2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506634 بازدید | 3009 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک نامه تشکر امیز هم میتونه ایده خوبی برای روز خانواده باشه همراه یک شاخه گل یا یک صبحونه خوشمزه نظرتون چیه؟!!! شما هم بگین... متشکرم برای همه وقت هایی که مرا به خنده واداشتی. برای همه وقت هایی که به حرف هایم گوش دادی. برای همه وقت هایی که به من جرات و شهامت دادی. برای همه وقت هایی که مرا در آغوش گرفتی. برای همه وقت هایی که با من شریک شدی. برای همه وقت هایی که با من به گردش آمدی. برای همه وقت هایی که خواستی در کنارم باشی. برای همه وقت هایی که به من اعتماد کردی. برای همه وقت هایی که مرا تحسین کردی. برای همه وقت هایی که باعث راحتی و آسایش من بودی. برای همه وقت هایی که گفتی "دوستت دارم" برای همه وقت هایی که در فکر من بودی. برای همه وقت هایی که برایم شادی آوردی. برای همه وقت هایی که به تو احتیاج داشتم و تو با من بودی. برای همه وقت هایی که دلتنگم بودی. برای همه وقت هایی که به من دلداری دادی. برای همه وقت هایی که در چشمانم نگریستی و صدای قلبم را شنیدی. به خاطر همه ی این ها هیچ وقت فراموش نکن که : لبخند من به تو یعنی " عاشقانه دوستت می دارم " آغوش من همیشه برای تو باز است. همیشه برای گوش دادن به حرفهایت آمادگی دارم. همیشه پشتیبانت هستم. می خواهم اوقاتم را در کنار تو باشم. من کاملا به تو اطمینان دارم و تو امین من هستی. در دنیا تو از هرکسی برایم مهم تر هستی. همیشه دوستت دارم چه به زبان بیاورم چه نیاورم. همین الان در فکر تو هستم. تو همیشه برای من شادی می آوری به خصوص وقتی که لبخند بر لب داری. من همیشه برای تو اینجا هستم و دلم برای تو تنگ است. هر وقت که احتیاج به درد دل داشتی روی من حساب کن. من هنوز در چشمانت گم شده هستم. تو در تمام ضربان های قلبم حضور داری.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اینو تو گوشش بهش بگین... *** از آسمان طلا می بارد *** من ی پرنسس در آغوش ششششششششاهزادم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
برای همسرتون شعر بسرایید .... اونم چه شعری خخخ شوشوی من کجایی شوشو چقدر بلایی من شوشو رو دوست دارم بهش احترام میذارم تو بغلم میگیرم از خوشحالی میمیرم شوشو منو بغل کن یه بوسه از لپم کن
زنبوری جون ممنون واقعا عالی , ایشالا اجرت اون دنیا هم ببینی . خوندن این تاپیک ( حتی اگه خیلی هاش انجام ندم ) واسه من خیلی عالی , روم تاثیر داره. همین دیروز که این تاپیک خوندم بعد از رفتن به خونه , خستگی و غذا درست کردن و چسبیدن پسرم و... شوهرم 2-3 ساعت تو حیاط مشغول شستن و تمیزکاری ماشین بود. چایی هم که ریختم نیومد در حالتای دیگه با وجود اون همه خستگی و... واقعا کلافه می شدم وعصبانی. اما دیروز به خودم گفتم چرا دلخوری خب خودم میرم پیشش چایی ریختم و با پسرم رفتیم تو حیاط , کلی سورپرایز شد .... خلاصه خواستم بگم که دوستای خوب چه حقیقی باشن و چه مجازی خیلی خوبن . ممنون دوست خوب
من امسال میخوام خوب باشم , میخوام بهتر باشم , صبورتر و آروم تر .... خدایا کمکم کن یادم نره.
منم امروز میدونستم سرش شلوغه و خیلی کارداره ج تلمو نمیداد منم ی متن عاشقونه براش خوندم و فرستادم ب ت ل گ رامش بعد چندقیقه دیدم ج داد قربون خانم شاعرم برم من خستگیم درامد عشقم قیافه من بعدازدیدن پیامش
سلام به همه زنبوری جان ،من از ایده ی پیام صوتی ایرانسل استفاده کردم براش شعر خوندم وفرستادم، خوب بود مرسی، برای سه شنبه میشه بگی خودت میخوای چکار کنی؟ ؟ ایده های خودت حرف ندارن
سلام زنبوری
ما هم از وقتی ازدوااج کردیم سالگرد ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا رو بعنوان ولنتاین جشن میگیریم.

