2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506668 بازدید | 3009 پست
سلام زنبوری و دوستان ایده هاتونو خوندم دلم گرفت .چقدر برای زندگی خودم تلاش کردم و خیلی از این کارارو انجام دادم حیف که تو خیلیاش شوهرم تو ذوقم زد و قدر ندوست .حیف این همه تلاشی که برای شادی اون بی لیاقت بی احساس کردم .
زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منمبعضی وقتا که مهمونیا مختلط نیست زنگ میژنم به شوهرم میگم بیا کارت دارم وقتی میاد میگه چی شدهمنم میگم هیچی دلم واست تنگ شده بود میخواستم ببینمت اونم خیلی کیف میکنه حس خیلی باحالیه امتحان کنین
خدایا شکرت... خودت مواظب نی نیم باش  
سلام حلما جان خوشحالم که خوش گذشت بهتون. ...
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم  ...  تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...
ممنونم خاتون خانم. البته بگم ایده این سورپرایز از طرف مادر شوهرم بود.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

پستاتونو خوندم عالی بود دلم عاشقانه میخادددددددد ولی الان دوماه و نیمه یه وروجک اومده تو زندگیمون و همه وقتمونو واسه خودش گرفته الانم إز دیروا شوهرم یه نیمچه باهام قهره بریتون تعریف میکنم چی شد راهنماییم کنین
سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
دخترم دو ماه و نیمه است و رفتارهای خاصی داره واقعن بلد نیستم و نمیدونم چه طور باهاش باید برخور کنم خواهرم دانشجوی روانشناسیه و از اون خاستم از اساتیدش بپرسه و بگه کتاب بهم معرفی کنن به شوهرم که گفتم در این مورد شروع کرد سروصدا کردن (خیلی ی ی ی ی ی بدددددد و شدیدددددددد گارد میگیره) گفت رو بچمون اسم یذارن و حرف درمیارن(مطمئنم منظورشاز کسایی که اسم میذارن خانواده من بود،کلن نسب به خانواده من واکنش خوبی نشون نمیده درصورتی که من با خانوادش خیلی رابطه ام رو صمیمانه کردم) گفتم هر کی بحاد حرف دربیاره خودم دهنشو گل میگیرم هر چی. گفتم تا قانعش کنم از روانشناس سوال کردن کار اشتباهی نیست قانع نشد،بیشتر هم گارد گرفت اخرش دید داره کم میاره گفت منظوورم اینه که چرا با من مشورت نکردی این سوالو پرسیدیاز خواهرت خلاصه که الان هم یه جوریه برخورداش به خدا یلیدوسش دارم خیلی هواشو دارم ولی خ این بدلج بودنش اعصابمو بهدهم میریزه خیلی اوقات این منم که میرم جلو برای عذرخواهی!!!! گاهی حس میکنم من نقش شوهر رو دارم تا زن!!!! کلافه ام خانوما کمکم کنین مرسی
عشق جذب می کند همهء چیزهایی راکه از جنس وحس خودش باشد!! هرچقدر زیباتر شوی کسی زیباتر را پیدا می کنی ... وهرچقدر مهربانتر شوی وعاشق تر مهربانترین وعاشق ترین را جذب خواهی کرد !!! وهرچقدر آرامتر باشی این آرامشت را به عشقت نیز منتقل خواهی کرد ... آن چه از جنس افکارتوست به سمت تو درحال حرکت است . همانطور که تو به سمت آن درحرکتی پس آرام وآسوده باش وبگذار هستی کار خودش را درزمان خودش بکند ... کافیست انسان باشیم و عاشق... مهرورزیم و دستی بگیریم. آنگاه میبینی که دنیا برایت میشود بهشت ...
معصومه جان بیشتر برای این بود که من واقعن نمیدونم چه طور باید برخورد کنم دوس ندارم سرخود رفتاری بکنم که روش تاثیر بد بذاره پدرش هم گاهی بچه دوماه و نیمه رو دعوا میکنه و بچم میترسه
2810