2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506654 بازدید | 3009 پست
نگار خیلی باحال بود بچه ها ممنون از همتون امیدوارم همسرم دیگه یواش یواش نی نی رو دوست داشته باشه تو این چند روز همش میگفت برو آز بده شاید بی بی چک اشتباه کرده باشه همش دعا میکرد حامله نباشم امروز رفتم آز دادم و حاملم همسرم زنگ زد تا بهش گفتم چند دقیقه هیچی نمیگفت اصلا خوشحال نشد و من خیلی ناراحت شدم همش میگه من دوست داشتم حداقل یه سال دوتایی بودیم با هم عشق میکردیم الان یه استیکر زدم به در با این مضمون: سلام بابایی مهربونم خسته نباشی لطفا دوسم داشته باش دوستت دارم نی نی
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
وای نگار جون کلی خندیدم سوتی های روز عشق را اینجا هم بزار خیلی باحال بود در مورد رنگ من چیزی نمیدونم گلم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدمهای مهربان در مقابل خوبی های یک طرفه شان هرگز احساس حماقت نمیکنند، چون خوب بودن برای آنها عادت شده آدم های مهربان از سر احتیاجشان مهربان نیستند، آنها دنیا را کوچکتر از آن میبینند که بدی کنند… آدمهای مهربان خود انتخاب کرده اند که نبینند نشنوند و به روی خود نیاورند نه اینکه نفهمند… هزاران فریاد پشت سکوت آدمهای مهربان هست سکوتشان را به پای بی عیب بودن خود نگذارید… هرگز به آدمهای مهربان زخم نزنید چون گوشه قلب خدا زخمی میشود…
سلام نگار خیلی بامزه بود.. بعدبخاطراینکه جلو همکاراش اینجوری شده بود بهت چیزی نگفت؟! ماهک برا چی رنگ تیره میخواستی دکلره کرده؟؟ والا ما شنیده بودیم واسه رنگ روشن دکلره میکنن!! من که واسه عروسیم رنگ کاراملی گذاشت که تیره هم هست خودمم موهام مشکی بود اصن دکلره نکرد فقط خود رنگ!! عروس بهار نگران نباش درست میشه.. اگرم میخوای کاری کنی بشین فک کن چه حرفایی به شوهرت بزنی و رفتارت چطوری باشه که دلش به بچه نرم شه! بعدشم شما نی نی تون آخرای بهار دنیا میاد که تا اون موقع بیش از 1سال 2تایی باهم عشق و حال میکنید، من که قشنگ تا هفته 30 همه چی مون سرجاش بود
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
مامان نگار شوهر ب استیکر چی جواب داد بیا بگو ماهک یه محصولاتی هست فک کنم شامپوه. فک کنم بهش میگن ریمور موی تازه رنگ شده رو رنگش رو می بره کلا

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

نی نی سایت

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

نگار چه شانسی داری تو.. بیخیال ایده های دیگه رو اجرا کن این کاغذ آخر واسه تو دردسر میشه ها..!!
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
ولی به نظر من نگار کلا بیخیال غافلگیری بشه بهتره. باور کنین. از کجا معلوم شاید وضعیت نی نی سایت کار شوهرش باشه و بعد هم... بمبببببببب

