2777
2789
عنوان

دخملم یه ماهش ،صورتش ریخته بیرون...کسی بچش این طوری بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 33 پست
دختر من هم اینجور بود شدید.دقیقا اگزما بود.وای صورت کمر سینه بازو پر بود.....بمیرم واسش.
اگزما بود تو همون هفته اول بهتر شد دکتر کرم ترکیبی داد.
گفت زیاد حمامش ندم که پوستش خشک شه و بخور سرد بخرم واسش.
واقعا بخور سرد معرکه بود.
تو هم حتما بخر اگه نداری.
خنک نگه دار بچتو.زیاد نپوشونش
CafeMom Tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخور سرد دارم خونه الان میزارم سحر جون
کرمش دست ساز بود یعنی ،به من ولی گفت هر رذوز حموم کنه خیلی چرب میشه اخه فقط بادی تنش میکنم
مرسی سحر جون یه هفته پس طول کشید
البته شیر خشکی هم بود تقریبا اوایل.
پس به خورد و خوراک کاری نداره. دکترش گفت ارثثیه.امکان داره کسی از شماها حساسیت داشنه باشید واسه دخترتون به صورت اگزما نشون داده خودشو
که واقعا اینجوری بود من و خاله و داییهاش و عمش آلرژی فصلی داریم در حد عطسه و آبریزش گفت وراثثتیه
شماها کسیتون آلرژی ندارن�؟
CafeMom Tickers
خودش خوب شدش چع خوب ......نه من سه روز صبر کردم شنبه دکتر بردمش خوب نمیشدش اصلا....
کلا همون یه بار بودش تکرار که نشد علتش چی میبتونه باشه اخه. گل پسرات سلامت باشن ممنون جوابم رو دادی عزیزم
لی لی جان من حتی دکتر هم نبردمش! هیچ پمادی هم نزدم براش. چون در اطرافیانم دیده بودم نمونه مشابهش رو و همشون خودشون بعد حدود یه هفته خوب شده بودن.

خدا نی نی تو رو هم برات حفظ کنه. ممنون گلم.

راستی یه چیزی ... سعی کن خیلی حساس نباشی و استرس نداشته باشی. واسه نی نی هم خوب نیست مامانش استرس داشته باشه. گاهی وقتا به بیخیالی بگذرون. آخرش همه نی نی ها بزرگ میشن و فقط مامانا حرص و جوش زیادی میخورن. من خودم الان که پسرام 27 ماهه شدن به روزای اولم و حرص و جوشهایی که میخوردم میخندم.

2810