2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506658 بازدید | 3009 پست
سلام به همه من باردارم و استراحت مطلق،،،، خیلی کسل کننده شده زندگی چون همیشه یکی پیشمون هست راحت نیستم برای عشقولانه بازی از طرفی کاری هم از دستم برنمیاد جز پیام دادن بنظرتون چیکارا میتونم انجام بدم؟ ؟ ؟ ؟ لطفاً همفکری کنید
خیلی وقته اونی که براش میمردم دیگه نیست قاصدک ها روبه یادش میشمردم دیگه نیست خیلی وقته دارم با تنهاییم سرمیکنم ،همه قاصدک ها ی شهر رو پر پر میکنم
وقتی همسری داخل اتاقه و در اتاق بسته است. دوطرف چارچوبو نوارکشی کنید و بادکنکارو بین درو نوارها قرار بدید البته بی صدا اینکارارو بکنید چون ممکنه همسری متوجه بشه و بخواد درو باز کنه و سورپرایزتون بهم بخوره و بادکنکارو بذارید بین در اتاق و نوارها. وقتی همسری درو باز کنه سورپرایز میشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ماه من، بنظرم سعی کن از اوقات تنهاییتون حداکثر استفاده رو کنی بلاخره اون کسی که پیشتون هست گاهی بیرون میره حداقل دسشویی که میره خخخ همین یه ذره ها رو عشقولانه کن اتفاقا چون یواشکیه مث دوران عقد بیشتر مزه میده و توی خاطر می مونه گاهی هم میتونی روی کاغذ یا استیکر اگه داری یادداشتی بنویسی بذاری زیر بالشت وقتی شوهرت بود و اون شخص سوم حتی واسه دقیقه ای تنهاتون گذاشت کاغذ رو بدی شوهرت یا یه موقع طرف روشو میکنه یه طرف دیگه و شوهرت نگاهش به شماس بوس بفرس براش مثلا هم با کلی خجالت که تنها نیستین خلاصه کلی از این کارای یواشکی، شروع کنی ایده هاش میاد تو ذهنت کم کم امیدوارم حال جسمی و روحیت درحد عالی باشه تا زایمان
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
ولی حتما سعی کن زندگی رو از حالت کسالت بار دربیاری، تو یه زنی با هزار ویژگی زنانه، شک نکن که میتونی فقط شروع کن ماه چنده بارداری؟
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
زنبوری ینی بالای در رو نوار بزنیم و بادکنک بذاریم که در رو باز کرد بریزه روی سرش؟؟؟؟
محدثه جان ممنون عزیزم شیطونی هامون که انجام میدیم خخخخ ماه چهارم هستم چند روز پیش تولدش بود چون نمیتونستم کار زیادی انجام بدم چیزی که خیلی دوس داشت اینترنتی براش سفارش دادم خیلی خوشحال شد اما متأسفانه اشکال فنی داره یعنی دیگه هیچ وقت سفارش اینترنتی نمیدم البته گفت بفرستید عوض میکنم اما حالمون گرفته شد
خیلی وقته اونی که براش میمردم دیگه نیست قاصدک ها روبه یادش میشمردم دیگه نیست خیلی وقته دارم با تنهاییم سرمیکنم ،همه قاصدک ها ی شهر رو پر پر میکنم
آفرین ماه من خانوم همینجوری ادامه بده زندگی کسل نمیشه ان شاءالله به زودی از استراحت مطلق هم دربیای
محدثه جون عکسشو پیداکنم میزارم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
میــدانـــی چقـــــدر دلـــرباتـــــر می شــــوی وقتی از سرکار برمیگـردی و خستگـی در چشمانتــــــ مـوج میزنــد … چهـ عاشقـــانه ی زیبــاییستـــــــــــ لبخنـــدهایتــــــــ بـرایمـــــــ وقتــی حتــی حـوصلــــه ی خـودتــــــــــــ را همــــــ نــداری … چقـــدر دلگـرمـــــــ ِ زنـدگــــی بـا تــــ♥️ـــو میشـومـــــــ وقتـی بـرای با همـــــــ ماندمــان از جانتــــــــ همــــ مــایهـ میگــذاری … کـاش بتـوانمـــــ قـــدر بـدانمـــــــ همــه ی زحمتــــــ هـایتـــــــ را … کـاش دلمــــــ بفهمــد کهـ وقتی ساعتــــــ ِ کاری اتـــــ را زیـاد میکنـی وقتـی خستـه ای امـا وانمــود میـکنـی بــرای مـــن حــوصلهـ داری … ایــن هـــا همــه عشــــق بـازی هــای مـــردانهـ ی تـــــ♥️ــــوستــــــــ … دوستتــــــــــــ دارمـــــــــــــ مـــــــرد ِ مــــــــن … ❤️ خدا قوت بگید به مرد زندگیتون
یک رز ساقه بلند را در جایی قرار دهید که همسرتان آن را ببیند در حالی که به همراه آن یادداشتی با این مضمون وجود داشته باشد: از این که وارد زندگی من شدی متشکرم❤️
سلام دوستای گلم.. من خیلی وقته خواننده خاموشم... خیلی از ایده هاتون لذت بردم... دو هفته دیکه اولین سالگرد ازدواجمونه و ممکنه با خانواده همسرم مسافرت باشیم... خیلی ناراحتم... چیکار کنم به نظرتون؟؟؟ کلللی ایده داشتم که همش بهم ریخت 😳
آهنگ تولد رو براش تو ماشین بزارین از قبل هدیه رو اماده کن و تو سفر بهش بده تو ماشین قایم کن بعد تو نامه ادرس هدیه رو بهش بده اگر حتما تو ماشینش آهنگ گوش میده ....شب قبل از صبح تولدش یک سی دی با صدای خودتون آماده کنید و تولدشو تبریک بگید........کلی سورپرایز میشه! از یه نقاش بخواه که چهره همسرتو بکشن و به عنوان کادو بهش بده کنارش بشین هر از چند گاهی جملات عاشقانه تو گوشش بگو...... اسباب بازی مورد علاقه کودکیشو بهش بدین...اگر مادرش نگه داشته ازشون بگیرید اگر هم نه مشابه اونو پیدا کنید اگر امکانش هست هیزم جمع کن و تولدشو اونجا بگیر وآتیش روشن کن و پر از فشفشه.....
2810