2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506621 بازدید | 3009 پست

هر مرد یجوری غافلگیر و خوشحال میشه حتی بدون برخورد مستقبم مثلا با پختن غذای مورد علاقه پارتنرتون و با موزیکای محبوبش با تم و لباس و حرکاتی ک دوس داره ی شام زیبا براش بچینید ناخواسته ذهنش این اتفاقو درک میکنه چون توی بهترین و دلخواه ترین حالتش هست

😎

من چند بار برای سورپرایز کردنش ست لباس زیرهای خوشگل خریدم ستش یه جوری بود که در آدم ضعف می‌رفت براش چون دامن های گوگولی کوتاه هم داشت و اینگونه بود که جناب سورپرایز شد😂🤤🙈

لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟  تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چند بار برای سورپرایز کردنش ست لباس زیرهای خوشگل خریدم ستش یه جوری بود که در آدم ضعف می‌رفت براش ...

اونم برای سورپرایز کردنم چیزی رو که مثلا یه ماه پیش نیاز دارم و می‌خره برام. چون من یادم رفته بود که بهش احتیاج دارم خیلی ذوق میکنم و خوشحال میشم. به نظرم زندگی با همین ذوق و شوق های کوچولو قشنگ میشه و همیشه نیازی به سوپرایزهای بزرگ نیست

لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟  تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨
همیشه موقع اومدن به استقبالش میرم و بغلش میکنم وباز بوس ....و همیشه موقع خواب .. وقتی اون میخوابه م ...

من و نامزدم هر شب هر روز ساعت ۱۲ شب که میشه به اندازه  تعداد کلمه های اسمم مون دوستدارم میگیم مثلا نفس سه کلمه هست ۱۲ شب که میشه میگیم دوستدارم دوستدارم دوستدارم  میفرستیم به هم حتی وقتی قهر کردیم

سلام به زنبوری عزیزم و همه دوستان 

من از موقعی که مجرد بودم این تایپیک را دنبال می‌کردم و خیلی ازش استفاده کردم و باهاش خندیدم و انگیزه گرفتم

چقدر خوشحال شدم که به روز شد🥰

زنبوری ادامه بده عااااالیهههه🌹

2810