2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506645 بازدید | 3009 پست
شوهرم هفته ای دو سه شب میره سالن. هر وقت برمیگرده لباساشو میشورم و بعد از خشک شدن واسش مرتب می کنم میذارم تو ساکش. دیشب خونه دوستش دعوت بودیم. آقایون هم میخواستن برن سالن. منم آخرین باری که لباساشو گذاشتم تو ساک همه رو تا به تا گذاشتم. تی شرت یه رنگ، جوراب تا به تا و هر کدوم یه رنگ، کفش هر دو لنگه پای چپ... بعد هم یه نقاشی از شوهرم با لباسهای خوشگل و رنگارنگش کشیدم و روش نوشتم: زشتکوی من خوبه یه وقتایی قبل از رفتن یه نگاه تو ساکت بندازی. خونه دوستش بودیم.دوستش زنگ زد به خانومش که از من بپرسه چی شده آقا بازی نمیکنه و دوساعته مثل دیوونه ها داره می خنده تو رو خدا فکر نکنین مردم آزارم، قصدم فقط شوخی بود همین...

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

حلما این آخری عالی بوددددددددددددددددددددد همسر من داره میره ماموریت ! نظرت چیه این کارو کنم و همه لباس هاش رو اینطوری بچینم با ذکر منبع
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حلما جون خیلی باحالی کلی خندیدم روز دانشجو را هم بهت تبریک میگم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
نگار دیگه ذکر منبع چرا دختر؟ اصلا من چیزی گفتم؟ ایده ای یادت دادم؟ من که چیزی یادم نمیاد... قربونت برم زنبوری جون.موتیشکر

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

حلما جون از اونجایی که سابقه بسیارررررررررر خوبی در اجرای ایده های عاشقانه دارم حتما منبع ذکر میکنم که بعدش تنهایی نرم اون دنیا درسته جوونی و کلی آرزو داری اما دوست ندارم تنها باشم
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
نگار کاری نکن پستمو پاک کنم ها! والله... تو این دوره و زمونه خوبی کردن نیومده...

ههههههه منم خندیدم. نگار جون من بی خیال اجرای ایده ها بشو. تو تا سر ما رو با این اجراهات بر باد ندی ول کن ماجرا نیستی...

ولی جدا از شوخی اگه شوهرت باجنبه هست حتما انجام بده. دلت شاد میشه

سلام.من خیلی دوست دارم شوهرم بره باشگاه ولی نمیره.
ازگذشته ام سپاسگذارم زیراباعث شدتابرای ساختن آینده ای که گذشته ام جلویش زانوبزند تلاش کنم.... خدایا دوستت دارم دوستم داری...
من میخوام اون ایده که وسط روززنگ بزنم همسری روبکشم خونه انجام بدم.ولی دخترم هست هرچی هم میخوام بذارمش خونه مامانم نمیمونه.چیکارکنم؟
ازگذشته ام سپاسگذارم زیراباعث شدتابرای ساختن آینده ای که گذشته ام جلویش زانوبزند تلاش کنم.... خدایا دوستت دارم دوستم داری...
من همسرم توجمع فقط دوست داره شادباشم.تحویلش بگیرم.میگه هروقت من نگات کردم لبخندداشته باشی ولی اینکه بهم بچسبیم رواصلا.ولی خودش بیشترشیطنت میکنه مثلا میشه وقتی کسی هواسش نیست برام بوس میفرسته.یباربرام بوس فرستاد من فقط خندیدم بعدصدام کردگفت حدیث رسیدبعدمامانش فهمید خندید من که ازخجالت آب شدم. تومهمونیاهم پیش اومده فقط یبارمیادپیشم آروم دم گوشم میگه همه چی خوبه منم میگم آره.ولی من میوه واینابهش تعارف میکنم اونم بالبخندجوابمومیده خوشش میاد.
بله دوستان منم همینطور ، ولی میخواستم نظر مردای دیگ بدونم در این مورد و عکس العملشون .
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم  ...  تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...
حلما شانس آوردیم یه شلوار صورتی جیغغغغغغغغغ ، یه تی شرت قرمز که روش عکس دخترونه است ، چهار لنگه جوراب گل گلی به رنگ های بنفش ، نارنجی ، صورتی و سبز فسفری ، یه حوله با طرح باربی ، لباس زیر زنونه با رنگ شاد و یه عروسک گذاشتم توی ساکش اما لحظه آخر پشیمون شدم و عوضشون کردم . خدا رحم کرد ! الان فهمیدم مدیر پشتیبانی هم باهاش رفته و یه سوییت براشون رزرو شده واکنش شوهرم یه طرف ! با اون سوتی های قبلی که من دادم ، همکارش در مورد من چی فکر میکرد ؟!
وای نگارخوب شدپشیمون شدی.اینجوری که دیگه خیلی تندبود.
2810