2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506649 بازدید | 3009 پست
شما تهرانی ؟ اخه چند تا سایت رو نگاه میکردم میگفتن امکان دیدن بچه ها از نزدیک نیست
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله تهرانم. گفتم که ما مشخص نکردیم کدوم بچه ها. بخاطر همین هر ماه خیلی راحت میرفتیم دیدنشون. خیلی ها این کار رو میکنن و میان دیدن بچه ها. تعجب کردم این حرف رو زدی...

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

مرسی دلارام جان. نه خودم بچه ندارم.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

امروز امتحان دارم برم بشینم یه خورده درس بخونم.

حلما جون خدا خیرتون بده . من حضوری نپرسیدم شاید اطلاعات سایتشون به روز نبوده . اما خیلی دوست دارم با بچه ها در ارتباط باشم نه اینکه فقط واریز یه مبلغ باشه . بیشتر هم نوزادها یا بچه های زیر سه سال مد نظرمه . دوست داشتم باهاشون بازی کنم یا توی غذا دادن بهشون کمک کنم. البته یه مرکز سمت میدان بهمن بود که میتونستی داوطلب بشی مثلا کمک کنی بچه ها رو پارک میبرن همراهشون باشی .
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
نگار جان خیلی خوبه که شما هم مایلی واسه انجام این کار. شاید قبل از انجامش فقط دوست داری انجامش بدی.ولی بعدش یه عشقی بهشون پیدا میکنی که نمیتونی ازشون دل بکنی.

حلماجان میخواستم ببینم کاریکاتوررواینترنتی سفارش دادین؟؟؟؟درضمن برای این کارزیباتون سوالم اینکه همین که بری مؤسسه اجازه دیدن بچه هارومیدن یاشرایط داره میشه بگین شماکجارفتین من بیشترشیرخوارگاه دوست دارم برم
رسدروزی که درسجده بگویم....رسیدم کربلاالحمدلله.....دلتنگ حرم
افرین حلما جون ...
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
لباس هاشو جمعه شب ک مرتب میکنید برا صبح تو جورابش تو ی کاغذ ک دوستت دارم کچل ماله اون پاته
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
امروز شیر موز درست کردم و بهش پیام دادم محبت این معحون شیر موزما ته نشین میشه هی همش میزنم تا بیای بدو تا نرفته اون تهاااا همسری پاسخ داد منم از اون محبت های غلیظش میخوام
فینگیل واسه کاریکاتور هر چی گشتم کسی رو پیدا نکردم که بکشه. تا اینکه داداشم گفت دوستش میتونه.دادم به دوست داداشم. از این کاریکاتوریست های حرفه ای نیست و فقط واسه خودش کار میکنه. اما در مورد سوال دومت: اگه تو سایت ها بگردی آدرس و شماره شیرخوارگاه ها رو دارن.می تونی شیرخوارگاهی که نزدیک محل زندگیتونه رو پیدا کنی. جایی که ما رفتیم باید هزینه نگهداری بچه ها رو هم قبول کنیم. شرایطش رو نمیدونم دقیقا.شوهر من قبل از ازدواج این کار رو میکرد و بعدش با هم ادامه دادیم.هر سال تمدیدش می کنیم.البته تو هر قرار داد یه مقدار به مبلغ قرار داد اضافه میشه.

حالا یه ایده بدین واسه تنبیه شوهرم !!! باید یه کاری کنم که دیگه هوس نکنه اذیتم کنه.از دیشب انقدر فکر کردم دیگه هنگ کردم. همیشه خیارشور بازی درمیاره و با اینکه میدونه بدم میاد از این کار، ولی همیشه با صورت و محاسن خیس بوسم میکنه.هر چی بهش میگم حرف گوش نمیده.دیشب این کار رو کرد منم به تلافی واسش آب پرتقال گرفتم و توش نمک ریختم حسابی شورش کردم. یه قلوپ ازش خورد یه نگاه خبیثانه بهم کرد و تا تهش رو خورد.قیافه اش این جوری شده بود بعد دستاش رو به نشونه قلقلک تو هوا تکون داد و اومد سمتم تا اومدم فرار کنم گیرم انداخت. ببخشید به غلط کردن افتاده بودم. ولی ول کن نبود. دیگه داشت گریه ام میگرفت که مغزم یه جرقه ای زد و درد کتفم رو بهونه کردم ( چند ماه پیش کتفمو عمل کردم ) . تا ول کرد. حالا میخوام تنبیهش کنم.یه چیزی باشه که بنشوندش سر جاش. یعنی الان حس انتقام دارم در حد المپیک. ایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده بدین لطفا.

دوست دارم اون ایده جوراب روانجام بدم. ولی کچل نیست. برعکس موهاش پره.چی بنویسم؟؟؟

2810