2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506661 بازدید | 3009 پست
معصومه جون اخه یه بچه 2ماه چه رفتاری میتونه داشته باشه که شوهرت دعواش میکنه یا شمانمیدونی چجوری باهاش رفتار کنی ؟ ان فقط2ماهشه و هنوز چیزه زیادی متوجه نمیشه باز کتابهایی هست درباره تربیت کودکان یا رفتارهای والدین میتونی انهارابخونی یا تواینترنت سرچ کنی
بچه ها من پنجشنبه سالگرد عقدمون بود اما انقدکارداشتم نتونسم چیزی اماده کنم فقط ی اس ام اس عشقولانه بعدخاسم شام بربیم بیرون که بردم همون ساندویچی که اولین قرارمون و دیدنمون انجابود بعد رفت برام ی گوشواره طرح love برام خرید .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Soreh جان قدم نورسیدت مبارک.. http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=831652&PageNumber=41 یک مروری بکن این تاپیک رو وقتی میبینی نمیتونی قانعش کنی در اون لحظه فقط سکوت کن تا گارد نگیره سعی کن موقعی که از راه میرسه و خسته است بچه خواب باشی و حسابی به همسری برسی تا ارامش بگیره کلا چندماه اول بچه داری سخته مخصوصا بچه اول ...
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
بعد از مدتها متن عاشقانه نوشتن روی اینه بلاخره همسرم دست بکار شد یکی از نشانه های خوشبختی مرد داشتن همسر خوب و موافق است مثل شما عزیزم من کلی خوشحال شدم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
حلما جون چقدر دختر خاله و دختردایی باحالی داری ..... روی دیوار هال تا دیوار اتاق خواب نوشته ای دنباله دار برای همسرتان بنویسید.
زنبوری شوهرم ازشون خواسته بود.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

سلام .دوشنبه اولین سالگرد عروسیمونه.میخوام یه غذا بزارم و با کادوش بردارم برم پارک نزدیک سرکارش.بعد از تو راه هم هی پیامای مشکوک بدم.تا کم کم بفهمه نزدیکشم.آخر سر بگم کجابیاد.تا با هم ناهار بخوریم.چون ما غرب خونمون.سرکارش شرق تهران.اصلا فکر نمیکند.برم اونجا.خالا میخوام.تو این برنامه.سورپرایزای بیشتر داشته باشم.لطفا ایده بدید
ترمه جون تو این تاپیک کلی ایده گفتن.میتونی ازشون استفاده کنی. میتونی قبل اینکه بری پارک، خونه رو تزیین کنی.کادوشو هم به نظر من نبر.بذار تو اتاق خوابتون و خوشگل کادوش کن.وقتی برگشتین ببینه بیشتر خوشش میاد...

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

سوره چند بار پستتو خوندم.عزیزم من متوجه نشدم مگه بچه دو ماهه چه عملی انجام میده که نگران عکس العملت هستی؟ اون فقط دو ماهشه و شدیدا وابسته.کارهایی که باید انجام بدی ربطی به اعمال کوچولوت نداره.ببین عزیزم، خواهر منم روانشناسه و تو کارش خیلی موفقه.البته تا قبل از به دنیا اومدن پسرش کار میکرد وقتی پسرش به دنیا اومد همه تمرکزشو گذاشت رو پسرش.مثلا خیلی باهاش حرف میزد.حتی از روزهای اول تولدش.اونقدر باهاش حرف میزد که خواهرزاده ام (شاید کسی باورش نشه) تا آخر 8 ماهگیش 15 تا کلمه میگفت. به نظرم میاد کارهایی که باید انجام بدی این جور چیزاست.یا مثلا آرامشت خیلی مهمه. ولی در مورد همسرت، ایشون نه تنها درمورد پسرش که کلا همچین دیدی نسبت به روانشناس و روانشناسی داره.تو اول باید دید و نگاه شوهرت رو عوض کنی.البته همونطور که زنبوری گفت گارد نگیر. بعد که تونستی نگرششو به این قضیه اصلاح کنی از خواهرت تو زمینه تربیت کوچولوت کمک بگیر یا حداقل میتونی از خواهرت راهنمایی بگیری ولی لزومی نداره به شوهرت بگی. یه کتابی هم بهت معرفی میکنم، من خودم بچه ندارم ولی مجموعه پنج جلدی"من دیگر ما" رو خوندم.کتاب فوق العاده ای در زمینه تربیت فرزند هست که دیدگاه کاملا اسلامی تو این زمینه داره.خیلی هم روون نوشته شده.اگه اهل مطالعه باشه میتونی تو سه چهار روز بخونیش.تعداد صفحاتش کمه. آهان یه جلد ضمیمه هم داره به اسم "بازی بازوی تربیت".امیدوارم به دردت بخوره.

سمانه و همچنین سوره عزیز، بنظرم سخنرانی کلید مرد دکتر حبشی http://s5.picofile.com/file/8124892234/kelidemard.mp3.html رو گوش بدید.. ما باید اول از خودمون شروع کنیم! ماهک جان خیلی مبارک بشه!
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
دوستای خوبم نظرتون در مورد مسابقه خوانندگی با شوهرتون چیه؟

یعنی با همسرمون مسابقه خوانندگی بدیم؟؟؟ ایده جدیدیه البته میدونم اون برنده میشه
آره زنبوری.ما هم همیشه شوهرم برنده میشه. دفعه اولی که شوهرم خوندنمو شنیده بود اصلا نفهمیده بودم برگشته خونه.بعد بهم گفت یه چیزی بهت میگم ناراحت نشو.امیدوارم بتونی باهاش کنار بیای. منم که اون موقع عزیزم بیمارستان بود فکر کردم طوریش شده و شوهرم میخواد خبرشو بهم بده. بعد گفت از اونجایی که نه ضرب میشناسم نه ریتم نه آهنگ، هیچ وقت نخونم. ولی الان که میخونم تشویقم میکنه

2810