2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506649 بازدید | 3009 پست
كسى نيست؟ @saberehhhhhh    

هستم گلم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
كسى نيست؟ @saberehhhhhh    

چی شده ؟ 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كسى نيست؟ @saberehhhhhh    

ماهرخ جون اگه میتونی پیام بده شمارت روپسرم پاک کرده

سلام دوستان چندتا ايده بديد براى جشن دونفره

یکی ازدوستای اینجابهم گفت هرچی عکس دونفره داریم روبه صورت کلیپ درست کنم وشب جشن پخش کنم واسش 

یاواسه تولدسالگردازدواج و...یه کلیپ درست کنم .فیلم بگیرم ازعضای خانواده که توی اون فیلم اون مناسبت روبه آقاتبریک میکن و..

از نظر من مردا هم مثه ما زنا توجه میخوان عشق و محبت میخوان درسته من هنوز مجردم اما میدونم مردی که زن ...

عزیزم مردها خیلی پر توقع هستن

خیلی راحت وقتی می بینن خاموشمون اینقدر درگیره 

بجا اینکه از درگیریش کم کنن 

میخوان برن جای دیکه آرامش بگیرن

کاش ما زن هر هوای خودمون رو داشته باشیم 

معلومه یه زن با دو تا بچه و زندکی گاهی شغل هم بهش اضافه میشه درگیری زیادی داره و دیکه مثل یه دختر ۱۸ساله نتنها نمیتونه لوس بازی دربیاره بلکه محتاج محبت میشه

واقعا تربیت ما در ایران جوریه که باید زن ها نه کنار مردها زندکی کنن بلکه باید اونها رو بزرگ کنن

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
ماهرخ جون اگه میتونی پیام بده شمارت روپسرم پاک کرده

اى جان

باشه

انقدر بدو بدو هستم اين چند روز ناقص شدم بخدا

روز دانشجو

و روز پژوهش

و سالگرد روز خواستگارى چيكار كنم بنظرت

جشن دوتايى

ماهرخ هستم 
میتونین اگه شوهراتون غذا میبرن سرکار روی اونا مثلا اگه میوه میبره روی سیبش حکاکی کنین آی لاو یو یا د ...

من ميخوام از اين هفته خونه خودم برم براش غذا درست كنم ناهار ببره

اداره شون غذا دارن ولى ميخوام بدم ببره غذاى سالم بخوره

ماهرخ هستم 
2810