار انلاین را برداشتیم شاید مجبور شویم امضا ها را هم برای دو ماه غیر فعال کنیم تا سرعت بالاتر بره. سرعت مهمتر از امضاست برای اگهی هم دارم فکر میکنم و دنبال راه کار هستم
عمو پرویز بخش مشاوره تربیتی هم هست عایا؟ مثلا چگونگی برخورد با کودکان تو مقاطع مختلف سنی. راستی یه سری از کاربرا قطع دسترسی بشن خیلی محیط این جا بهتر میشه
سلام دوباره و تشکر ویژه بابت راه اندازی این بخش یه سوال داشتم از حضورتون آقای زاهد اشخاص و موسساتی که برای این بخش مشاوره همکاری می کنند آیا هزینه ای هم بابت این همکاری به سایت پرداخت می کنند؟ و چطور میشه در این زمینه با سایت همکار شد؟
یک کم کلی تر نوشته بودم ببخشید
این گونه موارد، به دلیل حفظ اسراز کاربران و مشتریان، اطلاعات به صورت عموم اعلام نمی شود. چون بسته به مورد تصمیم گیری می شود
موردی هست پول هم می دهیم و غالبا هزینه میگیریم یا به نوعی تهاتر می کنیم.
اگر همکاری مورد نظر را برای ممیل کنید تلفنی یا ایمیلی صحبت میکنیم روز خوش
بابا من بعد سالی نی نی دارشدم و یه تیکر بارداری زدم تو امضام حالا می خواین امضا رو بردارین اونوقت من از هر روز چه جوری چک کنم چند هفته و چند روزمه؟؟؟ بذارین نی نی من دنیا بیاد بعد بردارین ههههههههههههههههههههههههههه