2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506573 بازدید | 3009 پست

یه خانمی هست فا*لگیره فا *ل تا*روت میگیره کارش عالیه حرفاش در مورد اینده رد خور نداره.همه چیو درست و دقیق میگه.این شمارشه 09127865938 ولی به زنگ و تماس جواب نمیده.از روبیکا یا واتس اپ یا تلگرام بهش پیام بدید.رایگان نیست ولی قیمتش مناسبه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@afsaaaaaaaneh    

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
2805
مرسییییییییییی

ذخیره ش کن گلی 

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

@emily_blunt   گلم این تاپیک حذف شده اما من ذخیره ش کردم توام ذخیره کن

حتماً عزیزم الان جفتشو ذخیره کردم بشینم بخونم 👌😘

من خیلی چیزا یاد گرفتم گلی

مثلن شوهرم قهراش کلافم کرده بود و هر بار من منت کشی😤😤یکی نوشته بود وقتی دعوا میشه و حق ب جانبه توه هیچوقت نرو منت کشی اما اومد جلو با اغوش باز بپذیر و براش بگو ک ناراحتی همینکه اومد قهر نکن

من کادو برام نمیخرید 

گل نمیخریدو.......الان همه رو حتی اگه مقصرم باشم اون میاد سمتم

عزیزم 

کتاب زنان زیرک رو دان کن بخون عالییییه

من خیلی چیزا یاد گرفتم گلی مثلن شوهرم قهراش کلافم کرده بود و هر بار من منت کشی😤😤یکی نوشته بود وقت ...

الهی خیر ببینی 💙

خدا رو شکر که تأثیر گذار بوده منم انشاالله برگردم ی تغییر اساسی میدم تو خودمو زندگیم خسته شدم ازین همه قهرو آشتی و آوارگی 🥲

حتما دانلود میکنم ی نفرم بهم کتاب صوتی ازدواج بدون شکست رو معرفی کرد تازه پیداش کردم که گوش کنم 👌

بازم ممنون از لطفت 😘🙏

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
الهی خیر ببینی 💙 خدا رو شکر که تأثیر گذار بوده منم انشاالله برگردم ی تغییر اساسی میدم تو خودمو زند ...

گل من کاری نکردم 

هیچوقت هیچوقت هیچوقت خونتو ترک نکن بزارز شوهرت بره قهرتون میشه بگو برو اینجا خونه منه

من اوایل میگفتم میرمو فلان الان مدتیه اصاا همشیگم برووووو اینجا زندگی منه مشکلی داری حلش کن و برگرد من کنارتم

بعداجی جونم کتاب چراغ دل شوهرت را روشن کن عاللللللیه من خلاصشو خوندم 😧

اما یه چیز مهم و اصل خنده و خوش اخلاقی و اتاق گرم سنگ ترین شوهرا رو نرم میکنه فقط باید صبور باشی و وقتی خوش اخلاقی بی هیچ جوابی ک بهت بده انجام بده اگه چشمداشت ب محبتش داشته باشی اذیت میشی

یاعلی

گل من کاری نکردم  هیچوقت هیچوقت هیچوقت خونتو ترک نکن بزارز شوهرت بره قهرتون میشه بگو برو اینجا ...

یک دنیا ممنونم از راهنمایی ها و وقتی که گذاشتی 😘🫂

چشم , صد درصد خودمم مقصرم ک زندگیم ب اینجا رسید ولی پشیمونمو برای درست شدنش همه تلاشمو میکنم چون طاقت دوریشو ندارم 🥲💔

انشاالله بحق امیرالمومنین همیشه کنار همسرتو عزیزانت خوشبخت و سلامت باشی 💙🤲🥰

یک دنیا ممنونم از راهنمایی ها و وقتی که گذاشتی 😘🫂 چشم , صد درصد خودمم مقصرم ک زندگیم ب اینجا رسید ...

اختیار داری گلم کاری نکردم انشالله خودتم 

مرسی از دعات امیدوارم ب زندگیت برگرده نه 100درصد مقصر نیستی

زناشویی پنجا پنجاس گلی

منتها من خودمو میگم بدون اشنایی با زناشویی وارد زندگی شدم

گل من کاری نکردم  هیچوقت هیچوقت هیچوقت خونتو ترک نکن بزارز شوهرت بره قهرتون میشه بگو برو اینجا ...

گلم دیشب در کمال ناباوری همسرم زنگ زد آشتی کردیم 🥹🥰

با موتور تصادف کرد و دور از جونش فکر کرد میمیره خواست برم دیدنش 😭💔

گفتم بهت خبر بدم و تشکر کنم از کمکت و انرژی خوبت 💐😍🫂

2810