2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506668 بازدید | 3009 پست
یه همچین چیزی پارسال ولتاین بهش دادم حلما. روی شیشم نوشتم 36 دلیل دوسداشتنم. چون 36 سالش بود. من الان حاملم. دختر شوهرمم با ماس. و هر کاری کنم لو میده. خودم دوسدارم خاص باشه کارام. ماشین کنترلی. هلیکوپتر. ساعت. لباس... اینارو براش گرفتم قبلا
خدا جوووونم ممنونم ازت.... دختر نازم اومدنت به زندگیم مبارک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریسا جون اون کاغذایی که حلما جون گفته میتونی لوله کنی و توی شیش بذاری، من یه جور دیگه درست کردم. روی کاغذای کوچیک با خودکار ریزنویس جملات عاشقانه و بعضا خند دار نوشتم و لوله کردم و هر کدومو توی یه کپسول گذاشتم. و بعد کپسولا رو داخل شیشه گذاشتم. کپسولا رو میتونی از عطاری یا داروخانه کپسول خالی بخری. یا از مغازه های فانتزی فروشی تهیه کنی. اونا هم شیشه های خوشگل دارن هم کپسولای قرمز و مشکی که خیلی رمانتیک تر از کپسولای عطارین. اما من با همون کپسولای عطاری درست کردم.
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
خامه اگه تاحالا فرم ندادی الانم از قنادی آماده بخر. یااگه وقت داری از قبل تمرین کن. دوسه بار خامه فرم بده تا همون روز کارت تمیز و خوب دربیاد. من بلد نیستم. چون معمولا با گاناش (روکش شکلاتی) درست میکنم چون بیش تر دوست داریم. یه بارهم آماده گرفتم که خیلی عالی بود.
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
حالا خانما هفت بهمن تولد شوهر منه ولی توی اوج امتحاناشه. تا نهم امتحان داره بعدشم خانواده ش از اهواز میان پیشمون. میخوام رو کاغذی به شکل تومار (البته هنوز نمیدونم از کجا بخرم)یه لیست بنویسم به ترتیب از الف تا ی و با هر حرفی یه عبارت عاشقانه مثلا: الف از تمام دوست داشتنی های دنیا عزیزتری ب بی تو می میرم پ پر پروازمی ت تمام هستی ام از تو، که تو یک قسمت از مایی و همین طور تا آخر شام و کیک و ژله هم خودم درست میکنم کادو به نظرتون زشته براش وسیله ی ورزشی بخرم؟ آخه چند وقته رژیم میگیره ولی وزنش استپ کرده چون ورزش نمی کنه. ولی می ترسم فکر کنه از اندامش راضی نیستم یا همچین چیزی. به نظرتون چه کارایی میشه کرد؟ همون روزایی که خانواده ش اینجان جشن بگیرم یا بذارم وقتی تنها شدیم؟ همون اول که نمی دونستم میخوان بیان، گفتم با یه پیامک به رستوران دعوتش میکنم. یه روز یواشکی شمارمو داخل گوشیش به نام یه عدد سامانه ای مثل 300006763 سیو میکنم و بهش پیام میدم که مثلا به پاس زحمات و محبت های شما مفتخریم از شما دعوت کنیم که در فلان تاریخ و فلان رستوران شام مهمان ما باشید. برای اطلاعات بیش تر با همین شماره تماس بگیرید. بعد زنگ می زنه به خودممممممم ایده برای توی جمع چی دارید؟ البته میدونم که شماها هم زوج های سنگین و رنگینی هستید
هورام ایده هات خیلی خوشگلنننننن. میتونی خونواده اش میان جشن بگیری.ولی به خونواده همسرت بگو بهش بگن که نمیان.اون روزی هم که قراره بیان شوهرت رو بفرست دنبال نخود سیاه تا متوجه اومدن خونواده اش نشه.همه چیزو آماده کن. خونه رو تزیین کن. غذا درست کن... وقتی بیاد علاوه بر اینکه از این کارت سورپرایز میشه با دیدن خونواده اش هم تعجب میکنه. به نظر من لوازم ورزشی اصلا بد نیست. مهم اینه که به یادش بودی.اصل هدیه خیلی مهم نیست. (یادم باشه فروردین واسه تولد شوهرم اون ایده حروف الفبا رو پیاده کنم، خیلی خوشمان آمد)

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

نیلوفر جون پیشنهادم خبیثانه بودا....... اصلا بیشتر شوخی بود تا پیشنهاد.. فکر کن پیشنهادم این بود که ....همسرت رو با چاقو ببُری...
به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
حلما جون قربونت ممنون از ایده ت. بچه ها بازم بگید ایده واسه توی جمععععع راستی ایده ی تومارو فکر کنم از تاپیک توتی جون گرفتم. اونجا هم برید خیلیییییییی باحاله http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1010133&postID=50436307
امسال میخوام برای تولد همسرم بهش کتاب هدیه بدم - عاشق کتاب های آنتونی رابیز
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2810