سلااااااااااااام دوستان ...
شما تا حالا کاری کردین که همسرتون خیییییلللللیییی خوشحال بشه؟ یک کار جدید و غیر عادی؟
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
جشن گرفتن در ذهن اکثریت ما به معنی خرج کردن پول هنگفت و خریدن هدیههای گرانقیمت و کیک و …. است. اما تجربه ثابت کرده است که اتفاقا پول در این نوع مراسم در درجه دوم قرار دارد، اصل حس درونی شما نسبت به آن، انگیزه و اشتیاقتان برای انجام کارها و خلاقیت و هنری است که در آن به کار میبرید. با کمی فکر کردن و صبر، هنر و حوصله به خرج دادن میتوانید جشنی به یاد ماندنی و تا ابد خاطره انگیز برای همسرتان ترتیب دهید.
نمیدونم تاپیک کوثر جون را یادتونه یا نه....
میخوام خلاصه تاپیک را براتون بزارم چون الان تاپیکش حذف شده
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
من خیلی دوست دارم توی زندگی دو طرف همدیگرو سوپرایز کنن یا کاری کنن که از خمودی و بی حوصلگی زندگیشون دربیاد و زندگی هیجانی بشه در کل زندگی روتین نشه بیاین اگه شما هم میتونین کمک کنیم ایده هایی که به ذهنمون میرسه یا انجامش دادیم بذاریم برای هم که کلا متفاوت باشیم
توی اجرای ایده ها بیش از هرچیزی باید صبور بود توقع نداشته باشید عکس العمل همسرتون ب یک شکل باشه عوامل مختلفی تاثیر داره ،محیطی ک بزرگ شدن، نوع تعاملی ک تا الان باهم داشتین و...همه ی اینها باعث میشه واکنش همسرتون متفاوت باشه
ما اینجاهستیم تا خودمون عشق ورزی و بیاموزیم و تمرین کنیم بیشتر از اینکه واکنش دیگران چی باشه عشق ورزی ما مهمه
"""" دوستان پست های اضافی حذف میشه """""
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ...
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یعنی حلما عاشق خودت که ندیدم هستم و شخصیت همسرت خیلی جالب هستین و البته عاشق منم همیشه ارزوی همچین همسری رو داشتم انشاالله که زندگیتون هر روزش بهتر از دیروز باشه و بهترین لحظات رو کنار هم داشته باشین
اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸 چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸
یه دختــــــــــرم••• من اگه خودمو لوس نکنم اگه باهات قهر نکنم و ناز نکنم اگه وقتی چشات میچرخه از حسودی دیوونه نشم اگه از نظر دادنات خوشحال نشم … اگه به خاطر تو به خودم نرسم اگه سر به سرت نذارم اگه برات گریه نکنم اگه وقتی پاستیل میبینم پیرهنتو نکشم اگه لب و لوچه آویزون نکنم تا بغلم کنی اگه بهت نگم آقامون اگه برات مظلوم بازی درنیارم اگه از سرو کولت نرم بالا اگه برات عشوه نیام اگه گوشتو نپیچونم و نگم تو فقط مال منی اگه ناغافل دستاتو نگیرم اگه وقتی کار بدی کردم با ترس بهت نگم اگه لج بازی نکنم اگــــــــــه … اون موقع اس که تو دیگه دیوونم و عاشقم نمیشی! تو عاشق اینی که من یه خانم کامل باشم! خانم تو! اممما!!! تو پســــــــــری ••• اگه برام غیرتی نشی اگه روم حساس نباشی اگه ته ریش نداشته باشی اگه باهام مهربون نباشی اگه بهم اخمای کوچولو نکنی اگه وقتی شالم رفت عقب نگی اونو بکش جلو اگه دستمو محکم نگیری اگه نگی هرکاری کردی راست بگو تا ببخشمت اگه سر به سرم نذاری اگه قربون صدقم نری اگه نگرانم نشی اگه بهم نگی عروسک من اگه نگی من مهمم که میگم خوبی اگــــــــــه… اونوقت منم دیوونه و عاشق تو نمیشم تا اون کارا رو برات بکنم ! من تورو مرد میخوام!
جهت هدیه دادن مثلا تولد برای همسر خود یک آینه با دسته استیل که در قاب آن محل الصاق کارت باشد بخرید و به او هدیه بدهید.روی کارت بنویسید: شما در این آینه تصویر (بهترین مرد دنیا) را خواهید دید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ...
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم ... تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...
سلام زنبوری وبقیه خانومای خوش ذوق من چندروزه که متوجه شدم نزدیکه دوماهه باردارم.. تاقبل اینکه بفهمم همش تووی همین گروه بودمو میخوندمتون واستفاده میکردمو تقریبا بیشتر گارایی که گفتین وازقبل بلدبودم وبعضیاروهم ازشما یادگرفتم.. ولی الان که چندروزه فهمیدیم باردارم کلا دنیامون عوض شده وپراز ذوق وشوقیم خواستم ازتون کمک بگیرم که چیکارکنم که تاآخر نه ماه همینطورباشیم وهمسرم خسته نشه وهمش براش تازگی داشته باشه؟؟؟ممنونم
سلام . نارنجی جون دکتر رفتی ؟ زنبوری جون جدول چی باشه ؟! توضیح میدی لطفا
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273
برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
مامی اینده مبارک باشه عزیزم میتونی گه گاهی از زبون بچتون باهاش صحبت کنی یا پیام هایی که میدی یه عنوان پدر خطابش کنی میتونی برنامه هایی که براش داریدو باهم مرور کنید براش برید خرید کنید و ازخریدایی که میکنی براش کلی ذوق کنی وخودت و لوس کنی واسه شوشوت . البته یکم ناز داشته باش دیگه هرکاری انجام نده بیشتربخودت برس خیلی کارایی که دوست داشتی انجام بدی الان بهترین فرصته خودت و بیشترتودل شوشو جاکن گه گاهی خودت و بزن به بیحالی چیزایی که یادم امد و نوشتم