2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506664 بازدید | 3009 پست
برایم دعا کن ! اجابتش مهم نیست ! نیاز من آرامشی است که بدانم تو به یاد منی ❤️ سجاده همسری
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دنیز جان یه مقدار آب که بتونی باهاش کل بدنتو خیس کنی. مثلا حدود یه لیتر.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان.. خیلی تاپیک خوبی دارید... من توی دوران عقدم و دوس دارم زندگی آیندم همیشه با نشاط باشه...
یک صلوات جهت شفای تمام بیماران..☆ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم☆
ینییییییی دم همتون گرممممممم با این تاپیکتون ... عالیهههه ... من عاشق اینجور تاپیک ها هستم ... عاشق شیطونی کردنم و شیطون ها رو دوس دارم خلاصه خیلی خوووووووبین ... تاپیک رو کنار نزااااااارین... من خودم 18 سالمه و با یکی دوستم ... البته شاید شما بد بدونین ولی برای خانواده ی ما عادیه ... البته مادرم براش عادی نیست و نمیدونه چیزی ... ولی کلا میگم ک تو فامیلامون و اینا عادیه براشون .. منم با آدم بدی نیستم ... کلا دختریم که همه میگن خیلی حواسش به همه چیز هست و اینا ... تعریف نباشه خلاصه اینکه کسی ک انتخاب کردم خانوادش میدونن همه و خیلی خانواده دار و تحصیل کرده و با شخصیت عه و آقااااااااا ... عزیزم... فعلا هم حد خودمونو میدونیم تا ایشالله مزدوج بشیم.... میخواستم بگم از تجربیاتتون حسابی استفاده میکنم و فوری save میکنم با اجازتون
خدا ..... سه حرف داره ... اما براے پر ڪردن تنهایے من .... حرف ندارد عاشقتم خدا و هیچ وقت از شکر کردنت خسته نمیشم
منم از یکی از کارهام بگم ... تولد من 20 خرداد و عشق جان 12 خرداده ... امسال که اولین تولد بود باهم بودیم ... از 2 هفته قبل بهش گفتم که 11 خرداد سالگردازدواج دخترخالم عه و گفت من و تو هم بریم .. کافه رزرو کرده و 10 نفری میشیم...البته بخاطر اینکه تابلو نشه گفتم واااااای دیدی چیشد؟ درست شب تولد تو ... ای بابا .. برات کلی برنامه داشتم اونم گفت عیب نداره ... روز بعدش میریم بیرون ... خلاصه باور کرد... البته تو این حین چندبار دخترخالم پی ام داد ک یادتون نره بیاین و اینا منم فوروارد کردم برا عشقم تو تلگ ... اونم باورش شد تا حدی ... با دخترخالم هماهنگ بودم... بعد روز موعود رسید... من گفتم با دخترخالم اینا میام و تو جدا بیا ... گفت باشه... اومد کافه... یهو دید هیچکس نیست گفت بقیه کجان؟ گفتم بقیه ای درکار نیست ... فقط خودمونیم .. تولدت مبااااااااارک ... فقط نگاهم کرد قشنگ شوکه بود ... گفت ینی چی؟ مگه سالگرد ازدواج دخترخالت نیست؟ گفتم نههههه ... گفت همش الکی بودد؟؟؟؟؟؟ گفتم آآآآآآره .. گفت شوخی میکنی الان همه میرسن گفتم به همین خیال باااااااش.... بدو کیک رو ببریم و شمع رو خاموش کنیم.... هر 5 دقیقه میگفت وااااااای تمنا باورم نمیشه.... وااای نهههه... وااای... خلاصه مردم از خنده شب هم پی ام داد که امروز معنی واقعی سورپرایز رو بهم فهموندی ... بهترین تولدم بود....
خدا ..... سه حرف داره ... اما براے پر ڪردن تنهایے من .... حرف ندارد عاشقتم خدا و هیچ وقت از شکر کردنت خسته نمیشم
tamanna جونم زودتر عقد کنین اینطوری باحالتره براتون ارزوی خوشبختی دارم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
زنبوری جون ، ما ک از خدامونه ولی خب ، چون مثل خیلی از دوستی های این دوره زمونه نیستیم و خیلی رعایت میکنیم و از طرفی خیلی بهم میایم به گفته ی بقیه نمیخوایم رو هوا ازدواج کنیم ... خب باید خیلی چیزا ردیف بشه ، تازه درسش تموم شد ، ایشالله تکلیف سربازیش معلوم بشه ، باباش خونه میخره ، شغلش هم آمادست ، ایشالله جور بشه ، مزدوج بشیم ، برامون دعا کنین ، خیلی همو میخوایم
زنبوری جون مرسی عزیزم ... تو این روزا ، منم برای همتون آرزوی خوشبختی دارم ، هم خودتون هم بچه هاتون ، ایشالله که همیشه و همیشه دل همتوننننننننننن هم بچه های این تاپیک هم همههههه ، دل همه شاد باشه و اگر مشکلاتی هست ، همش حل بشه ، از ته دلم میگم . دیشب داشتم دعا میکردم ، گفتم خداجون ، نمیگم بهم مشکل نده ، بده ، چون آدمی ک مشکل نداره هم از همه چیز غافل میشه ، هم تجربه نمیکنه درس نمیگیره ، هم زندگی اگه همش خوبی باشه تکراری میشه ، گفتم هر مشکلی میدی ، توانایی حل کردنش و صبر رو هم بده ... همین .. دوستون دارم
سلام زنبوری جون. میشه شمارمو بهت بدم با ت ل گرام با من در ارتباط باشی. یه مشکلی دارم اینجا نمیتونم حلش کنم. خیلی به کمکت احتیاج دارم.
گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
برام پیغام خصوصی بفرست اگه بتونم حتما کمکت میکنم
برای تولد همسرتون************* امروز چه روزیه...؟ حس میکنم یہ حال عجیبے دارم قلبم داره تند تر از همیشه میکوبه توی سینم . . . بذار فکر کنم . . . . . . (تاریخ تولد عشقتونو اینجا بزنید) . . این تاریخ.. ای واے ای جــــــــــــــــــــانم زندگیمممممم سالروز ورودت رو بہ دنیا با تمام وجودم تبریک میگم..❤️❤️ که اومدی.. عطر نفست توی دنیـــــاے من پیچید مگہ میشد با کَسہ دیگه ای خوشبخت باشممممم؟؟؟ میثمم...بہ وجودت..به حضورت.. بہ تک تک ثانیه های عمری که در کنارت بودم..هستم و خواهم بود میبالم دنیــــــــــــــــــــامے برات با تمام وجودم آرزوی سلامتی دارم.. سایہ ت مستدام همســــــــــــــــــــرم
بخدا دوبار فرستادم.با اون یکی کاربری کاربریم. یه عالمه تایپ کردم. اما شما گفتی پیغامی نیامده. اعصابم خورد شده دیگه.
گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
جریانش خیلی طولانیه. باید با جزییات بگم بخدا آگه لازم نبود اصرار نمیکردم. بازم آگه دوست ندارین. باشه.
الان واست یک پیام ارسال کردم. نمیدونم ارسال شد یانه. خودش که گفت ارسال شد.
2810