2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبیه ارشد اینه که واحدا کمه و زیاد کلاس میری به همین خاطر میتونی وقتتو تنظیم کنی

امیدوارم همگی موفق باشید

شب بخیر
اگر می خواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ دهد؛ باور محال بودنش را عوض کن...
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
من دانشگاه چمرانم کارشناسی ارشدراستشوبخوای هیچ نخوندم چون به خاطردوسال قبلش که قبول شدمونرفتم و1سال محرومیتی که داشتم اینقدر روحیم خراب بودکه نمیخواستم شرکت کنم شوهرم ثبت نامم کردوخداروشکرنخونده هم قبول شدم
افرین سمینا جان

خیلی خوبه که مطالب توی ذهنت حک شده بود

من که اصلن حافظه بلند مدتم سوخته فکر کنم
دایم باید جیزا یی رو که میخونم تکرار کنم

واسه لغتای زبان هم خیلی سختمه اصلن توی ذهنم نمیمونه
هیج وقت بهش فکر نکردم
خودم یه جیزی درست کردم شبیه اون ولی کلی وقتمو میg یره

شما لایتنر استفاده کردی جواب کرفتی؟؟؟؟!!!! حافظه بلند مدتو تقویت میکنه دیکه یه جوراییی درست میکم
آره کتابات که خوبه تست هم بگیر من با دوستام میخوندم یکیشون از این کتابای جامع داشت که همه چی توشه. سال آخر کارشناسیتی یا فارغ اتحصیل شدی؟
بارونی جون درخواستتو قبول کردم . ببخش دخترم امشب نمیدونم چشه بیدار میشه. شرمنده که دیر جواب میدم. اگه اشکالی نداره فردا در مورد منابع بیشتر میگم.

اگر عقایدتون با عقل و علم و تجربه جور درنمیاد اشکال از عقایدتون هست نه این موارد!!