2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506654 بازدید | 3009 پست
آره آیناز موافقم باهات.خودم شدیدا قلقلکی هستم.دست بهم بخوره یه جیغ میزنم.ترس هم که جای خودشو داره. من موندم یعنی مردها چی فکر میکنن با خودشون که اینجوری میترسونن. یه بار مثلا خواستم تلافی کنم و بترسونمش. ببینین چی کار کردم.: اون روز رفته بودم موهامو کوتاه کرده بودم. شب شوهرم که خوابید رفتم با ژل و چسب و تافت و هر چیز دیگه ای که دم دستم بود موهامو سیخ سیخی کردم.دور چشامو هم سیاه کردم. شال شوهرمو بستم دور دهنم و لباسهایی که کمتر می پوشیدشون رو پوشیدم.حالا هر کدومشون نیم متر واسم اضافه داشتن. بعد پریدم رو تخت، بیدار شد و یه خورده نگام کرد گفت:اِ تویی چرا خودتو این شکلی کردی... نمیدونم چرا نترسید؟

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حلما نگران اون دماسنج نباش، دست بهش بزنی سریع میره بالا و فواره میزنه! خیلی قشنگه!
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
در مورد مسابقه قلقلک منم طاقت ندارم اخرش میگم جیشم میریزه اونم ولم میکنه ترسوندن را امتحان نکردم چندباری هم که ترسونده منو حسابی دعواش کردم بنظر منم اون دماسنج عشق به دمای بدن حساسه و فواره میزنه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
من تو قلقلک میبرم....خخخخ ولی جرات نمیکنم باش اینکارو بکنم ضرب دستش خیلی زیاده..اون لحظم ادم کنترل نداره یا میزنه شلو پلم میکنه...یا شوتم میکنه اوور
فعلا امضام نمیاد[smiley]s/sm80.gif[/smiley]
سلام برهمگی عزیزان من‌ یخورده درگیرم ، پدر بزرگم رحمت خدا رفته خیلی حالم خوش نیست این روزا...
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم  ...  تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...
یچیزی یادم اومد ک بهتون بگم و میدونم خیلیاتون خودتون استادید...:-* وقتی شوهرتون رفتارش یخورده سرد شد و با حرفاش یا رفتارش فهموند ک از خود شما ناراحته (شاید بر اساس یک سوءتفاهم یا برداشت غلط حتی اگر بنظرتون اصلا منطقی نباشه و شما از اون کار حرف یا رفتار منظوری نداشتین) اصلا عکس العمل بدی نشون ندید و اصلا هی نپرسید از چی ناراحته یا اگرم دلیل ناراحتیش گفت سعی نکنید براش توضیح بدید فقط بگید عزیزم اگر باعث ناراحتیت شدم معذرت میخوام خودتم میدونی من تحمل ناراحتیت ندارم چه برسه به ناراحت کردنت...یا یه همچنین چیزی.... بذارید وقتی تقریبا فراموشش شد مثلا چند ساعت یا حتی یکی دوروز اگر واقعا بد برداشت کرده بود خیلی اروم بگید اگر میشه راجع بهش صحبت کنید تا سری بعد رفتاری ک باعث سوءتفاهم بشه نکنید و یا براش روشن کنید قضیه رو.... خیلی بدشون میاد بخواین اون لحظه توضیح بدید و بگید اشتباه میکنه .... حس بدی ب مرد دست میده... زندگیتون پراز تفاهم و‌آرامش
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم  ...  تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...
خاتون جان خدا رحمتشون کنه و به بازماندگان صبر بده
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
اها من اومدم جواب بدم مامانم نتو قط کرد نیومد خخخخ عزیزم من ک اصولا همجا هستم بچمم نه هنوز دنیا نیومده....ایق خسته شدم...امروز اخرین محلتم بود ک تموم شد....دیگه خدا میدونه کی بخاد بیاد
وای نارنجی چقد خونسردی.. اصن استرس نداری 40 هفته رو رد کردی؟! حقیقتا که بچه کرمونی!!
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
ببین یه شربت گلاب زعفرونی دم کرده ای چیزی بخور! اسفند دود کن طوری وایسا که دودش برسه به دهانه رحمت.. تا یه ساعتم بذار دودش تو فضا باشه تنفسش کن، حتما جواب میده ان شاءالله! باالقا کارت سخت میشه ها.. نرمش و اینکارایی که گفتم بکن دردت خودش شروع بشه!
هیچی بابا استرس نداشته باش.. تو فک کنم بچه سیرجونی!!!! مواظب خودت باش ان شاءالله زایمان خوبی داشته باشی به زودی!
نرمش میکنم..پیاده روی میکنم...دوش اب گرم میگیرم...ی چند بارم زعفرون غلیظ خوردم...گاوزبونم میخورم... جات خالی مامان بزرگم شبی از مکه اومد کلی دود اسپندم خوردم... این بچه دو دستی منو چسبیده ولم نمیکنه... هی خدا میگه بلن شو برو بیرون دیگه بسته...اونم میگه وووووووووولللللللش کن
2810