سلااااااااااااام دوستان ...
شما تا حالا کاری کردین که همسرتون خیییییلللللیییی خوشحال بشه؟ یک کار جدید و غیر عادی؟
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
جشن گرفتن در ذهن اکثریت ما به معنی خرج کردن پول هنگفت و خریدن هدیههای گرانقیمت و کیک و …. است. اما تجربه ثابت کرده است که اتفاقا پول در این نوع مراسم در درجه دوم قرار دارد، اصل حس درونی شما نسبت به آن، انگیزه و اشتیاقتان برای انجام کارها و خلاقیت و هنری است که در آن به کار میبرید. با کمی فکر کردن و صبر، هنر و حوصله به خرج دادن میتوانید جشنی به یاد ماندنی و تا ابد خاطره انگیز برای همسرتان ترتیب دهید.
نمیدونم تاپیک کوثر جون را یادتونه یا نه....
میخوام خلاصه تاپیک را براتون بزارم چون الان تاپیکش حذف شده
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
من خیلی دوست دارم توی زندگی دو طرف همدیگرو سوپرایز کنن یا کاری کنن که از خمودی و بی حوصلگی زندگیشون دربیاد و زندگی هیجانی بشه در کل زندگی روتین نشه بیاین اگه شما هم میتونین کمک کنیم ایده هایی که به ذهنمون میرسه یا انجامش دادیم بذاریم برای هم که کلا متفاوت باشیم
توی اجرای ایده ها بیش از هرچیزی باید صبور بود توقع نداشته باشید عکس العمل همسرتون ب یک شکل باشه عوامل مختلفی تاثیر داره ،محیطی ک بزرگ شدن، نوع تعاملی ک تا الان باهم داشتین و...همه ی اینها باعث میشه واکنش همسرتون متفاوت باشه
ما اینجاهستیم تا خودمون عشق ورزی و بیاموزیم و تمرین کنیم بیشتر از اینکه واکنش دیگران چی باشه عشق ورزی ما مهمه
"""" دوستان پست های اضافی حذف میشه """""
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ...
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام واقعا تاپیک بی نظیریه تا صفحه 14 خوندم میخام همشو بخونم منم قبلا از این کارا میکردم اما از وقتی بچه دار شدم دیگه برای ایده های عاشقانه وقت نذاشتم اما میخام دوباره شروع کنم از اون ایده بدگه جریمه خیلی خوشم اومد
خدا به من بهترینهارو داده یه همسر خوب و دوتا دختر که بهانه من برای خوشحال بودنم هستند
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وای زنبوری تاپیک آشپزی هم داری؟؟؟ عاشق خودتو تاپیکهای خوشگلتم.
اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸 چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸
سلام خانوما .. صبح پاییزیتون پر از عطر یاس نظرتون چیه توی این روزای پاییزی که همه جا زیبا و پر از برگهای زیبا و درختان به تمام معنا عاشقانه هست یه قرار یک ساعته توی یادداشت بذاری واسه همسرت ... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر روز بارانی باشه بنظرم بهتره هوای دونفره اونایی که نزدیک طبیعت هستن که خیلی خوبه اوناییم که نیستن توی پارکی جایی خاطرات دوران نامزدی زنده کنید
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم ... تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...
چقدر تاپیک خلوت شده؟؟؟ یعنی ایده ها و شوخی هاتون تموم شده؟ من خودم چند روزی شوهرم بیمارستان بستری بود بعدش هم مراقبتهای تو خونه. بخاطر همین کمتر فرصت انجام این کارها رو داریم. هر چند شوهرم وقتی هم رو تخت بیمارستان بود دست از شیطنت برنمیداشت.
اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸 چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸
زنبوری جون نی نی سایت من قاطی کرده یکی دگه رو نشون میده. مچکرم از راهنماییت. چون خیی سرم شلوغه فرست نمی کنم ازین کارا بکنم ی نهار و نظافت ب سختی اما امروز دلم خواست ی پیامک خوشکل برا همسری بفرستم دیدم فرست گشتن و نوشتن ندارم . منم زنگیدم و ی حرفای عشقولانه کوتاه اونم اول فک کرد برا کاری زنگ زدم بعد ک اون حرفا رو شنید کلی شاد شد منم باشنیدن صداش صد برابر شاد شدم
https://eitaa.com/banoi553حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
خوش به حالتون .... شوهر من که اصلا اهل کادو خریدن و کادو دادن و سورپرایز کردن نیست . میگه تو که همه چیز داری .... میگم همه ادمایی که تو دنیا به هم کادو میدن ،یعنی طرفشون محتاجه ، به اون چیز نیاز داره ؟؟؟؟
که دنیا به خسران عقبا نیرزد ....... به افسوس بسیار فردا نیرزد