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

عروس بهار94 پست ها : 913عضویت:1394/3/7 1394/6/29 - 6:24 عصر نگار خیلی باحال بود بچه ها ممنون از همتون امیدوارم همسرم دیگه یواش یواش نی نی رو دوست داشته باشه تو این چند روز همش میگفت برو آز بده شاید بی بی چک اشتباه کرده باشه همش دعا میکرد حامله نباشم امروز رفتم آز دادم و حاملم همسرم زنگ زد تا بهش گفتم چند دقیقه هیچی نمیگفت اصلا خوشحال نشد و من خیلی ناراحت شدم همش میگه من دوست داشتم حداقل یه سال دوتایی بودیم با هم عشق میکردیم الان یه استیکر زدم به در با این مضمون: سلام بابایی مهربونم خسته نباشی لطفا دوسم داشته باش دوستت دارم نی نی ببخشید دوستم نظر میدم ولی خب شوهرشما حق داره اصلا از نظر روانشانسی زن ومرد باید سعی کنن اول تو نقش زن وشوهری جابیافتن یعنی بدونن چه مسولیتی دارن بعد تصمیم بگیرن واسه بچه دار شدن.اگه یکی از طرفین راضی نباشه یکمی کار سخت میشه شاید نتونه با بچه ارتباط برقرار کنه شما هم سعی کن بهش فرصت بدی بچه رو تحمیل نکنی خودش کم کم درست میشه.غصه نخور ناراحت نباش حل میشه.
محدثه گفتم توی اون یکی تاپیک دعوام کردم بعدش که آروم شد سعی کرد از دلم دربیاره اما کلی خط و نشون کشید خخخخ بعد هم گفت خدا رو شکر همیشه خونه نیستی هی بخوای سورپرایزم کنی! (هفته پیش مرخصی بودم)
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
زنبوری جونم گفت سوتی هام رو اینجام هم بزارم ، منم که حرف گوش یه تاپیک خوانده بودم در مورد ایده های عشقولانه ، چند تاش رو اجرا کردم که همش با شکست مواجه شد!!!!!! کلی خرابکاری کردم پیشنهاد داده بودن که برگ گل بزارین پشت آفتابگیر ماشین که وقتی همسرتون ازش استفاه کرد برگ گلها بریزه و سورپرایز بشه ! منم این کار رو کردم و چون همیشه همسرم جلوی پارکینگ افتابگیر رو باز میکنه خیالم راحت بود که مسئله ای پیش نمیاد اما از شانس بنده اون روز آفتابی نبوده و توی اتوبان افتابگیر رو استفاده میکنه و یهو برگها و نوشته ها میریزه روی سرش و بنده خدا میترسه و هول میشه و تصادف میکنه!!!! البته تصادف جزئی بود اما دعوام کرد
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
خرابکاری بعدی! ایده دیگه این بود روی کاغذ نوشته های عاشقانه بنویسید و دور شکلات و ابنبات بزارید که وقتی میخواد بخوره سورپرایز بشه. منم یه تعداد نوشته اماده کردم و پیچیدم دور آبنبا ت زیر کاغذ خود آبنباته! و یه مشت آبنبات ریختم توی کیف همسرجان که سر کار نوش جان کنه! و باز شانس بنده با مدیرعامل ، مدیر فروش و مدیر خودش میره جلسه توی یه شرکت بزرگ و مهم دولتی ! جلسه طولانی میشه و دیگه داشتن از گشنگی هلاک میشدن که همسرم یاد آبنبات ها میوفته و به همه آبنبات میده ، بعد میبینه همه دارن ریز ریز میخندن! مدیرعاملشون یه کاغذ میده دستش که روش نوشته عاشقانه و جای بوس هست تازه میفهمه قضیه چیه آبروم رفت بدترش اینه که ما قبلا همکارم بودیم و همه اون اقایون رو میشناسم و اونها هم منو میشناسن و گاهی همو میبینیم
اینم مربوط به گذاشتن یادداشت های عاشقانه توی کیف یا جیب همسر! یکبار موقع درآوردن موبایلش از جیب کاغذه افتاده بود بیرون یکبار هم گذاشته بودم توی کیفش ، هاردش رو میده دست همکارش کاغذه چسبیده بوده به هارد! فکر کن هارد داده به همکارش (خانم) که یه نوشته عشقولانه بهش چسبیده! شانس اوردم زیرش اسمم رو نوشته بودم وگرنه همکارش فکر میکرد شوهرم بهش نظر داره یه بار هم انقدر هی وسیله هاش توی کیف رو جابه جا میکنه که کاغذه بیچاره له شده بود! دو هفته بعد داشت کیفش رو تمیز میکرد پیداش کرد یه بار هم چسبودنم توی در ظرف غذاش ، همسر گرسنه اصلا ندیده بود در حین شستن ظرفش ، کاغذ خیس خورده و پاره شده رو دیده بود
خلاصه اینکه مواظب باشید که به جای عاشقانه کردن روابط ، اعصاب همسر رو خط خطی نکنید الان من آینه عبرتم صورتمو شطرنجی کنیدددددد
2810