2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهتاب جان من از شش ماهگی شیر خودمو قطع کرده بودم (به خاطر مشکلاتی که خودم داشتم)ولی فکر میکنم اول خودت بخور ببین چطوره آزمایشش خوب بود بده خودش ماستو بخوره فقط خوتم کم بخورها نشینی 1 کاسه ماست بخوری
سلام پسر منم 2 سال و نیمشه و 12 کیلوئه، فک کنم 1 سال گذشته اصلا وزن اضافه نکرده. تحرکش زیاده و حجم غذاش کمه و بد غذاست
Without my children, my house would be clean, my wallet would be full, but my heart would be empty
سلام سمیه جون درکت میکنم دختر منم همینطوریه انقدر بد غذاست که نگو زیر چشاش قرمز شد اول ماه بردمش دکتر گفت از فقر اهنه شربت اهن نوشت با اشتهااور گفت یه ماهه دیگه بیارش براش ازمایش بنویسم .......حتما دخترتو ببر ازمایش احتمالا فقر اهن داره اخه بی اشتهایی میاره
برایم دعا کن......اجابت مهم نیست ....نیاز من به ارامشی ست که بدانم تو به یاد منی
پسر من دوسالشه 11 کیلوئه قبلنا خیلی بدغذا بود بزور سه چهارتا قاشق میخورد مینشستم گریه میکردم که چرا غذا نمیخوره بطوریکه توی چهارماه یک گرم هم اضافه نکرده بود اما الان یک ماهی میشه که از شیر گرفتمش ماشالا اشتهاش باز شده هرچی غذا بدم میخوره سر یک ماه یک کیلو اضافه کرد ضمنا بعضی بچه ها استخوان بندیشون ریزه و چاق شدنی نیستن حتی اگه زیاد بخورن
سلام به همه دوستان...تاپیک را کامل خوندم...منم دخترم کم غذا و ریز بود ولی یعو خدا را شکر پر خور شد و استخوان ترکوند...الان سه سال و 6 ماهشه و 16 و خورده ای شده....من بعد از غذا بهش شربت آبلیمو با قند و شیرینی بیشتر میدادم یا ژله یا کشمش....تو شیرش هم عرق یونجه میریختم....عصرونه هم باید حتما یا سیب زمینی یا بستنی یا میوه دادم...و آخر شب 10 دونه پسته یا شیر پسته یا دو قاشق خامه یا حریره بادام...و صبح زود هم تو شیشش حریره بادام یا سرلاک بهش میدادم...تو یکسال 3 کیلو وزن اضافه کرد بلکه خوش اشتها هم شد....من به دستور خانم کلیشادی استؤکیر هم میدادم تا قدش هم رشد کنه...الان یه دختر درشت هیکل شده امیدوارم تونسته باشم تجربیاتم به شما کمک کنه چون میدونم چه زجری ما مامانا میکشیم
2810