2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506668 بازدید | 3009 پست
ایده متن به یِڪ پـــــسر با مشـخصاتِـ : قـــــد 190 سیـکسـ پڪ ٱدڪلـــــن تلخ تهـ ریشـ خوشـ اخـــــلاق پولـــــدار خوشـ تیپـ تحصیلـ کردهـ جهتِـ واڪسـ زدنِ کفشاااااااااے #عشـــــقم نیازمندیـمـ !! والا بـــــوخودا^_^ ☺️ یه تار مو #آقـــــامونـ رو به صـد تا از اینـــــا نمیدمـ ❤️
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
"تو هیچ‌گاه برایم عادی نمیشوی" این را از تپش قلبم که هر بار با دیدنت سر به فلک میگذارد فهمیدم، اگر برایم عادی شده بودی دیگر تند تند زدن های این بی چاره معنایی نداشت. نه! "تو هرگز برایم عادی نخواهی شد" مگر خورشید با هر بار طلوع کردنش برای زمین عادی میشود؟ مگر نه اینکه زندگی می بخشد به زمین؟! لبخند تو هم حیات بخش من است، مگر می‌شود لبخندت عادی شود برایم؟! مگر آیه‌های خداوند برای اهل ایمان کهنه می‌شود که چشمان تو برای من عادی شود؟! مگر موج دریا برای دریا عادی شده است؟ پس چرا هر بار با آمدن موج غوغایی در او به پا می‌شود؟! این‌گونه هم که من با موج صوتت پرتلاطم میشوم معلوم است که هرگز آوای واژه های "ماه" و "گلی" که تو نجوا میکنی برایم عادی نخواهد شد! نه آرام جانم نه سرخ و آبی کبودم تو هیچ گاه برایم عادی نمی‌شوی مانند باد برای بادبادک، مانند دریا برای ماهی، مانند بال برای پرنده، تو هیچ گاه عادی نمی‌شوی... ❤️ نامه عاشقانه برای همسری بنویسید. دقیقا متن نامه بالارو برای همسری کپی نکنید تا احساس کنه که از زبون خودتون نیست. تیکه هایی از متن بالارو که به نظرتون قشنگه لابلای حرفای خودتون بنویسید اینطوری دلنشین تر میشه و به دل همسری بیشتر میشینه...
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای همسرم♥️: بر گیسویت ای جان کمتر زن شانه چون در چین و شکنش دارد دل من کاشانه... ❤️ روی شانه همسری آویزون کنید ...
سلام دوستان گروهتون عالیه عالی فقط کاش تو ت ل گ ر ا م بود که دسترسی بهش راحتتره و پیامهارو میتونیم سیو کنیم
ایلیا مامان 4 ابان اومد تو بغلم خدایا شکرت .............

همه دوستای من هم نی نی هاشونو سالم بغل کنن...................
کسانی که سند ازدواجشون دست خودشونه میتونین برای سالگرد ازدواج قاب بگیرینش
بچه ها به منم کمک کنید دو روز دیگه سالگرد ازدواجمونه تا به امسال هیچوقت سالگرد نگرفتیم یعنی بهم تبریک گفتیما اما کادو نگرفتیم دیروز رفته بودیم بیرون از یه کفشی خیلی خوشش اومد امروز صبح رفتنی گفت کاش پول داشتم میخریدمش قیمتش 150 تومنه دلش نمیاد پول بده حالا من خودم پس انداز دارم میخوام یه جوری بهش بدم اما دوس ندارم تو این پاکت های پول بدم از طرفی چون الان فصل امتحاناته نمیتونم زیاد غذا و دسر و ...درس کنم یه قورمه سبزی میپزم بهم ایده بدید جیکارا کنم
همسر عزیزم:من دوستت دارم

و کنار تو پیر خواهم شد !

بگذار کور شود ..

هرکه نمی تواند ترا میان واژه های من ببیند!
خوب عزیزم خود کفش رو بخر پولشو نده....اونم روبان قرمز بدون کادو بزار تو جا کفشی و بعد یه کادو بگیر و توشو پر کن از خوراکی و پاستیل و .....بعد هم آدرس هدیه اتو بده و بگو بد نیست اونحا رو باز کنی و .......................
خدایا خودت کمک کن و هیچ منتظری رو نا امید نکن.....آمین
دلارام دیروز سالگرد آشناییمون بود. سه سال قبل واسه اولین بار همو دیده بودیم. من از صبح نشستم فیلمهایی از سفرهامون که باهاش خاطره داشتیم رو بصورت کلیپ درست کردم. کلاس هم داشتم. تصمیمم این بود وقتی برگشتم خونه، راس ساعت 8، ساعتی که اولین بار همو دیدیم، فیلم رو ترو کنم رو تلویزیون. تو راه برگشت از کلاسم، چون میدونستم شوهرم خوابه، تصمیم گرفتم سه تا بمب کاغذ رنگی بخرم. رفتم خونه، دیدم بعععععله آقای ما در خواب ناز به سر میبرن. قبل از بیدار شدنش، لباسمو عوض کردم و به خودم رسیدم و منتظر موندم تا ساعت 8 بشه. ساعت 8 رفتم تو اتاق و سه تا بمب کاغذ رنگی رو یه جا ترکوندم قیافه شوهرم این جوری شده بود بعدش هم فیلم رو ترو کردم. بعد نماز هم شوهرم واسم دعا کرد و گفت خدایا به این کوچولوی من یخده عقل بده عاشق این دعا کردناشم... والله بوخودا...

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

بچه ها می ترسم کفش رو بخرم اندازه اش نشه اخه هر بار کفش میخره اندازه اش متفاوته در ضمن عمرا اگه فروشنده قبول کنه که بعد خریدن تعویض کنه چیکار کنم پس؟
همسر عزیزم:من دوستت دارم

و کنار تو پیر خواهم شد !

بگذار کور شود ..

هرکه نمی تواند ترا میان واژه های من ببیند!
وااا امگه اونجا پا نکرد...بعدا هم ببین اغلب مغازه ها قبول میکنند .....تعویض کنی.... در ضمن اغلب کفشاش شمارشون چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس یه قرار بزار بهش بگو بریم دوستم سفارش کرده یا خواهرم براش کفش بخرم ..گفتم اینجا هست خ خوشگله ببر اون مغازه بگو هم پایی تو هست ....بعدا بخر بگو با پست ارسال میکنیم و اینا پا کرد و گرفتی بگو بریم یه کافی شاپ و ...رستوران و .....بعد همونجا بده بهش و تبریک بگو
2810