2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506668 بازدید | 3009 پست
محدثه به خدا خودمم میدونم. ولی خودتو بذار جای من... از طرفی درس میخونم و از طرف دیگه نه خونواده خودم پیشم هستن نه خونواده شوهرم.حالا این وسط اگه بچه دار بشم، روزهایی که میرم دانشگاه بچه رو باید به کی بسپرم؟ البته خاله ها و دایی هام هستن و دختراشون تقریبا همسن خودمن و باهم خیلی راحت و صمیمی هستیم. ولی قضیه ی یه روز و دو روز نیست که بخوام بذارم پیش اونا. تازه حتی اگه پیش اونا هم بذارم خودم دوست ندارم موقع بزرگ شدن بچه ام دغدغه ای جز بچه ام داشته باشم.درسام خیلی زیاد و سنگینه. استادای بی رحم هر کدومشون هفتگی 20-30 صفحه ترجمه میدن.همین جوریشم گاهی اوقات نمیرسم و بعضی از ترجمه ها رو میدم شوهرم انجام میده. منم یه اخلاق گندی دارم هر کاری رو باید تمام و کمال انجام بدم. و با توجه به شناختی که از خودم دارم.واقعا هم درس خوندن و هم بچه داری همزمان واسم مقدور نیست. ولی دوستم انشاءالله به وقتش یه جین میارم.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

حلما ممنون از راهنماییت مونده بودم تولدش چی بگیرم شوهر منم قبل حامله شدنم میگفت دانیال بیا ماشین بازی منم خودمو میزدم ب نشنیدن البته بچمون دختر شد
پرواز را به خاطر بسپار، پرنده مردنی ست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما خوبین الحمدالله ... حلما چقدررررررررررررر خندیدم بکارات خخخخخخ امروز تولدمه یعنی 19 آبان. شوهرم 16 آبان باید میرفت سر کار... چند روز بهش میگفتم قبل اینکه بری سر کار بریم یه مسافرت دو روزه (من عاشق طبیعتم) سمت جنگل و اینا ... خلاصه هرچی اصرار کردم میگفت نه منم اولین بارم بود چیزی ازش بخوام و نه بگه خیلی دلخور شدم و گفتم خودم بزبون خودم میگم واسه تولدم ببرم بیرون ... هی غر میزدم تو دل خودم ... خلاصه دیدم رفت بیرون و یه سه ساعت نبودش.. با داداشم و مامانم دست به یکی کردن علی الظاهر... زنگ زد گفت باید بیای خودت در باز کنی رفتم دیدم یه عالمه کلبرگ رنگا و رنگ ریخت رو سرم و هی میگفت تولدت مبارک دو سه تا همسایموونم اومدن بیرون وقتی متوجه قضیه شدن اونام میگفتن تولدت مبااااااارک تولدت مبارک .... وای خدا خوشحال بودم؟ ناراحت بودم؟ خجالت زده جلو همسایه؟ یه جعبه بزرگ از عقب ماشین در اورد بازش کردم اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو گفتم آدم گذاشته توش هی جعبه توی جعبه تا آخرش یه لپتاپ بود خیلی خوش گذشت جمعه 13 آبان بود
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم  ...  تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...
متوجه شدم حلما انشاالله که همیشه شادوخوشبخت باشید. من خیلی بچه میخوام ولی شوهرم توفازبچه نیست.یعنی کلاهمش توخودشه اونجورکه من دوست دارم اکتیو وگرم باشه نیست.خودم خیلی گرمترم.وقتی میشنوم یکی شوهرش بچه میخواد منم دلم میخواد.حلماجان امیدوارم همیشه شوهرت سرذوق باشه
ازگذشته ام سپاسگذارم زیراباعث شدتابرای ساختن آینده ای که گذشته ام جلویش زانوبزند تلاش کنم.... خدایا دوستت دارم دوستم داری...
khatoon تولدت مبارک خانومی انشالله همیشه شاد و خوشبخت باشی عزیزم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
یا خداااااااااااا نارنجی زایمان نکردی هنوز

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

نارنجی زایمان کرده گل پسرش بدنیا اومده
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ممنونم زنبوری عزیزم به نارنجی هم تبریک میگم مادر شدنش
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم  ...  تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...
ماشااله ب نارنجی چ زود پس ب فضای مجازی برگشت!

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

http://up98.ir/uploads/144718646592731.jpg این بادکنک ها رو با گاز پرش کنید.بعد با نخ اکریلی ببندید. میتونید قبل از پر کردن با گاز توش هر چیزی که دوست داشتین بریزین.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

http://up98.ir/uploads/144718646595172.jpg

خیلی قشنگن حلما جون ایده خوبیه واسه تولد همسرم 18/اسفند تولدش از الان دارم برنامه ریزی میکنم شما هم لطفا کمکم کنید توی هدیه خریدنش
2810