2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506646 بازدید | 3009 پست

فیزیوتراپی در منزل

طراحی سایت

سئو سایت 

پشتیبانی سایت

بک  لینک

طراحی کارت ویزیت

متخصص دندانپزشکی

متخصص دندانپزشکی در شرق تهران

متخصص دندانپزشکی در ونک

متخصص دندانپزشکی در تهران

مجتمع فنی تهران

طب سوزنی در منزل

باتری خودرو

باتری ماشین

مرد من...دستانت را که پی روزی حلال زحمت میکشند رامیبوسم♥️ توی کیف پول همسر ؛کیف مدارک بذارید

زنبوری جون بیشتر سربزن.منتظرتیم

این نیز بگذرد...                                                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاشقانه  برای دلبری💃

☝️می خوام یه سری جمله قشنگ بگم که تو جاهای مختلف خونه بگذارید برای سورپرایز همسری... 😋

سرد ❄️ است هوا بیرون اگر میروی دست های👐 مرا با خودت ببر!♥️

توی جیب کت یا پیرهن👕 آقای همسر

‌‏

خدا خیر بدهد این کفش های بندی👞 را که رفتنت را دقیقه ای حتی ، به تعویق می اندازد♥️

اگه همسری کفش بندی می پوشه،این پیام گزینه خوبیه😊

صدای گــام های تــــــوضربــان 💓 زندگـی من است بـا من راه بیا

با تو تشنــه ی زنده بودنـم ...

میتونید داخل کفش 👟همسری بذارید.

‌‏

تو فصل پنجم عمر منی تقویمم به شوق توست که تکرار می شود هر  سال

تو سر رسید(تقویم) 🗓 همسری میتونید بنویسید

‏چقدر لحظات رازو نیازت زیباست...مراهم با خود ببر

سجاده همسری📿

آقایون بدونن

🔴 چراغ قرمز شیرین

💠 وقتی پشت چراغ قرمز هستید به همسرتان لبخند بزنید و سر به سرش بگذارید البته به دور از تحقیر و تمسخر!😊

💠 بگویید خدا چراغ قرمزها رو سر راه من گذاشته تا فرصتی بشه حال عزیزمو بپرسم.

💠 اینگونه ابتکارات برای خانمتان بسیار شیرین و به یادماندنی است.

و با تصور آنها مدتهای طولانی به آرامش می‌رسد.

💠 پشت چراغ قرمزهای زندگی،  با چراغ سبزِ محبت و عشق، لحظات خود و همسرتان را شیرین کنید!

من یهویی بعضی وقتا به شوشو پیام میدم که چقدر دوستش دارم مثلا مینویسم به اندازه متراژ کل سیمهای برق ...

شما اگر به همسرتون شوشو نگيد قدم مهمي در رمانتيك كردن لحظه هاي زندگيتون برداشتيد دست خودم نيست به اين كلمه آلرژي دارم بخدا

كاش ميشد بعضي فاميل ها رو آنفاميل كرد🤨🤨
به نظرم یکم بچهگانست.خوب میتونی بهش بگی دوست دارم

بچگونه بودن که بد نیست. ما زنا تا 60 سالگیم بچه درون داریم خخخ منظورم کودک درونه

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

به نظرم راهکار برای دلبری زیاده 😁 مثلا همین ک شما میگین سوپرایز های کوچیک یا مثلا خودتون عصرانه کیک درست کنین با چایی یا بی مناسبت براش یها چیزی بگیری😁 یا اینکه سر کار هستن بهش پیام بدی خستگیشو در کنی😍 آهنگ بزاری تو خونه براش برقصی😍 لباسای رنگی بپوشی لبخند بزنی😊 بی هوا بوسش کنی بغلش کنی موهاشو نوازش بدی😍 قبل خواب پشتشو بمالی☺ بهش لیست خرید بدی الکی بعد باز کنه به عالمه جمله عاشقانه😍 غذاهای با سلیقه درست کنی خیلی خوبن اینا😍 شاید بگن لوس بازیه، ولی هیشکی بدش نمیاد☺

2810