2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506649 بازدید | 3009 پست
ﺳﺤﺮﺟﺎﻥ ﺧﺐ ﺑﺒﻴﻦ ﻫﻤﺴﺮﺕ ﺟﻲ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻩ ﻳﺎ ﻧﻴﺎﺯ ﺩﺍﺭﻩ. ﻣﻦ ﺑﺎﺷﻢ ﻳﻪ ﺍﺩﻛﻠﻦ ﺧﻮﺏ ﻣﻴﺨﺮﻡ.ﺍﺧﻪ ﻫﻤﺴﺮﻣﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻟﺒﺎﺱ ﺑﺮﺍﺵ ﺑﺨﺮﻡ!
خدای مهربونم ممنون بخاطر همه ی نعمتهات.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوشبحالتون! من دیروز چون شبش بچه دیر خوابیده بود تا 9 خواب بودم بعدشم باید آماده میشدم بچه رو ببریم آزمایش، فقط یه جمله رو آیینه نوشتم و یه استیکر رو آینه دستشویی زدم! به کار دیگه ای نرسیدم! البته همینم خیلی خوشحالش کرد و استیکرم برد نمیدونمکجا گذاشت یادگاری
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
من مجرد که بودم صمیمی ترین دوستم عروس شد و توی 2سال اول زندگیش همش تولد شوهرش رو با ایده های من جشن میگرفت، خودمم میرفتم کمکش و قبل اومدن شوهرش برمیگشتم خونه! اما از وقتی خودم عروس شدم هیچکدوم از اون ایده ها رو نتونستم انجام بدم چون صب با شوهرم میرفتیم و ظهر تقریبا همزمان برمیگشتیم، بعدشم بارداری و اینا..، و اینکه شوهرم معمولا 1میرسه خونه و من زمان کافی ندارم و کسی هم مث خودم خوش ذوق نیس بیاد کمکم! البته خوشحالم زود برمیگرده خونه ولی واسه اینکارا خب خوب نیس گرچه ایشون با کمترین کارم خیلی خوشحال میشه و کلی تحویل میگیره خداروشکر اما خودم ناراحتم چون ایده و ذوقم قلمبه میشه اما نمیتونم انجام بدم!!
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
انشالله خدا همه مریض ها رو شفا بده ... مامان بارانا جون برای دل خودت انجام بده چون واقعا تو روحیه خودت تاثیر داره بدون انتظار و چشم داشت انجام بده گاهی برای خودت گل و هدیه بگیر .....شاید الان بنظرتون مسخره برسه اما الان مشاورین هم همین پیشنهاد ها رو میدن اینکارها باعث میشه اعتماد بنفستون بره بالا http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1177346&PageNumber=1 با زهره جون همراه شو
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
صبح همسرم زنگ زد لپ تاب را براش بفرستم منم یک یادداشت براش گذاشتم تو کیفش "ای حس ناتمام من دوستت دارم " بعد که اومد خونه دیدم پشت یادداشتم نوشته " ای چراغ زندگی و گل خوشبوی من دوستت دارم " چسبونده بود به اینه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام من شیوا هستم ممنونم از ایده های قشنگتون من عقدم ولی اینقد درگیر کار هستیم منو همسرم که واقعا به این چیزا توجه نمی کنیم ولی خوب با خوندن این تاپیک واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم
من هر از چند گاهی بدون مناسبت یا با مناسبت این کار رو انجام میدم و همسرم خیلی خوشحال میشه و دوست داره بهش گفتم استیکرم تموم شده جند روزه دنبال اون مدل استیکری هست که من میخوام! هر چی دوست داری میتونی بنویسی از جملات عاشقانه بگیر تا خنده دار یا حتی حرفای خودت الان یکی دو روزه دسگیره یکی از درها خراب شده میخوام رو استیکر بنویسم لطفا مرا تعمیر کنید و دستمزد خود را از خانم خونه دریافت کنید و بزنم رو در برای جملات عاشقونه میتونی به این تاپیک هم سر بزنی www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=861634&PageNumber=119
بله شیوا جون خیلی رو شادابی روحیه طرفین تاثیر داره میدونی مردها برخلاف تصور اکثر خانوما تشنه محبتن و هر چقدر بیشتر محبت ببینن بهتر میتونن ابراز عشق کنن و صد البته سختی های زندگی رو راحت تر میتونن تحمل کنن
2810