2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506654 بازدید | 3009 پست
ملیناز ما جفتمون اهل ورزشیم.ولی شوهرم فوتبالیه. منم حرفه ای والیبال بازی می کنم. همش دعوا داریم سر فوتبال و والیبال

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروزعصرسریع یه کیک پختم ورفتم سرکاراستیکرویه کارت پستال خودم سازکه تاکارت پستال وساختم اقای شوهرتماس گرفتن که دارم میام خونه حالامنومیگی فقط کیک اماده بودباکارت پستال وپسر١٧ماهمم که تمام وسایل منوحین کارپخش خونه کرده بود.سریع همه روجمع کردم رفتم کیک رویع تزیین جزیی کردم وگذاشتم توی اتاق خواب وکارت پستالم کنارش ودراتاقم بستم...شوهرم عادت داره درمیزنه من بازکنم چون پسرم خیلی ذوق میکنه منم دروبازنکردم وخودمو زدم به اون راه تااومدتوخونه صدامون زد من گفتم ا اومدی ماتواتاقیم صدارونفهمیدیم تادراتاق روبازکردبرف شادی ریختم روسرش وبعدم کیک وکارت رودیدوخوشحال شدوکلی سوپرایزوچون خونه مادرشوهرم کاری براش پیش اومده بود باهم سریع وفتیم اونجا
رسدروزی که درسجده بگویم....رسیدم کربلاالحمدلله.....دلتنگ حرم
ازهمتون ممنون دوستای خوبم واقعاکارای جزیی ویه خوشحالی بی موقعه چقدرانوژی بخشه ...خانمای گل من همزمان بااینجا توه همسرداریم عضوم وچندوقتیه زندگیم روتغیردادم شوهرم اول کارخاصی نمیکردمثل نوشته منوبلندمیخوندولی بعدچندوقت برام کلی نوشته نوشت ویه گلم خریدم والانم اون هم توگروه همسرداری ویژع اقایانه وهرشب هرمطلبی براشون میزارن برام یه عکساش که عاشقانس میزاره
زنبوری وملیناجون تمام دوستانی که ایده میدین شوهرم چندروزدیگه داره میره کربلابازم به ایدهای زیباتون محتاجم مدت سفرشم ده روزروکه حتمی هست
وای شوهر منم ایشالله میخواد بره پارسالم میخواست بره ولی چون من باردار بودم نرفت خیییییییلی نگران میشم.من اصلا طاقت نگرانی ندارم
به جز از علی نباشد به جهان گره‌گشایی / طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی
همسرمنم میره ان شاءالله! هایدی به اهمیت این زیارت و ثوابی که داره فک کن دلت آروم میشه، منم خیلی سختمه ولی اگه نخواد بره هم بزور میفرستمش چون باید بره حیف خودم نتونستم باهاش برم
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
سلام دوستان من این صفحاتو خوندم اما من احساس میکنم یک مشکل خیلی بزرگ دارم در ارتباط با شوهرم.مشکل ارتباط کلامی...اون با اینکه مرده خیلی راحت میتونه با من عاشقانه صحبت کنه میتونه راحت الفاظی مثل خانومم عزیزم و... رو به طور جدی بیان کنه... اما من هرچی تلاش میکنم نمیتونم انگاری لال میشم....شاید فقط بتونم به زبون بچه گانه گاهی با لوس کردن بگم... خودمم دیگه خسته شدم...هرچی تلاش میکنم نمیشه....شوهرم واقعا توی این موضوع صبوری میکنه... کمکم میکنین؟
گوش تا گوشه ی صحرا بخرام و نهراس....گرگ ها خاطرشان هست که آهوی منی...همسرم دوست دارم...
من واسه همسرم تدارک خاصی در نظر ندارم... چون ایشون بابرادراش میرن پدرو مادر همسرم میخوان مهمونی بدن... تنها کاری که مد نظرمه اینه که قبل اومدنش برم آرایشگاه و یه صفایی به مدل موهام و همچنین رنگش بدم..الان موهام رنگ نداره...دوست دارم رنگشون کنم ولی دودلم چون همسرم رنگ موهای خودمو بیشتر میپسنده... ولی خودم دوست دارم یه تنوعی باشه تا بعد ده روز که همو میبینیم حسابی براش جالب و جذاب باشم... آهان میخوام برم یه دست لباس شیک واسه روز مهمونی واسه خودمو بچه ها بخرم.... فعلا همینا تو ذهنمه... شماها هم اگه پیشنهادی دارین ممنون میشم که بیاین و بگین
به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
2810