2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506632 بازدید | 3009 پست
آیلار جون صفحه 74 و 75 اموزش لوندی برو تاپیک همسرانه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
بازم ممنون نگار جون. برای سرما خوردگی از روشهای سنتی استفاده می کنم.از وقتی که هوا کم کم خنک و سرماخوردگی شایع میشه ، تو خونه ما جوشونده سرما خوردگی فراوووووووووون میشه. خوردنیهای مخصوص این فصل : شلغم هم پخته هم خام در کنار غذا ، لبوی پخته ، کدو حلوایی پخته ، شیر داغ با عسل ، شیر داغ با قاووت ( قوتو) با لقمه ی عسل ، دمکرده زنجبیل دارچین ، شربت آبلیمو عسلی دااااااااااغ ، سوپ مخصوص و مورد علاقه همسر که خیلی هم ساده س ( سیب زمینی + پیاز زیاد + هویج زیااااد + یه شلغم کوچولو درصورت دلخواه + با میکسر خرد میشه ، پوره نشه که موقع خوردن معلوم نباشن + جو پرک + چند تکه مرغ میذارم میپزه ، آخراش یکم جعفری و شوید میریزم وقتی پختن ، یه قاشق رب و کمی ورمیشل ، میذارم جا بیفته ) این سوپ رو با آب لیموی تازه بیشتر شبها براشون آماده می کنم ، اگه سرما داشته باشن که هر شب ، و گاهی هم صبح ها واسه میان وعده. انجیر خشک هم میجوشونم یه پنج دقیقه ای و شربتشو میدم بخوره واسه سرما خوبه. وقتی سرما خورده ماساژ روزی دو سه بار. میوه های گرم یا پخته هم براشون آماده میکنم.سیب و به پخته و خیلی دوس دارن. واسه ناهار هم هر غذایی باشه میپزم اما بدون روغن.بیشتر هم با گوشت گوسفند. من الان چون باردارم و سنگینم وقتی نمیخوام زیاد سرپا بمونم ، یه مقداری گوشت قطعه شده رو ، به اندازه چند وعده با پیاز میذارم بپزه ، بعد هر روز یه مقدارشو برمیدارم و خورشتای مختلف میپزم.همشونم آبپز. یه روز با هویج میپزم و کمی رب میزنم ، میشه خورشت هویج یه روز کنارش سیب زمینی و گوجه میپزم میشه تاسکباب مثلا یبار با کرفس یبار با هویج و سیب زمینی و همینطور متفاوت هرچی تو یخچال هس میپزم دیگه. قیمه هم میپزم همینجوری آلو اسفناج هم به همین صورت هیچکدوم رو یذره هم روغن نمیزنم. اولاش نگران بودم آقام خوشش نیاد ، اما خداروشکر خیلی استقبال کردن. از هر روز مرغ آبپز خوردن خیلیییییییی بهتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تغییر رنگ مو و مدل مو تغییر نور و شمع هایی که توی اتاق خصوصیتون دارین یه غذای جدید برای شام خریدن یه گلدون جدید (کلا علایق همسر) خریدن بلیط یه تئاتر یا یه فیلم خوب قصه گفتن دیدن یه انیمیشن عالی برنامه ریختن واسه رفتن به یه کاخ موزه که سرشار از عشق و آرامشه قرار گذاشتن توی کافه ای که توی دوره ی دوستی اونجا منتظر هم مینشستین منتظر شدن در اتاق با لباس جذاب وادامه ماجرا خرید چیزی که لازم داره و خودش تا حالا نتونسته بگیره. دعوت غافلگیر کننده به رستوران جهت شام یا ناهار همراه با فرد یا افرادی که دوستشون داره ولی ندونه اونها هم دعوت هستن. اگه بخوای بیشتر هزینه کنی و حسابی دیگه اخر غافلگیری باشه یه بلیط تور کیش یا جای دیگه که دوست داره میگیری می رید اونجا.(قبلش باید مرخصیشو یا تعطیلیشو هماهنگ کنی)
🌹🌹⚘⚘
من تابحال قصه براشون نگفتم ..... مثلا چه قصه ای میگین؟ لطفا بیشتر توضیح بدین
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلاااااااااام حلما جان .مبارکه بارداریت . ان شاءالله بسلامتی فارق بشی
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم  ...  تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...
سلام دوستان خیلی وقته سر نزدم امروز اومدم کلی پیام نخونده بود
به یک‏جایی از زندگی که رسیدی، می فهمی بزرگ‌ترین مصیبت برای یک انسان اینه که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته‌باشه نه شعور لازم برای خاموش ماندن.
من تا حالا چند بار قصه ی خواستگاریمونو براش تعریف کردم در حالی که دراز کشیدیم و من با موهای ایشون بازی میکنم و در حین قصه هم حسابی از خودم تعریف میکنم هاهاها مثلا میگم یه روز یه دختر کوچولوی دبیرستانی خوشگل موشگل ترگل ورگل بود..... معمولا با جزئیات تعریف میکنم اینکه شب خواستگاری موقع خداحافظی کجای حیاط ایستاده بودیم و اینا یه بار هم قصه ی یه پرنسس رو براش تعریف کردم که یک پرنس خیلی عاشق و البته خیلی زرنگ و باعرضه میاد و یکی از آرزوهای پرنسس رو که سالها بود دلش میخواست بهش دست پیدا کنه براورده میکرد...... اون پرنسس خودم بودم...... پرنس عاشق شوهرم بود..... آرزوی دور و دراز هم لیزر کردن چشام بود که از شر عینک راحت بشم آخه بچه ها من خیلی دوست داشتم عینکمو بردارم ولی شوهرم همش میگفت من تو رو همین طوری دیدم و پسندیدم.همین طور خوبی و اینا. بعد از راه طرح نیاز و آرزو وارد شدم. مثلا همش میگفتم این برای من یه آرزو هست. یا وقتایی که لنز میذاشتم حسابی تو آرایش کردن سنگ تموم میذاشتم.ولی با عینک که آرایش میکردم میگفتم آرایش با عینک اصلا بر فنا میره یا وقتی حرف از اعتماد به نفس میشد میگفتم این عینک اعتماد به نفس منو میگیره(حالا به این زاجرات هم نبود قیافه ی با عینکم ولی خب من مجبور بودم اغراق کنم) هر از گاهی اینا رو میگفتم تا اینکه امسال تابستون به آرزوم رسیدم. و حالا رفتم تو فاز دوم یعنی تشکررررررر. همش میگم ممنون که منو به آرزوی دیرینه م رسوندی. یا میرم تو آینه میگم آخیش چشمای خوشگلموووووو
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
اکرم جون پیغامی برای من نیومده
بهم ایده بدین .... سالگرد ازدواجم نزدیکه .... ایده های که تو خونه بتونم اجرا کنم چون هوا سرده با دوتا بچه ایده های خارج از خونه برام سخته
2810