دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
#💛چالش طلا 💛با چند تا از بچه ها مشورت کردیم و قرار شد ک چالش بزاریم اگه الان داری این پیام رو میخونی همین الان شروع کن و تا دو ماه وقت داری برای خرید طلای چالش از طلا های گرمی گرفته و سکه پارسیان یا تمام کلا هر چیزی ک طلا باشه ایشالا ک جذب میکنیم کنار هم چون کارهای گروهی بهتر پیش میره👌
این پرتفوی بهم میگین سود وزیان ب ریال یا تومن مثلا 98شگویا 98هزار؟
#💛چالش طلا 💛با چند تا از بچه ها مشورت کردیم و قرار شد ک چالش بزاریم اگه الان داری این پیام رو میخونی همین الان شروع کن و تا دو ماه وقت داری برای خرید طلای چالش از طلا های گرمی گرفته و سکه پارسیان یا تمام کلا هر چیزی ک طلا باشه ایشالا ک جذب میکنیم کنار هم چون کارهای گروهی بهتر پیش میره👌
یه چیزایی من بلدم به اشتراک می ذارم یه سری چیزا شما
عالیه اگه مداوم باشه
چون فکر اقتصادی بیشتر عرصه ها اعلام میکنه توضیحات هم داده اما اگه همیشه باشه خوبه بازم
عرض کردم اونایی که دوست دارن و تو بورسن در غیر اینصورت خدا حافظ
لطفا جواب منم میدین