2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506669 بازدید | 3009 پست
حلما جون عکس العمل همسرت چی بود ؟
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
آپلود عکس فکر کنید چطور این عروسکها داخل بادکنک گذاشته می شود⁉️ ✴️ برای این کار به دو نفر نیاز هست. باید از اشیاء تیز و برنده اجتناب نمود. همانطور که میدانید بادکنک کش می آید و این کش آمدن اندازه ای دارد. این مقدار کش آمدن، برای گذاشتن عروسک و چیزهای دیگر کافی هست. ابتدا به همراهتان بگویید تا دو دست خود را در بادکنک باد نشده بگذارد طوری که دستش به ته بادکنک بچسبد . حالا دهانه و داخل بادکنک را تا آنجایی که راه دارد بکشد تا برای قرار دادن عروسک آماده شود. این نکته را فراموش نکنید که باید دستها کاملا خشک باشد. حالا ته عروسک را وارد بادکنک کرده و کامل داخل آن بگذارید. شما میتوانید داخل بادکنک را رنگ آمیزی کنید. اگر کار قرار دادن عروسک و اشیای دیگر در بادکنک تمام شد به دوستتان بگویید به آرامی دستش را بکشد بیرون و برای این کار به شما نیاز دارد، شما باید با دو دست خود بیرون بادکنک و جایی که دست دوستتان قرار دارد را گرفته و بکشید تا به راحتی دست او بیرون بیاید. خوب وقتی که دستتانش در آمد شما هم به آرامی بادکنک را رها کنید. حالا بادکنک برای باد کردن آماده است. شما میتوانید لباس کودک یا گل و....نیز درین بادکنک قرار دهید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای جوابموگرفتم امروزکه خونه نبودم همسری یه نامه نوشته وزده رونامه ای که برای خودم نوشتم
ازگذشته ام سپاسگذارم زیراباعث شدتابرای ساختن آینده ای که گذشته ام جلویش زانوبزند تلاش کنم.... خدایا دوستت دارم دوستم داری...
حلماکارت جالب بوده ولی به نظرم کارزنبچری باحالتره.حالاعکس العمل همسرت هم بگو
ازگذشته ام سپاسگذارم زیراباعث شدتابرای ساختن آینده ای که گذشته ام جلویش زانوبزند تلاش کنم.... خدایا دوستت دارم دوستم داری...
زنبوری جوراب بچگونه!!!؟؟؟ وای نه تو رو خدا. همینجوریشم منتظر یه چراغ سبزه بگه بچه. شبا به بچه خیالیش شب به خیر میگه بعد صداشو بچگونه میکنه جواب خودشو میده. بعد به نظرت میتونستم جوراب بچگونه بخرم؟؟؟

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

هیچی کلی خندید.آخه صبحش میخواست بره بیرون دنبال جوراب میگشت( تو پست بعدی تعریف میکنم کجا میخواست بره و من چی کار کردم). به نظرم جوراب یکی از بهترین گزینه ها واسه هدیه دادن به آقایونه

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

اون روز من بعد از ظهر کلاس داشتم. صبحشم افتتاحیه یکی از پروژه های شوهرم بود.معمولا خودش ازم نمیخواد باهاش برم.مگه اینکه من بخوام حالا اون یا بذاره یا نه. اگه قبول نکنه منم خیلی اصرار نمیکنم.کلا که میدونین مردها همیشه مرغشون یه پا داره. منم یاد گرفتم خیلی سر چیزی اصرار نکنم. اون روز من از قبل برنامه ریخته بودم بهش نگم و خودم برم. صبح بهم گفت اگه دوست دارم میتونم برم.منم بهونه آوردم که کلاس دارم و نمیتونم( حالا کلاسم بعد از ظهر بود) آقای همسر خودشون تنها رفتن.بعدش سریع آماده شدم و رفتم. کارش که تموم شد زنگ زدم بهش گفتم میشه منو هم برسونی خونه؟ اونم که تازه رسیده بود دم در ماشین، گفت آره و تا نیم ساعت دیگه میرسم دانشگاهتون و... همچنان داشتیم حرف میزدیم که پریدم تو ماشین... پارسال هم همین کار رو کردم.البته پارسال ازش خواستم باهاش برم. اجازه نداد. منم به یه بهونه ای سوییچ رو ازش گرفتم و رفتم. وقتی کارش تموم شد بهش پیامک دادم که اگه ماشین نداری میتونم برسونمت خونه...

سلام.خانما.من میخوام ایده بادکنک پرازجملات عاشقانه روبرای شوشو درست کنم وتقریبایه هفته دیگه بهش بدم مناسبتی هم نداره بگیددیگه چکارامیتونم باهاش انجام بدم خواهشا زود زود
سلام.نگارچیکارمیکردی قبلاکه عواقب داشته اززنده موندنت شک داشتی؟ منم میخوم بدونم
حدیث جون منظورت منم ؟ اگر منو میگی سوتی هامو نوشتم
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
حدیث چیو متوجه نشدی؟

نگارتا الان که خوندم سوتیاتوندیدم. حلماکلامتوجه نشدم چی شد.
سلام حدیث دوباره بخون حرفاشو تو ذهنت تصویر سازی کن متوجه میشی حلما جان خیلی حیفه بچه نمیاری ها، اونم الآن، تو اون تاپیک هم بهت گفتم..!
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
حدیث جان ببین شوهرم پارسال دقیقا 13 آبان افتتاحیه یکی از پروژه هاش بود.ازش خواستم منم باهاش برم ولی قبول نکرد. و از اونجایی که مرغ آقایون همیشه یه پا داره منم خیلی اصرار نکردم.صبح موقع رفتن به بهونه ای سوییچ رو ازش گرفتم و بعد از اینکه شوهرم رفت راه افتادم.بعد از اتمام مراسم ( چون ماشین دست من بود با دوستش رفته بودن) بهش پیامک دادم که اگه ماشین نداری میتونم برسونمت خونه. ازم پرسید کجام؟منم گفتم پشت سرشم.منو که دید خنده اش گرفته بودا! پلی مثلا میخواست به روی خودش نیاره. از شانس امسال هم 13 آبان افتتاحیه پروژه اش بود.سابقه مو که میدونست خودش پیشنهاد داد باهاش برم.منم بهونه آوردم که امتحان دارم و باید برم دانشگاه ( اون روز من بعد از ظهر کلاس داشتم). وقتی رفت راه افتادم جایی که افتتاحیه بود. این بار بعد از اتمام مراسم داشت میرفت سمت ماشین زنگ زدم بهش و ازش خواستم منو هم برسونه خونه. و از اونجایی که فکر میکرد دانشگاهم گفت که میاد دنبالم.در ماشین رو باز کرده بود ولی سوار نشده بود هنوز و داشت با من حرف میزدم. منم همچنان که داشتم باهاش حرف می زدم رفتم سوار ماشین شدم. این دفعه دیگه منو دید اول یه خورده متفکرانه نگام کرد. بعد از چند دقیقه که موقعیت رو تجزیه و تحلیل کرد چنان قهقهه ای میزد اون سرش ناپیدا بعد از ظهر هم از دانشگاه برگشتنی 13 جفت ( به مناسبت روز عقدمون) جوراب واسش خریدم. حدیث حالا متوجه قضیه شدی؟ یا بازم روون تر بنویسم؟

2810