2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506634 بازدید | 3009 پست
داخل ظرف غذای همسری چه پیامایی میتونیم بذاریم؟؟ چون اغلب بعد یه زمان کاری و اواسط روز، ناهار و یا میان وعده میل میکنن میتونید از پیامهایی استفاده کنید که سرشار از انرژی مثبت باشه.از پیام های طنز،جوک و... استفاده کنید... مثل چندنمونه زیر -همه چیز منی... -خورشید زندگی من؛ با بودنت شادم،گرمتر بتاب... -همیشه منو خوشحال می کنی! -نگران نباش...لبخند بزن! -بهت اعتماد دارم مرد من! -خداقوت تکیه گاه من... -از اینکه برای زندگیمون زحمت میکشی ازت ممنونم. -امروز بخاطر داشته باش که چقدددددر دوست دارم! -دقیقا همین الان یکی دلش برات تنگ شده!مممممن... :) -این کوپن برای یک ماساژ 30 دقیقه ای مناسب است.😉 -تو خاص ترین خواستمی...مخاطب خاص من! -نذار ناامیدی بهت غلبه کنه...خدا بزرگه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
پیامک برای وقتی که به ذهن نمیرسه شام چی بپزیم حامی محترم به پاس قدردانی همراهی چندین ساله شما با طرح های پیشنهادی ما, مرکز طرح تحقق آرزوهای شما را برگزار می کند, شما تا آخر امشب فرصت دارید ٣تا از آرزوهای خود را در ارتباط با فعالیت های ما به همین شماره ارسال فرمایید, البته اولین آرزوی شما باید غذای شام امشب باشد و تا ساعت ١۴ ارسال شود عدم ارسال پیامک تا ساعت ١۴ به منزله ی انصراف شما از طرح آرزوها تلقی می شود لطفا در انتخاب آرزوها دقت فرمایید با تشکر از حسن انتخاب شما اگه تا اون ساعت جواب ندن,این پیامکو میفرستیم مهلت شما تا یک ساعت دیگر تمدید شد در صورت عدم شرکت در طرح, ما آرزو میکنیم و شما باید برآورده کنید😊 بعد از اون جایی که من خیلی چیزارو تحت عنوان طرح مطرح میکنم,همسر جواب نمیده,وقتی داشت میومد خونه,کاغذ با چسب کاغذی چسبوندم به در این مرکز به دلیل برگزاری طرح های بیهوده تا اطلاع ثانوی پلمپ می باشد شاکی خصوصی دارد یه جوری بین در و چارچوب چسبوندم و روی چسب کاغذی هم نوشتم,شکستن پلمپ پیگرد قانونی دارد
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زنبور جان من همین الان با تاپیکت آشنا شدم .من بخاطر مشکلاتی که داشتم احساس میکنم رو زندگیم تاثیر میذاره .از طرفی شوهرم این روزا خیلی خسته هست میخوام یه جوری هم بخاطر زحمتاش ازش تشکر کنم وهم خسته نباشی بگم .ایده جالب چیه؟
آوا جون تاپیک پر ایده است صفحات اول رو یک مروری بکن
زتیوری جونم حلما جونم یا هر کدوم از بچه ها ک میدونین!!! من ی کلیپی گوش کردم در رابطه با همسر داری و ایناها بود.یعد ی قسمتش گف خانوما وقتی از حموم میاین بیرون ی ....نمیدونم چی رو با چی بزارین با اب بجوشه بعد سرد ک شد بریزین رو بدنتون.تا دفه بعد ک برین حموم بدنتون بوی عطر میگیره و همیشه خوشبو هستین. فک کنم عصاره گل سرخ بود.حالا هرچی فک میکنم یادم نمیاد.میگف این ی لوسیون طبیعیه برا بدن.کسی از شماها میدونه چی بوده؟؟؟لطفاهرکی میدونه بگه ک بدجوری تو خماریشم
مونا جان چهار قطره اسانس گل سرخ با دو قطره اسانس بهار نارنج

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

حلما جون لطفا دستورش رو کامل بزار اسانس بهار نارنج رو از کجا میتونیم تهیه کنیم؟
زنبوری عرق بهار نارنجه دیگه. چهار قطره اسانس گل سرخ رو با دوقطره اسانس بهار نارنج بریز تو آب در حال جوش. وقتی که سرد شد، بعد از دوش بریز رو تنت. تا حموم بعدی بدنت بوی خوش میده. البته عواقب هم داره بوش باعث تحریک مرد میشه

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

با اجازه ی زنبوری عزیز که تاپیکاش رو خیلی دوست دارم : دوستان به تاپیک مثبت اندیشی دعوتید..
مثبت بیاندیشید اتفاقات مثبت قطعا رخ خواهند داد ! به تاپیک مثبت اندیشی دعوتید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270094
شمع با آب یه روش جالب و خلاقانه برای درست کردن شمع استفاده از آب و روغنه!😳 شما میتونید توی هر ظرفی که میخواید و با هر رنگی این شمع های جالب رو درست کنید . ظرف مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید .. داخلش سنگ .. صدف .. مروارید یا هرچیز تزئینی که میخواید قرار بدید و ظرف رو تقریبا تا سه چهارم از آب پر کنید . اگه بخواید آب رنگی داشته باشید میتونید قبل از ریختن آب داخل ظرف کمی رنگ غذا یا رنگ پودری بهش اضافه کنید تا آب رنگی داشته باشید.😍 در مرحله بعد کمی روغن رو به آرومی به آب اضافه کنید .. دقت کنید خیلی خیلی آروم این کار رو انجام بدید .. میتونید از یه قاشق برای ریختن روغن کمک بگیرید . در اینجا به یه تکه طلق یا پلاستیک نیاز داریم .. میتونید از بطری های پلاستیکی برای این منظور استفاده کنید . تکه ای از اونها رو برش بزنید و مانند شکل به کمک سوزن سوراخی در وسط اون ایجاد کنید . فیتیله رو از این سوراخ جوری رد کنید که داخلش محکم بشه .. فیتیله رو روی سطح آب قرار بدید و اون رو روشن کنید. ❤️ آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس شمع رو روشن کنید و از هنرتون لذت ببرید😍 ❤️
2810