آیناز واسه اینکه موهات بعد از رنگ، رنگش ثابت بمونه از شامپو بنفش استفاده کن.خواهر من استفاده میکنه و تا زمانی که خودش رنگ موهاشو تغییر نده رنگش تغییر نمیکنه. البته یه بار خواستم زیرآبی برم نشد;-) عروسی پسر داییم بود، دختر خاله و دخترداییم اصرار داشتن رنگ بذارم و شوهرمو بذارم تو عمل انجام شده.میگفتن ببینه خودش میاد و از این حرفها.منم شیر شدم رفتم رنگ خریدم و از اونجایی که دستی تو این کار دارم خودم رنگمو گذاشتم.گذاشتن رنگ همانا و قطع شدن برق هم همانا.اولی فکر کردم نهایتا تا چهل پنجاه دقیقه دیگه برق میاد.ولی از شانس خوشرنگ من یک ساعت و نیم بعد برق اومد.تنها شانسی که آوردم شوهرم دیر میومد خونه. منم رفتم آرایشگاهی که آشنا بود و ازش خواستم موهامو مثل موهای خودم در بیاره.اونم انصافاً کارشو خیلی خوب انجام داد و آب از آب تکون نخورد.فقط حدود دویست هزار تومن پول بود که انگار ریختم سطل آشغال. البته از اونجایی که زن راستگویی هستم😁 شوهرم که اومد واسش تعریف کردم.:-P

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

شوهرم این روزها مشغول یه پروژه جدیده و سرش حسابی شلوغه.از هشت صبح میره تا نه ده شب. منم صبح رفتم بیرون دو تا هدیه خریدم. یکی از طرف خودم واسه شوهرم یکی هم از طرف شوهرم واسه خودم. میخوام با گل رز روی میز ناهار خوری قلب درست کنم.دو تا خرس کوشولو هم بذارم و کنارش هم کادوها رو. خدا رو شکر شوهرم هم که این روزها حسابی درگیر کاره و وقت به اندازه کافی دارم واسه آماده کردن خونه.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

جعبه جملات ۳۶۵ دلیل برای دوست داشتنش روی ۳۶۵ تکه کاغذ بنویسید و درون جعبه ای کوچک قرار دهید. در این صورت تا سال آینده، در هر روز سال هدیه ای از طرف شما دارد. البته این ایده برای سال نو بهتره اما بازم خوبه اینو از تاپیک توت فرنگی یاد گرفتم احتمالا برای سه شنبه اجرا کنم بهمراه غذای مورد علاقه و نامه عاشقانه که میخوام تو کیفش بزارم و یک کیک کوچولو اگه بچه ها بزارند بپزم برای میوه هم میخوام تکه کنم و تو بشقاب بچینم بعد با یک کاغذ مبلغ بوسی را بنویسم اگه میوهخ با پوست خواستین سرو کنید هم میتونید با نوک چاقو روش جمله عاشقانه بنویسید قرار ارایشگاه هم خوبه اما من فعلا بودجه اش را ندارم دنبال یک متن قشنگ هم برای روی اینه ام دوستان لطفا کمکم کنید متن ناب و جالب میخوام
وااااای نهههههههههههه زنبوری اون کاغذ پر از بوس رو من انجام دادم: چند روزمادر شوهرم مهمونم بود.خب جلوی مادرشوهر نمیتونی دست از پا خطا کنی.شوهر منم خیلی اهل رعایته.خیلی مواظبه که یه وقت سوتی ندیم ولی نمی دونم چرا پیش مامانش پررو میشه.کارهایی میکنه که من از خجالت آب میشم. منم یه کاغذ براش پر بوس گذاشتم تو اتاق خواب و روش نوشتم این بوسها همش مال خودته.برشون دار.و با مادرشوهرم تو آشپزخونه مشغول صحبت بودیم که دیدم شوهرم کاغذ به دست اومد و رو به من گفت بده.منم با تعجب نگاش میکردم که چی رو بدم؟؟؟ اونم هی اصرار میکرد و میگفت بده دیگه.وقتی ازش پرسیدم منظورش چیه کاغذ رو باز کرد و گفت مگه اینا واسه من نیست، خب بده دیگه. وااااای مردم از خجالت.بدبختی اینه که هر چی بهش میگفتم برو از آشپزخونه بیرون نمیرفت و رو حرفش اصرارداشت. مادر شوهرم که دید نه پسرش هیچ جوره کوتاه نمیاد گفت من میرم بیرون راحت باشین.یعنی دلم میخواست از دست شوهرم با سر برم تو کابینت

زنبوری جعبه جملات رو وقتی عقد بودیم واسه شوهرم درست کرده بودم. یه جعبه پر از فلش کارت( البته به 365 تا نرسیده بود ولی فکر کنم یه 200 تایی شده بود) رو هرکدومش یه جمله.بعد هر روز صبح یه دونه اشو بر میداشت و همونو واسم پیامک میکرد.

2810