2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506668 بازدید | 3009 پست
من یه بار اینطوری کردم انقد فحش داد همسرم آقا فلان کفش میپوشه بره بخره دیگه من نمیام و.........گفتم بابا رو انداخت و................بهد کلی حال کرد
خدایا خودت کمک کن و هیچ منتظری رو نا امید نکن.....آمین
مبلغ کفش رو کارت هدیه بگیر بگو روی کارت برات بنویسن فقط مخصوص خرید کفش
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاممممم بمب کاغذ رنگی چیه؟؟ از کجا بخرم؟؟ حدودا چنده؟؟
 امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
مامان آینده!!! ماه رمضون... گرما... گشنگی... بی حالی... اونوقت تو این شرایط تو ایده میخوای؟؟؟ شوخی کردم عزیزم. اگه ایده ای بود، من میگم. قضیه شکار و شکارچی چیه؟ گوجه، بمب کاغذ رنگی قوطی های استوانه ای هست که توش پر کاغذ رنگیه. از قنادی ها یا لوازم تحریری ها میشه خرید.قیمتش هم بستگی به سایزش داره. ولی گرون نیست.سایز معمولیش 8 تومنه.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

ممنون حلما جون
 امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
تنها چند وقته ازدواج کردی؟

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

ایده متن: ه حس خوبیست لمس نفس های تو وقتی در اعماق آغوشت به دستان تو زنجیر می‌شوم و میهمان بازوان آشنای تو می‌مانم تا انتهای خواستن‌های رویایی و بوسه‌های بی تکرار و لبخندهای طولانی چه شاعر می‌شوم وقتی به تو فکر میکنم و چه تفسیر زیباییست زندگی وقتی از زاویه شعر تو به آن می‌نگرم من غزل غزل ترانه می‌شوم وقتی به جنون دوست داشتنت می‌رسم پر از آرایه و قافیه و ردیف و اندیشه ام چه رنگ زیبایی می‌گیرد وقتی در اعماق وجود نازنین تو به پرواز در می‌آیم

سلام معصومه جان از شما هم قبول باشه عطر خیلی سلیقه ایه من یه مدت اینجا پرسیدم و نظر سنجی کردم آخرش هر عطری که دوستان معرفی کردن میرفتم تست میکردم خوشم نمیومد.عطرای معروف، اونایی که خیلی ازشون تعریف میکردن من اصلا خوشم نمیومد. درمورد موندگاری عطر، دیگران میتونن راهنماییت کنن ولی خودت باید بوشو بپسندی.
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
دوستان توجه داشته باشید. حتما حتما باید در نوشتن پیامکها و اینه نویسی ها سلایق همسرتون رو در نظر بگیرید. به عنوان مثال : اگه مردی از کلمه ای در گفتار عاشقانه خوشش نمیاد و همسرش از همون کلمه استفاده کنه مطمئنا پاسخ منفی میگیره. یا تو انتخاب هدیه.. حتی انتخاب رنگ لباس تو خونتون.... حتما دقت کنید که با سلیقه همسرتون همراه باشید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2810