2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506612 بازدید | 3009 پست
@دلبرجانان    

مرسی عزیزم.اومدممم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم خوبى پستاى زنبورى رو بخون عالين اين اخراش من عكس ايده هامم گذاشتم

اره الان سیوشم میکنم.از همون شال و کلاه برا همسرت میشه فهمید خیلی با سلیقه ای

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
قربونت عزيزم لطف دارى 😘😘😘😘

😊😘😘

استارتر چقدر با تاپیکت بغلم گرفت با اینکه مدت زیادی از زندگیم نمی‌گذره اما کلا سرد و افسرده و بی حوصله شدم اوایل ازدواج انجام میدادم اما حالا دچار روزمرگی کسالت باری شدم ک حتی گاهی اوقات حال خودمم ندارم نمی‌دونم چرا اما اصلا چیزی شادم نمیکنه دام برای شوهرم میسوزه دوس ندارم کاری کنم از اینکه دچار روزمرگی بیخود شدم خودم خسته شدم

سلام عزيزم فدات اره هليا خوبه تو دليت چطوره

نشی حیفی عجگم😘😘😘💕💕💕

خدارو شکر که خوبه وروجک😍😍😍😍

مرسی عزیزم اونم خوبه😘😘😘❤️❤️❤️سلام دارع خدمتت 😅

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
همه مرداى ايرونى همينن لعنتيا ولى ما پا پس نمى كشيم

😅😅😅آفرین ادامه بده ، مردای لر یکم بدترن توی این مورد ...

نمیشه کاریش کرد

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
2810