2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506649 بازدید | 3009 پست
mamane gol dokhtar جون سلام مگه چه بازتابی مدنظرته؟ خب همسر منم تشکر میکنه دیگه این کارها رو بخاطر عکس العمل همسری انجام نده برای دل خودش برای شاد زیستن انجام بده اینطوری لذت بخش تره
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مامان گل دختر چون سورپرایز کردن برای من مهم بود و از اونجایی که همیشه فکر میکردم همسرم اهلش نیست برای اولین تولدم بعد از ازدواج از یک ماهه قبل میومدم و از کارایی که همکارم برای سورپرایز کردن خانومش انجام میداد حرف میزدم البته خیلی عادی طوری که شک نکنه هدف داره من همیشه اتفاقای سر کار رو برای همسرم تعریف میردم این حرف ها رو هم لابه لاش میگفتم و میگفتم که چقدر خوشم میاد که همکارم به فکر خانومشه و چقدر رومانتیکه و از این حرفا و در کمال تعجب همسرم نه تنها برای تولدم سورپرایزم کرد بلکه برای بقیه مناسبت ها هم سورپرایزم کرد نا گفته نماند که من برای همه مناسبت ها سیاست فوق را در پیش گرفته بود و البته بعد از هر سورپرایز بقدری ذوق میکردم از تشکر میکردم و کارش رو برای دیگران تعریف میکردم و بزرگش میکردم که خودشم خوشش میومد ادامه بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ﺧﺐ ﻣﺜﻼ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﻛﺎﺩﻭﻳﻲ ﺑﺨﺮﻩ ﺳﻮﺭﺑﺮﻳﺰﻡ ﻛﻨﻪ! ﻳﺎ ﻣﺜﻼ ﺧﻴﻴﻴﻴﻠﻲ ﺑﻬﺶ ﻛﻔﺘﻢ ﻛﻪ ﺗﻮ ﻳﻜﻲ ﺍﺯﺍﻳﻦ ﻣﻨﺎﺳﺒﺘﺎ ﺑﺮﻳﻢ ﺍﺗﻠﻴﻪ ﻋﻜﺲ ﺑﻨﺪﺍﺯﻳﻢ ﻭﻟﻲ ﻣﻮﺍﻓﻘﺖ ﻧﻤﻴﻜﻨﻪ!ﺣﺘﻲ ﻭﺍﺳﻪ ﻋﺮﻭﺳﻴﻤﻮﻥ ﻫﻢ ﻧﺮﻓﺘﻴﻢ. ﻣﻴﺪﻭﻧﻴﺪ ﺍﻭﻥ ﺷﻮﻫﺮ ﺧﻮﺑﻴﻪ ﻭ ﺧﻴﻠﻲ ﻛﺎﺭﺍ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺑﺎﺷﻢ ﻭﻟﻲ ﺍﻳﻦ ﺩﻭ ﺳﻪ ﻣﻮﺭﺩ ﺭﻭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻧﻤﻴﺪﻩ ﻭﺍﺳﻢ. ﻣﻨﻢ ﺧﻴﻠﻲ ﺩﻟﻢ ﻣﻴﺨﻮﺍﺩ ﻓﺮﺩﺍ ﻳﻪ ﺭﻭﺯ ﺧﻴﻠﻲ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﻭﻟﻲ ﺍﻳﻦ ﺍﻓﻜﺎﺭ ﻧﻤﻴﺰﺍﺭﻩ!!
خدای مهربونم ممنون بخاطر همه ی نعمتهات.
mamane gol dokhtar همسر منم هیچی نمی گه تازه خیلی وقتا تشکر هم نمی کنه فقط ی لبخند و ی نگاه خاص بار ها هم بش گفتم دوس دارم بیشتر از این عکس العمل نشون بدی ولی خوب نمی تونه یا یادش میره ... دیگه هرچی منم با همون لبخند و نگاه کلی خوشحال میشم یاد گرفتم تلپاتی داشته باشم اینم ی نوعش دیگه
https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
ﻣﺮﻳﻢ ﺟﻮﻥ ﻣﻦ 8 ﺳﺎﻟﻪ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻛﺮﺩﻡ ﻭ ﻫﻤﻪ ﺭﻭﺷﻬﺎ ﺭﻭ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻛﺮﺩﻡ ﻭﻟﻲ... ﺣﺘﻲ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺗﻮﻟﺪﻡ ﻫﻢ ﻛﺎﺭﻱ ﻧﻜﺮﺩ! ﺑﺎﺍﻳﻨﻜﻪ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺳﺨﺘﻲ ﻧﻤﻴﺪﻩ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺑﻮﻝ ﺩﺭﺍﺧﺘﻴﺎﺭﻡ ﻣﻴﺰﺍﺭﻩ ﻭﻟﻲ ﺧﺐ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﻨﺎﺳﺒﺘﻬﺎ ﻛﺎﺭ ﺧﺎﺻﻲ ﻧﻤﻴﻜﻨﻪ!!
خدای مهربونم ممنون بخاطر همه ی نعمتهات.
شما بدون انتظار و برای شادی دل خودت اینکارها رو انجام بده و لذت ببر
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خب هر کسی یه شخصیتی داره برای بعضی از آقایون این کارها تعریف نشده است مهم اینه که به شما عشق میورزه فقط راه ابراز عشقش مدل خودشه دیگه البته بعضی چیزا اکتسابی بنظرم یکم دیگه تلاش کن شاید یاد گرفت
مریم جون خب حتما نباید کار شاقی انجام بدی.ایده زنبوری خیلی خوبه.یا مثلا واسه شام یه چیزی که دوست داره درست کن.یه گلدون بذار رو میز غذاخوری. اگه. یا اگه میتونی هدیه بخر و مثلا بذار تو یخچال و بعد به یه بهونه ای بفرستش سر یخچال.اون ایده اسپیکر هم که خیلی خوبه.مهم اینه که بهشون بگیم این روز واسمون مهم بوده و خواستیم با عشقمون یه روز متفاوت باشه.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

مامان گل دختر خوبه که خودت میگی شوهرت خیلی خوبه و دوست داره.ببین هر کسی یه جور اخلاق داره.ما باید هنرمند باشیم و تا جایی که میشه مردها رو با خودرون همراه کنیم( هرچند اعتراف میکنم تو این زمینه ها من دارم تلاش میکنم همراه شوهرم باشم). بهتره شوهرها رو همینطور که هستن بپذیریمشون.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

راستی ما به قمری فردا سالگرد نامزدیمون هم هست.به شمسی 4 مهر 7 مهر هم سالگرد عروسی و 13 آبان هم سالگرد عقد. یعنی به نظرتون من چیکار کنم؟ آخه چرا این مناسبت ها اینقدر نزدیک همه خدااااا

همه را باهم یکی کن وگرنه باید کلی کادو بخری
من بودم همشو یجا با هم جشن میگرفتم اصلا هم تنبل نیستم! حلما جان بنظرم برای سالگرد عروسی یه جشن خوب بگیر و برای روزای دیگه یه سورپرایز کوچولو مثل استیکر داشته باش! میدونی که من بانوی استیکر هستم!!!
2810