سلام,ممنون واسه این تاپیک پر انرژی و ایده های جالبتون.من چند صفحه اول رو خوندم بعضیاش رو ما هم انجام میدیم.مث پیامک های عشقولانه و نامه و هدیه های سورپرایز.من گاهی غذا یا کیک و دسری که درست میکنم رو عشقولانه تزیین میکنم.مث دوست دارم و love u و یا قلب و اول اسمش.... ما صبحا و ظهرا نماز جماعت میخونیم دو نفری, شبا که سر کار نماز میخونه.با هم دعا میخونیم.ایشون با صدای بلند میخونه و البته صدای دعا و مداحیشونم عالیه.و چون بدلیل ساعت کاری زیادشون فرصت رفتن به مراسما رو نداریم,تو خونه دو نفری مراسم میگیریم گاهی. تو فرصتای مناسب که کم هم پیش میاد باهم میریم بیرون,پیاده روی,پارک,پیکنیک,کوه,زیارت,مزارشهدا,سینماو....خونه هم باهم تفریحات مشترک داریم.فیلم و کارتون,نتگردی دونفری,اسم اشیاء,بالش بازی,آب بازی...خیلی وقتا باهم خاطره هامون رو مرور میکنیم,یا از خاطرات خنده دار مجردیمون میگیم به هم.راجع به موضوعات مورد علاقه هم صحبت میکنیم.باهم کتاب میخونیم,تحقیق میکنیم,بحثای تاریخی و سیاسی هنری و روایت شهدا داریم. باهم آشپزی میکنیم,ظرف میشوریم,کارای خونه رو انجام میدیم و.... خداروشکر ایشونم خیلی پایه ن تو این کارا