2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506634 بازدید | 3009 پست
فک نمیکنی مقایسه ات مسخرس؟!؟!هر چقدرم که پدرشوهر و شوهر عزیزن ولی نباید با پدر خودت مقایسه کنی .هرکس ...

عزیزم,نگفته ک احترام نزار یا بی احترامی کن یا ارزش نده به پدرخودت....گف مثلا نشون بده به شوهرت که باباشو بیشتر دوس داری مردا اگ حس کنن خانومشون خونواده شو بیشتر دوس داره بیشتر عاشق زناشون میشن ,حتی اگه ته دلت ازشون کینه داری یاچیزی ولی شوهرت تو رفتارات خوبی ودوس داشتناتو ببینه خیلی خیلی عاشقت میشه دیدم که میگم.....

ببین همه ی ما خانم ها جو گیریم...ساده گفتم !!!!!!!!!!!!!!!!! مثلا وقتی عروسی میکننید لازم نیست حتما ...

واقعادرسته.مثلا من پارسال براتولدهمسرم سورپرایزش کردم ولی امسال فقط تبریک گفتم .تایک ماه هرشب میگفت میخوای سورپرایزم کنی براتولدم ومن میخندیدم واون کلی کیف میکرد.مرداعاشق خنده های خانمشون هستن همسر من میگه توفقط بخندهمه چی حله 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی همسایه داشتیم بنده خدا فقط ی دختر داشت که اونم ازدواج کرده بود تنها زندگی می کرد تعریف می کرد که شوهرم راننده کامیون بود وقتی میومد پاهاشو میشستم ماساژش میدادم کلی بهش رسیدگی می کردم آخرم رفت سرم هوو آورد ازش جدا شدم می گفت وقتی داشتم طلاق می گرفتم گفتم حیف از اینهمه عشقی که نسبت بهت داشتم می گفت فقط سرشو پایین انداخت

ویژه ارسال به همسر (لیست خرید)

یک (مهندس،معلم ،کارشناس و ...)وقتی به خونه برمیگرده دیگه یک پدر و یک همسر و البته یک تاج سره

تاج سرم برای طبخ در اندرونی منزلتان و مهمتر ! قوت جسم و جانتان به شیر و گردو و لوبیا چیتی نیازمندیم ...

مرحمت بنمایید با الطاف کریمانه تان ضمن روشن کردن چشمانمان به جمالتان  بستانیدشان که دگر دل طاقت دوری و البته گرسنگی ندارد

ویژه ارسال به همسر جهت دریافت پول وقتی دیگه خیلی عصبانی هستین  

یه (اسم همسر )دارم شاه نداره

صورتی داره ماه نداره

همش براش تیپ می زنم

شعر می گم و حرف می زنم

اما ...

صنعت تلمیح و اشاره

شاید هم لف و نشر و کنایه

دگر نداردم سود

تا چند بگویمت عزیزم عشقم جونم همسرم داداش برادر بابای بچم بچه بابات

پوووووووووول بده

تقدیم به عشقم

همسرم

مرد زندگیم

چراغ خانه ام

عزیز دلم

محرم رازم

مرهم دردم

همدم تنهاییام

میخوام بدونی وقتی خونه نیستی ثانیه ها خیلی کند میگذره ،

میخوام بدونی برای دیدن تو و لمس کردن دستان گرمت لحظه شماری میکنم 😍

و وقتی صدای در زدنتو میشنوم از خوشحالی سر از پا نمیشناسم 😇

عزیزدلم خیلی وقتا از خیلی چیزا دلم میگیره و این باعث میشه سرت غر بزنم و بداخلاق شم، خیلی وقتا خیلی سختیها رو بخاطر من تحمل کردی

میخوام بدونی قدرتو میدونم و دوستت دارم و پای همه خوشیها و ناخوشیهات میمونم.

تو همسر من نیستی تو همه وجودمی

تو خود منی

چگونه می توانم از تو دور شوم

همسر عزيزم

تو مردانه پای من بمان❤️

من پای دنیایمان میمانم

تو بخند

من دنیا را می خندانم😊

تو بنشین

من عشق را به دور تو می گردانم

تو فقط عاشقانه دوستم داشته باش

تا من

عاشقانه برایت بمیرم

دلم میخواهد تمام حس نابم را برایت بنویسم 📝

میدانی گاهی دلم میخواهد از شدت این دوست داشتن بمیرم

احساس منو اندازه نگیر

تو را بی اندازه دوست دارم

قشنگترین  بهونه زندگيم

سلام من همون زنبوری ام که متاسفانه مجبور شدم با کاربری جدید وارد سایت بشم

سلام میشه لطفا درخواستم رو قبول کنید ؟

خدایا خواهش میکنم ازت یه معجزه کن ،میشه لطفا واسه مشکلم صلوات بفرستید.اللهم صلی علی محمدوال محمد وعج الفرجهم
2810